Перник-25

• 145 336
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Здравей, благодаря за отзивчивостта.
Имам два въпроса :
1: кой гинеколог бихте ми препоръчали?
2:    харесвате ли козметичката в черно и бяло, до центъра?
Аз съм във Варош.

# 496
  • от Луната
За гинеколог прочети малко на зад в темата. Обсъждано е много. Лично аз съм доволна от Даниела Христова.

# 497
За гинеколог прочети малко на зад в темата. Обсъждано е много. Лично аз съм доволна от Даниела Христова.
Благодаря за твоето мнение. Ще се възползвам от твоя съвет, ще прочета и назад какво сте споделили.
Хубава вечер на всички.

# 498
Здравейте. Искам да попитам къде може да се поръча торта (детска). Аз знам сладкарницата под пожарната, срещу кафе Малибу, на Шахтьор и Романтика на квартала. Друго място някой да каже?

# 499
Сладко и солено на Пашов имат витрина с торти.

# 500
  • Перник
Сладкарницата на центъра срещу ДетМаг

# 501
Здравейте!
Имам бебенце на 4м и искам да го заведа на ортопед ( личната ни отказа направление). Можете ли да препоръчате някой добър, тук в Перник за частен преглед? Предварително благодаря Simple Smile

# 502
Относно сладкарниците... някой има ли впечатления и представа вкусни ли са тортите от сладкарница Наслада на Шахтьор?

# 503
Относно сладкарниците... някой има ли впечатления и представа вкусни ли са тортите от сладкарница Наслада на Шахтьор?
На нас ни харесват

# 504
На нас ни харесват
Мерси Simple Smile))

# 505
  • от Луната
Миналата седмица поръчах детска торта от Сладко и солено и тортата беше страхотна.  Поръчахме я с домашен крем, но съм яла и сникърсова и тя също беше много вкусна. Може да се поръча и на Търговска в палачинковата къща

# 506
Здравейте, мами  Simple Smile

Трябва ми сериозен майстор за направа на мебели за детска стая Peace Обиколих по-големите цехове, но цените  не ме устройват за съжаление...

Благодаря ви предварително!

# 507

Трябва ми сериозен майстор за направа на мебели за детска стая Peace Обиколих по-големите цехове, но цените  не ме устройват за съжаление...

И аз съм на същата вълна Flutter В момента чакам да ми ги направи майстора  после ще мога да кажа дали са добри. Получих доста добри отзиви за човека, дано остана доволна. Цената също му беше доста по-ниско от тази на друг майстор

# 508
  • Перник

И аз съм на същата вълна Flutter В момента чакам да ми ги направи майстора  после ще мога да кажа дали са добри. Получих доста добри отзиви за човека, дано остана доволна. Цената също му беше доста по-ниско от тази на друг майстор

Да не забравите после да споделите мнения! И мен ме вълнува темата  Peace

# 509
Здравейте,
Дали някой знае работното време на Цибалаб в центъра и по-специално дали работи в събота.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт