Перник-25

• 145 490
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • Перник
Знам, че има добър логопед под гарата, но не знам какви са цените.

# 151
  • Перник
Привет! Препоръчайте ми стоматолог за вадене на зъб  newsm78

# 152
Специално за вадене на зъб,препоръчвам Купенов в кв.Изток,до спирката на ул.Бучински път.Всички мъдреци при него съм си вадила,без проблем.

# 153
  • Перник
Благодаря, Ани:) Искам само да споделя с вас...наложи ми се да си направя изследвания-гърлен секрет,отидох в лабораторията до аптека Марешки,където ми казаха че това изследване ще ми струва 29,30лв. тъй като нямах толкова пари в мен го отложих.Днес имах работа в болницата и се качих до тяхната лаборатория,там въпросното ми изследване струваше едва 8лв (не съм здравно-осигурена) Чудя се каква е тази разлика в цените ?!

# 154
  • от Луната
Ами тази до Марепки си е частна лаборатория. А тази в болницата си  е към болницата и е много добра като оборудване и консумативи. Много добре се е получило това с липсата на пари в момента, веднъж и това да е на кяр   Mr. Green

# 155
Момичета, ще питам отново: знаете ли място, където да отнеса два чувала детски и дамски дрехи в добро състояние, да помогнем на някой в нужда. Не ми се изхвърлят. Ако познавате някой в нужда, пишете. Може и на лични.

# 156
Може би в Червения кръст - те изпращат към наводнените райони  Peace

# 157
  • от Луната
Доколкото знам има изискване за бележка от химическото и някакви такива щуротии. Съвсем наскоро разбрах, че ако занесеш 1 торба дрехи в H&M ползваш 10% отстъпка, така че това също е вариант  Mr. Green

# 158
къде има пункт на Червения кръст?

# 159
# 160
NA KRISKO MAMATA защо не го запишеш малкия на таекуон-до, много са добри нашите треньори, винаги взимат златото на републикански Simple Smile))

# 161
NA KRISKO MAMATA защо не го запишеш малкия на таекуон-до, много са добри нашите треньори, винаги взимат златото на републикански Simple Smile))

Вече го записах Simple Smile Изглежда много въодушевен, което ме радва. Искаше ми се обаче да го запиша и на някакъв английски за деца - не че ще научи нещо бог знае какво, но ей така за разнообразие. Чувала съм, че занимават децата и им е забавно. Оказа се обаче , че в Перник такива малки деца обучават само във Форс. А моето мнение за тях не е добро и не бих си дала детето там. Така че явно ще изчакам с английския да порасне.

# 162

Вече го записах Simple Smile Изглежда много въодушевен, което ме радва. Искаше ми се обаче да го запиша и на някакъв английски за деца - не че ще научи нещо бог знае какво, но ей така за разнообразие. Чувала съм, че занимават децата и им е забавно. Оказа се обаче , че в Перник такива малки деца обучават само във Форс. А моето мнение за тях не е добро и не бих си дала детето там. Така че явно ще изчакам с английския да порасне.
За малки деца не зная как е във Форс, сина ми започна на 8г.. Сега е за 7-ма година там.  bouquet
Много съм доволна.

# 163
Здравейте,
някоя наскоро раждала мама в Перник, може ли да ми каже какво искат за бебо? Преди 5г. искаха пелени, памперси, крем, сапун и мокри кърпички май, но дали е още така  newsm78

# 164
Здравейте! Знае ли някой от къде точно в Перник мога да си осиновя коте и каква е процедурата?

Общи условия

Активация на акаунт