"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 572
  • 808
  •   1
Отговори
# 315
Данооо го застрелят,дано,дано. Praynig
За финал искам- Мартин д е застрелян Twisted Evil, а Куката и Иво да са съответно с психоложката и Ния.

# 316
Да го ударят на любов ли?  Mr. Green
И аз мисля, че е застрелян. Нали след изстрела дадоха, че убийството е станало 6м. по-рано от това, което показват сега. Според мен започнаха от финала и сега гледаме ретроспекцията.

# 317
Абсолютно смятам, че Мартин е застрелян и нашите пичаги го удрят на любов и забавления в чужбина някъде.

# 318
Дам, перфектен финал. Heart Eyes
да не вземат да ги приберат само. Crossing Arms

# 319
  • София
И аз поддържам тезата, че убиват Мартин и че това ще е най-добрият финал. Wink Обаче нека да няма прекалено разводняване с любовни линии - ще се развали сериалът. Crossing Arms

# 320
То и да се развали на тях им е все тая. Краят дойде и изкараха сума ти пара. Особено тоя сезон от рекламки.  Mr. Green
Нали "нашите" хора са мафиоти. Няма да се учудя да ги дават по някви острови с гаджетата.  Mr. Green

# 321
  • София
То и да се развали на тях им е все тая. Краят дойде и изкараха сума ти пара. Особено тоя сезон от рекламки.  Mr. Green
Нали "нашите" хора са мафиоти. Няма да се учудя да ги дават по някви острови с гаджетата.  Mr. Green
Е на тях дали им е все тая, на мен ми е все тая. Joy Joy Joy Аз говоря, че ще се разводни за зрителя, не друго. Wink

# 322
  • Norge
Реклами, печалби...Не знам, за мен важното е, че крайният продукт е нещо, което желая да гледам.
(Следващия епизод дори ще гледам директно  Grinning )

И си мисля, че онази червена папка с компромати не може да не е важен елемент от сюжета по-нататък. Това все пак е не чие да е наследство, а наследството на Джаро.  newsm78

# 323
  • в 1001-та нощ
Мартин е прострелян, но вероятно с жилетка и ще живее  Peace А може и някой да е сънувал  Mr. Green

# 324
Много ми харесва сериала!
Гледам, че състоянието на Попов не е коментирано, а за мен то май е най-покъртващото в сериала. Много ми е интересно какво ще е там развитието, надявам се да е позитивно, макар че не мога да си го представя.
Сцените с мъченията не ги гледам, понеже да ги опиша с неприятни е твърде слабо. Напоследък през седмицата пускам и четвърти сезон, че не го гледах много внимателно, а там е пълно с още повече кървища и отрязани части на тялото и направо усещам как ми се повдига.
Физиономията на Иво в края на серията беше само за снимка. Ама така е, като стана и той твърде алчен.
Много ми липсва Билалов, разкошно играеше.

# 325
  • София
Попов дали не симулира някаква лудост, за да се измъкне? Много драстична промяна у него.
Много са натуралистични сцените с мъченията, можеха и по завоалиран начин да показват жестокостите.

# 326
Ако те не убият Мартин, ще отида и лично ще го застрелям...Как може да поверят главната роля на толкова слаб актьор, не знам ....  #2gunfire

# 327
  • София
Аз не вярвам, че е постановка. Смятам, че Мартин наистина ще бъде застрелян.

Хех и защо?
Всички сте толкова сигурни, но отговорете ми защо?
Да не мислите, че Ерол ще го предаде. Абсурдно ми звучи. По-скоро е постановка, не виждам никаква логика в противното... А и не е типично за сериала и продуцентите.

# 328
Страхотно дългоочаквано завръщане  Heart Eyes
Чак сега ги изгледах и двата епизода накуп  Crazy
Иво и куката са култови както винаги,много ме радват  Mr. Green
Бойко се справя доста добре,особено на фона на дървения Мартин,бях го забравила колко е зле и рецитиращ горкия   hahaha
Ния хич не ми харесва нещо,ще видим какво ще изскочи и от там  newsm78

# 329
Аз не вярвам, че е постановка. Смятам, че Мартин наистина ще бъде застрелян.

Хех и защо?
Всички сте толкова сигурни, но отговорете ми защо?
Да не мислите, че Ерол ще го предаде. Абсурдно ми звучи. По-скоро е постановка, не виждам никаква логика в противното... А и не е типично за сериала и продуцентите.
Защо само ако Мартин умре и Попов не е добре ще престане тази война полиция - Джаро и авери/врагове. И тогава ще свърши сериала. Иначе ще трябва да има нов сезон и така до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт