БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 568
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Един етап и от мен...

# 121

Ей зат'ва ме нямаше, ама го завърших!!! На живо е "по-цветен".

Наближава пълнолуние, да ви спретна по едно ритуалче против страх от БистрА, Пазари и подобни, мммм?  Joy Joy Joy

Много красоти видях, радвам ви се!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Дребус и от мен, че да не ми излезе име сега...  hahaha hahaha hahaha

# 122
 Браво на Носферата за чаршафа и нервите докато го ушие. Е, хубав си е. Новите дизайни са много хубави и интересни за шиене, но и Вилеровоте имат своето очарование. Аз имам слабост към Воденицата на Буше и живот и здраве надявам се да я ушия някой ден, защото Виктория надали ще я извади от шкафа...
Искам да се оплача. Снощи четох тук и видях линка на Ина към галерито, но искаше да си вляза  с регистрацията. Имам си една тетрадка, в която си записвам в кой сайт с какво потр. име и парола  съм се регистрирала. Е, няма я. Търсихме, търсихме и я няма. Опитах и по бабешки - отворих една ножица, но пак не се показва тази теърадка. Кошмар!  Там са ми всички регистрации... Нали съветват с различни никове и пароли да се регистрираме и аз съм изпълнителна и прилежно си записвах...Ако не я открия ще трябва наново да правя регистрации. Ужас!

# 123
Съветват, не съветват, аз използвам едно и също име, дори и парола в сайтове, за които не ми е важно дали някой ще отвори вместо мен. Поне си ги помня Simple Smile
Както се сещате, моето таралежче е много трудно за снимане, защото не е с антирефлексно стъкло, но все пак може да се види какво е. Има някакво отблясъче по средата, но поне всичко се вижда добре. Можех да си поиграя още малко по надписите, да ги центрирам по-прецизно, но няма за кога. Ей това ще е:

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 10:07 от ИнаТ

# 124
  • София
=Деси=, ама ти сериозно си говорела! Много ти се радвам на ентусиазма и ще следя с интерес... до края на коя година имаш пред вид, казваш, ммм?

С някои неща шега не бива  Mr. Green

Носферата, ОГРОМНО браво!   bouquet Много по-голям е, отколкото си мислех  Peace

Мен от гоблени не ме страх (особено си личи от последните три  Mr. Green), може би наистина зависи от настроението.

В незначителни сайтове и аз използвам едно и също име и парола. За всеки случай си пращам писма на себе си, за да ги имам поне в пощата  Simple Smile

Ето ги моите прекрасни завършени макове  Simple Smile

# 125
nosferata БРАВО!!! Доста е голям  Shocked. Хич не ми се шие на мен гобленов бод последно време Rolling Eyes
ИнаТ, много хубаво се получи Peace. Притежателката определено ще бъде очарована Wink
Деси, чудесни са маковете - ярки и свежи  Simple Smile
МСК, а твоето гобленче е мнооого нежно Heart Eyes
dinkov2, получава се красиво Peace. И аз обичам да шия със зелено Crazy. Не знам  'що така Joy Иначе рядко харесвам "зелени "гоблени.
Роси, аз пък навсякъде влизам по един и същ начин ooooh!

# 126
  • София
Деси, много хубави са маковете, дано не съм те затруднила много и не си ме проклела, че с тая панама... Embarassed Но пък вярвам, че резултата си заслужаваше Simple Smile
Носферата, стра-хо-ти-я! Браво на теб! Хайде сега, чакаме следващия проект, нали знаеш Simple Smile
didida, благодаря Simple Smile Днес ще има нов етап, ако се наканя да снимам..
Роси, това е добро като идея, не ми е хрумвало да си записвам в тетрадка, сега не си знам 1/3 от паролите, понеже няколко пъти се налага да сменям тук-там. Иначе и аз си пращах мейли, като Деси, но ми разбиха пощата... Дано да си намериш тетрадката!

# 127
  • София
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Много красоти сте показали

Деси много ти се възхищавам на скороста   bouquet

nosferata страхотен гоблен  Heart Eyes , аз за сега съм се разлюбила с гобленовия бод

Инат таралежко е страхотен  Heart Eyes

И аз най- накрая се наканих да снимам и покажа нещо  Blush

# 128
  • с.Николово, обл. Русе
Може ли те помоля nadezhda96 за схемата и ключа на книгоразделителя на Пчеличката Мая? Благодаря предварително.   bouquet

# 129
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Ей зат'ва ме нямаше, ама го завърших!!! На живо е "по-цветен".

Пишем ти извинено отсъствие  Thinking Сега го постави на правилното място и ....

Наближава пълнолуние, да ви спретна по едно ритуалче против страх от БистрА, Пазари и подобни, мммм?  Joy Joy Joy

Чакай ме, идвам, да не си сама и да подейства по-добре.
Скрит текст:

ИнаТ, Деси, Надежда96 страхотни сте  Hug

# 130
Момичета,дали може да помогнем ?Моя близка търси схема на "Индийка в синьо"
Всички вие сте ЧУДЕСНА компания!  bouquet

# 131
Здравейте,много обичам да ви чета,но сега имам нужда да ми помогнете  Simple Smile .Трябва ми схема за картичка или малко гобленче за едногодишно момиченце по случай кръщенето й .Ще съм Ви много благодарна ако имате нещо подходящо  Simple Smile .Предварително ви благодаря!

# 132
  • Казанлък
Носферата, браво   bouquet
Колко време ши тази красота?
Аз от ноември се боря с една есен и взе да ми писва, но..... нали съм тъпа и упорита продължавам Embarassed

# 133
  • София
Коте Ваня  имам схемата  избрани в http://gallery.ru/watch?a=bBz7-lp0U
ако нямаш регистрация ми пиши ще ги сваля .
Само да поясня че съм сменила някои цветове  така че да ми подхождат на картончето .

Hug

# 134
Я да ви попитам нещо. Преди няколко месеца завърших един ръстомер с Мечо Пух. Уших му и чертичките с числата всичко точно уж. Мерих с една линийка и бродирах чертички през сантиметър. Обаче после като опънах ролетката нещо се разминаваха  ooooh!
Мисля да рамкирам ръстомера и ако изпънат добре, ми се струва, че съвпаднат. Но ако не съвпадат... Ще трябва да си стои без да показва вярна височина  Sad
Ако някой е шил ръстомер и има идея. Чудя се дали да не разшия и да шия на ново разделенията.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 10:50 от Жълто пате

Общи условия

Активация на акаунт