БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 574
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • с.Николово, обл. Русе
Наде много, много ти благодаря.   bouquet

# 136
  • София
Аз продължавам да досаждам с етапи...
преди -
сега -

# 137
здравейте момичета, с удоволствие ви чета и се възхищавам на търпението ви да създавате такива творби. аз преди 2 години започнах да шия Момичето с коня на Ланарте, но спрях заради лоша схема и защото преобразувах цветовете в Ариадна и започнах да шия Красива есен, почти съм я свършила и ми се иска да си завърша момичето с коня, но искам да ви помоля ако някой има читава схема и ключ но не в ПМ да ми я изпрати. Мейлът ми е boriana_at@abv.bg
Предварително ви благодаря и дано успея да ви се похваля със завършен гоблен Rolling Eyes

# 138
  • София
Да покажа и в готов вид поредния подарък преди  да е отпътувал.

И да досадя и аз с етапи...

преди   сега 

Нямам търпение вече да го свърша, така ме сърбят ръцете да започна нещо от подаръците си  Mr. Green

# 139
Я да ви попитам нещо. Преди няколко месеца завърших един ръстомер с Мечо Пух. Уших му и чертичките с числата всичко точно уж. Мерих с една линийка и бродирах чертички през сантиметър. Обаче после като опънах ролетката нещо се разминаваха  ooooh!
Мисля да рамкирам ръстомера и ако изпънат добре, ми се струва, че съвпаднат. Но ако не съвпадат... Ще трябва да си стои без да показва вярна височина  Sad
Ако някой е шил ръстомер и има идея. Чудя се дали да не разшия и да шия на ново разделенията.
Аз съм шила ръстомер прди 3 години и също е мечо пух. Аз го сложих в рамка и като се опъна числата си идват точно на мястото. Като отидеш да го носих да го рамкират поне при нас момичето ми каза че като се изпъне ще стане точно, защото те правят такива работи и знаят. Тъй че  не се притеснявай и го носи за рамкиране. Дори и с мелиметър да се разминава не е голяма беда. Моят внук гледа до кое животно е стигнал а не числата. Определено е голяма радост за малките. Simple Smile

# 140
  • Казанлък
Досаждайте, досаждайте прекрасно е  bouquet

# 141
miangelova, благодаря за отговора.   bouquet
Другата седмица ще го занеса за рамка и се надявам и при мен да се получи добре.

# 142
Teddybearm, коя е тази малка Анитка, много харесвам името, нали знаеш Wink От къде имаш схемичката? Аз трябва да направя нещо за бебето на братовчед ми. Майка му иска да има бебе и щъркел, аз бях харесала нещо друго. Какво да я правя сега? Освен онзи щъркел на Риолис, който вече съм правила, не ми харесва друг - или щъркелът е грозен, или бебето невзрачно.
Трябваше ми нещо за една болна, вчера го направих набързо, че днес ми оперираха ечемика и сега съм с превръзка на окото  ooooh!

# 143
Здравейте на всички от няколко дена влизам в темата и се възхищавам на красотите който създавате  smile3501 smile3501 ето и аз да покажа малко етапчеhttp://edcem.snimka.bg/tapestries/gobleni.813375.32974076

# 144
  • София
ИнаТ ако знаеш, че докато го ших, точно за теб се бях сетила  Grinning (по-скоро за твоята слабост) Hug А другата Анита съм я виждала само на снимка, кръщелница е на сестра ми. Схемата е на Vervaco и е от нета. А бебе и щъркел и аз не се сещам за нещо интересно (но пък защо не направиш това, което ти си решила  Thinking И да се оправя бързо окото  Hug

ето и аз да покажа малко етапчеhttp://edcem.snimka.bg/tapestries/gobleni.813375.32974076

edcem аз не мога нищо да видя, дава ми че албумите ти са скрити Crossing Arms

Колкото да ръстомерите - никога не съм шила и честно казано едва сега се замислих за точността им. Blush

# 145
Наде, много ти е хубаво кафенето.  Hug

Носфера, ти няма-няма и като покажеш цял целеничък гоблен.  Crazy Нещо съм пропуснала, че шиеш кораба, или не си казала  Mr. Green....?А?

МСК, много нежно става, за теб ли го шиеш или за подарък? Ако е за теб къде ще му намериш място?

teddybearm, умреМ за фар  Crazy, кога ли ще почна да шия моят........ newsm78

Аз в неделя пътувам за София, ще съм за няколко дни. Ще споделя лудостта си  Mr. Green - страх ме е да си взема големият гоблен, да не би да му се случи нещо гадно  Crazy. Във влак някой шил ли е?, че ще съм 8 часа. Киндъла ще го взема, но ако не ми става лошо ще шия  Mr. Green И понеже споделих за лудостта си, ще кажа, че ще си взема едно малко гобленче, което Роси ми подари -  3-ТЕ КОКОШКИ!!! Grinning  

# 146
И като пътуваш, мислиш ли как да се включиш в някоя среща? Нещо за понеделник-вторник? С метрото до метростанция Сердика някоя сутрин в 9, навита ли си Simple Smile Ще ти донеса кокошките и зимното магазинче да ги видиш на живо  Mr. Green
Някой искаше схема за кръщене, ето една:

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 21:40 от ИнаТ

# 147
ИнаТ , за всичко съм навита, но като пристигна и видя кво -що, защото съм на обучение и не знам как ще е, но планувам СРЕщА, ще Ви уведомя  Wink

# 148
Досаждайте , момичета, досаждайте! Обичам така да плакна очи в чуждото творчество. На мен ми се налага спешно да ушия една Молитва за дома и понеже на повечето вече ви се повръща от нея, няма да показвам етапи.
Реа, аз съм шила във влак, но много зависи и от влака...
Инатче, бързо да ти оздравее окото че да продължиш да шиеш на спокойствие.

# 149
Здравейте,
дали някой може да ми помогне с изнамирането схемата на  гоблена "Анемониите".Била е публикувана във "Вестник за жената" 1998г., месец май (на 12та страница) .Ще съм много благодарна! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт