БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 564
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Много е хубаво това таралежче! Аз лично бих избрала тъмно сиво за надписа. И май 2 нишки. Може да пробваш как ще ти допадне повече.

Много е приятно при вас и големи красоти сте показали. Трябва да си наснимам и моите произведения и да си направя албум. Whistling  В момента завършвам един детски охлюв, а след това съм планирала да ушия и една жаба която е от същата серия. Имам и една кошница с маргаритки на Дименшън, която си чака контура.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 15:00 от Жълто пате

# 106
  • Пловдив
ИнаТ-че и аз съм за тъмно сиво с една нишка................

# 107
Айде и аз  "на всяко гърне мерудия "- тъмно сиво с една нишка.
Жълто пате, ами хубаво е тук при нас - защо мислиш че ние кибичим тук - защото ни е готино да сме заедно, а сме твърде далеч една от друга - пръснати сме из цяла България,  а за чужбинските другарчета сме глътка роден въздух... Обичам ви, момичета!

# 108
По схема таралежчето има надпис "Clever clogs" и пише, че френските възли и надписите с две нишки трябва да се изпълнят. Иска ми се имената да изпъкват, все пак. Също ми се иска да напиша името на гимназията и кога е завършила. Сега пак съм в чуденка ако името е с 2 нишки, за да изпъква, дали ще стои грозно името на училището да е с по-обикновен шрифт /неукрасен, почти печатен/ и с една нишка. Че ако започна да пробвам, има да си шия и разшивам и утре. А искам утре да съм го свършила, защото после не знам пак кога ще мога да бродирам.

# 109

И от мен една идея :

http://irinaru.gallery.ru/watch?ph=bh0H-cdcFZ

Надписът тук е от една и три нишки и е ефектно  Simple Smile

# 110
ina., не мога да го видя, защото нямам регистрация, а ми стана любопитно Simple Smile
И последно да ви питам дали имате този шрифт, защото не знам от къде съм го взела и защо не си го намирам /малките букви са високи по 2 квадратчета/:

# 111
  • София
Бяло Цвете супер си го измислила с цветния принт на картичката. Много е красива самата картичка и идеята ти се е получила чудна.   bouquet

ИнаТ както винаги с голямо закъснение се включвам - миналата година ших същото таралежче.

Моето го уших на синя панама. Надписа е с черен конец, 1 нишка и използвах по-обикновен шрифт.

# 112
ИнаТ, сега прегледах мойте шрифтове....най-малките ми са с височина 3 квадратчета за малките букви Sad. Иначе може името на детето с тъмно сиво, а името на у-щето с по-светло сиво Rolling Eyes. И двата надписа с един кат.
И на мен ми стана интересно това, което предлага ина, но преди я отварях тази страница на тази мацка без проблем , а сега от няколко месеца не ми се отваря newsm78. Регистрация ли иска?
Жълто пате, добре дошла при нас   bouquet.  Да, тук в темичката е много приятно. Момичетата са толкова отзивчиви и мили.... Hug

Редактирам се...
ИнаТ, прегледай тук - доста шрифтове са (нямам време да ги видя всичките сега)
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D1%84%D0%B0%D0%B2%D0 … 7.846.sO6J-V7_yhg

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 17:24 от didida

# 113
Благодаря ви за помощта, момичета  Hug
Аз вече написах трите имена, сега ще мъча да събера и останалата информация  Mr. Green
Мисля, че е този, ако потрябва на някой друг: http://gotovim-doma.ru/forum/files/0/72/07292d8a4cb915a5015e3ada8ff741bd_5516.jpg

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 17:33 от ИнаТ

# 114
  • sof
Много е красиво тук, както винаги!

Благодаря на Hrisi, че ме оборудва с иглите с топчест връх, чакам си ги с нетърпение!

=Деси=, ама ти сериозно си говорела! Много ти се радвам на ентусиазма и ще следя с интерес... до края на коя година имаш пред вид, казваш, ммм?

trapa, това фъкано килимче е върха, с каква фантазия от нищо-нещо! Обожавам, нищо че не умея такива неща, аз съм си доволна на кръстчетата, толкова си мога.

Ето моя прогрес:

http://zlatad2.snimka.bg/details/za-bg-mamma.751309.32960375

аз си го харесвам,  да си кажа, че ми умря циганката, мнооого ме успокоява, а и за разлика от предишното – още шия с оригиналната игла. (предишния комплект беше на lugana и счупи 4 игли, иначе lugana–та е суперприятна и преди всичко не се мачка, отбелязвам го защото не мога да се принудя да се науча да шия с гергеф).

# 115

Ина Т сигурно го уши , но за всеки случай.

# 116
  • Юпитер- Сатурн
Добри аз този магазин го знам. Там са вносителите на РТО. Чат пат ги проверявам  Wink. А, ти защо като минаваш през нашо село, не свирукаш?

# 117
Добър вечер, дружина  Hug

Деси, ама ти вЕрно рече и отсече  Hug Ще следя етапите ти с невероятен интерес, защото и на мен много ми харесва.

donsita, много хубава рамка си спретнала на феята си. Картичката е интересна.  Peace

dinkov2, леко шиене, много добре се получава.

Аз не шия ........ спрях......не знам защо.....  Rolling Eyes

# 118
  • sf

donsita, много хубава рамка си спретнала на феята си. Картичката е интересна.  Peace
Забравих да уточня,че феичката ми е подарък за рождения ден от Деси, не съм я шила аз  Mr. Green
Картичката също ми е подарък.

# 119
Малеееее, тотално съм ви оттървала!
Имам дооооста назад да чета - цялата предишна тема ...
Имате доста завършени работи - ПОЗДРАВЯВАМ ВИ! smile3501
Роси правилно си предположила - отмарям с картичките, захвърлила съм DIM-чо.
Починах си от иглата. Скоро ще го подхвана отново - надявам се ...
Деси - успех ти желая мила - чаршафчето е тесничко, но пък е дълго!

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 23:17 от krk_kr

Общи условия

Активация на акаунт