"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 660
  • 808
  •   1
Отговори
# 420
Ния не става за нищо. На всичкото отгоре е и грозна, с този настъпен нос.
А психоложката вярно прилича на психопат и с този груб, неприятен глас. Защо ли им трябваше да я довличат в сериала, кому е нужна?

# 421
И все пак Билалов е класи над Бахаров, а липсата на такъв образ като Джаро се усеща в сериала много. Колкото и да са готини останалите, стоят някак кухо. И щерката още не са я изпипали, че да разберем кифла ли ще го играе, каква, но може би умишлено е противоречива.
Въпрос на лично виждане.
На мен Билалов ми е противен и хич не ми липсва Джаро. Peace

Честно казано не ми е сред любимците, гледам обективно и отстрани. Ако говорим за лични пристрастия е друго вече, да.

# 422
Ния Туджарова сподели с Ерол, че иска да разбие Иво  Peace

Знам. Говоря за изграждане на образа й в детайли и поведение. За другото и сами се досетихме, че ще стане. Но има още слабост към него, и това пролича, тоест не се знае накрая каква ще я свърши... Нестабилна е и недостатъчно силна, поне такава се стремят да ни я покажат и някои моменти са предсказуеми.

# 423
  • София
И все пак Билалов е класи над Бахаров, а липсата на такъв образ като Джаро се усеща в сериала много. Колкото и да са готини останалите, стоят някак кухо. И щерката още не са я изпипали, че да разберем кифла ли ще го играе, каква, но може би умишлено е противоречива.
Въпрос на лично виждане.

Честно казано не ми е сред любимците, гледам обективно и отстрани. Ако говорим за лични пристрастия е друго вече, да.
Тъкмо си мислех, че съм единствена. Даже донякъде се радвам, че го няма вече. Wink

# 424
Ния не става за нищо. На всичкото отгоре е и грозна, с този настъпен нос.
А психоложката вярно прилича на психопат и с този груб, неприятен глас. Защо ли им трябваше да я довличат в сериала, кому е нужна?
Права са за всичко,на мен двете дедойки са ми толкова еднаквина моменти се бъркам

# 425
Много му се кефя и аз на Захари. Седмицата преди да започне новия сезон, по БНТ имаше някакво предаване с актьорите, и там той каза, че образа на Иво много му помагал, особено в задръствания  Laughing В снощната серия беше с много хубави слънчеви очила.

Гледах предаването и аз.
И още нещо спомена относно образа си, но забравих думите. Нещо подобно на "Иво Андонов е вечен".  newsm78

# 426
  • в 1001-та нощ
В този филм така и не вкараха някоя красива жена, такава, от която ти спира дъха .... Като се сетя за "красавицата" от първия сезон - направо ми се повдига и бях доволна, като ни избавиха от нея  Mr. Green

Безлични ги представят жените ... няма живец в тях Sad

# 427
Миленита беше най- добре.

# 428
Въх-Миленита и добре не ми се връзват в едно изречение!Отврат пълен беше,а на онова мънкащото,анорексичното с 5 деца така и не му запомних името.

# 429
Въпрос на лично виждане.

Вече мислех, че само аз не съм в ред, въобще не харесвам Билалов, Бахаров играе 100 пъти по- добре  Peace Куката също предпочитам да не ми се мярка, направо ми е гнусен в този си вид.
"Ерол" също много е пораснал от ролята си в Стъклен дом, поздравления и за него.

# 430
Аз пък харесвам Ирена Милянкова. "Ния" играе добре, но визуално не ми харесва, има нещо несъразмерно на лицето. Не е кой знае какво, много хора имат, но не се показват по ТВ.... Новата ми харесва само визуално, макар че съм виждала психоложките в дирекциите, нямат нищо общо  Mr. Green
Куката ми идва в повече с неговите философии.
Мартин е катастрофа и срам за учителите си по актьорско майсторство.
Иво, Косъма и Ерол са ми фаворити като актьорска игра Simple Smile

# 431
Аз пък въобще не харесвам Милянкова  Peace Толкова бозава и безжизнена ми е, толкова болезнено слаба, всяка друга ми е по- симпатична

# 432
Лили Маравиля е хубава, но нещо зачезна. Така и не дадоха какво стана със съпругата на Попов.

# 433
Лили Маравиля е хубава, но нещо зачезна. Така и не дадоха какво стана със съпругата на Попов.

О, да, както и новата приятелка на Попов, страшно красива жена  Peace

# 434
Койна Русева беше страхотна в ролята си, но за съжаление я "убиха"

Общи условия

Активация на акаунт