БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 501
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
  • с.Николово, обл. Русе
Бяло Цвете - доста по-голямото коте те пита, а не МСК /разбирай че това съм аз/. БЛагодаря за отговора.

# 16
   Бачийска ,благодаря за новата тема Hug

Нямам нищо за показване!Освен една цъфнала магнолия в един двор-снимката е направена днес.Ако е магнолия цветето де-ама като гледам какво шиете-ми прилича на такова

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 17:57 от bub.ka

# 17
  • Плевен
Бачийска и аз благодаря за новата темичка ! HugАз имам какво да показвам ,но няма кой да снима  Rolling EyesПиша за да не ме забравите! Mr. Green

# 18
  • София
Аз не чаках умишлено новата тема (прекрасна както винаги   bouquet), ами зверовете ми бяха покрили кабела  Simple Smile

Вече подарено на Донсита
Преди оформлението и след. Схемата е на Тани211

Дотук докарах маковете (то и последното цвете е почти готово, де)

Утре ми идват панамата и липсващите конци за "Зеленото селце"  Simple Smile

life_is_love, много се радвам  Hug

# 19
  • София / Баня
Да се запиша и аз. Понеже нямам нищо за показване да питам Деси как точно да пратя снимка на Тани211. Понеже  със руският съм много, ама много на Вие.

# 20
  • София
Да се запиша и аз. Понеже нямам нищо за показване да питам Деси как точно да пратя снимка на Тани211. Понеже  със руският съм много, ама много на Вие.

Напиши ми го на български, аз ще го преведа и ще ѝ го пратиш на имейла  Peace

# 21
А защо на темата отпред има Re, като все едно е в отговор на нещо?
Моля или Донсита да направи повече снимки на игленика или Нели ако е снимала преди да прати да покаже повече подробности. Интересно ми е.

# 22
Цоп и аз без нищо...

Бачийска, мерси за темата  bouquet.
Деси, много ярки макове - обичам макове...  Hug
Шошка, че ти си почти готова  Shocked.  В тази връзка, къде се покриха и Инчето и Албенчето?
Нещо и Лейди Н, и Носферата, и Азарея, и Делфинче се скатават.  Thinking

Роси, честито ви возило! Да ви вози леко и безаварийно!  Hug

# 23
  • София
Много от редовните липсват, момичета, моля - стегнете се и се разпишете поне с по 2 думи! Simple Smile
Аз баааавно напредвам, нямах време да шия тея няколко дни, но тези дни ми се ще да наваксам. Дано успея Simple Smile

# 24
Днес се записах в една ФБ група за Бродирани картички и ако има някой от вас там бърЖе да ми се представи, че Пепа и Инат познавам само  Joy

# 25
Да покажа нещо вече подарено на Донсита за рождения ден.Игленик-органайзер , часовник и картичка.

# 26
Нели, чудесни подаръци си подготвила за Донсита.
Донси, да са ти честити и да ги ползваш с радост.

# 27
Нели, а иглите къде се забождат - върху бродерията или на гръбчето й?

Днес се записах в една ФБ група за Бродирани картички и ако има някой от вас там бърЖе да ми се представи, че Пепа и Инат познавам само  Joy
А мен не ме ли познаваш във ФБ - давай да се сприятелаваме.

# 28
Реа, аз се отписах от тази група, нещо не ме кефи. Познавам единици, а са записани стотици. Постоянно се искат схеми на всичко показано, дори да са 30 бройките. Дали ще бродират по тях или ей така - да си ги имат... А ако веднага не им се дадат, почват и да се сърдят.
Някой за среща през идната седмица?

# 29
Запис от мен!

Общи условия

Активация на акаунт