БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 610
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • Дълбоката провинция
Тя Добри е виновна!
 Whistling
Аз и понятие си нямах от пазаруване от такива сайтове,но тя само пускаше зарибяващи линкове и накрая се предадох.
Аз за сега нямам намерение да поръчвам,но знае ли човек какъв амин ще ми дойде посред нощите!Тогава ги надробявам така хубаво,че после се чудя защо аджеба ми беше толкова жизненоважен този гоблен?!Направо не знам кога ще ги шия newsm78

# 511
  • sof
Ха-ха, и аз нещо не заспивам... и аз от St. Dobri се научих да бродя из интернет с пластмасовата карта в ръка, то си е тръпка. Като гледам обаче този сайт 123stitch доставя до Б-я, някой има ли отзиви? – по-нататък да взема да го пробвам невинно – за материали, както казах нали – подчертавам. Ами друго наистина не заслужавам: прегледах си запасите и констатирам  5  комплекта си имам и си ги харесвам много, така че ще се държа! Да. Дано де...

# 512
Ха-ха, и аз нещо не заспивам... и аз от St. Dobri се научих да бродя из интернет с пластмасовата карта в ръка, то си е тръпка. Като гледам обаче този сайт 123stitch доставя до Б-я, някой има ли отзиви? – по-нататък да взема да го пробвам невинно – за материали, както казах нали – подчертавам. Ами друго наистина не заслужавам: прегледах си запасите и констатирам  5  комплекта си имам и си ги харесвам много, така че ще се държа! Да. Дано де...
Аз обикновено от там пазарувам. Доволна съм. Доставката е между една и две седмици.

# 513
Добро утро!

dinkov2 , и аз съм пазарувала от там, но и много от момичетата от тази тема пазаруват. Не съм чувала лоши отзиви. Обикновено като реши някой да поръчва - съобщава тук и се комбинираме  Mr. Green

Охххх, аз си занесох вчера Лятната разходка за рамкиране, надявам се да съм се справила добре с избора на рамка и да ми го направят хубаво  Rolling Eyes Heart Eyes В сряда ще ми е готов.  Heart Eyes

# 514
Тя Добри е нашият източник за добри оферти. Благодарско за споделянето на офертата за неустоимите 2 в 1 Парижки пазар и бистрото. Аз май бях от първите, дето си ги купиха, ама не съм подхванала нито едното  Embarassed Ами така де, все изскача нещо друго  Laughing

# 515
  • с.Николово, обл. Русе
Добре че още не съм се научила да пазарувам on-line, че със сигурност ще ме изхвърлят от вкъщи.

Да покажа и аз с какво се забавлявах последните две седмици - още не е оформено, но трябва да е готово за предстоящия празник на славянската писменност за една малка ученичка.

За големи проекти нямам време. Шия дребни неща, които мога да разнасям с мен из цялата къща - накъдето ме дърпат децата. Възхищавам Ви се за скоростта, търпението и проектите, които реализирате.

# 516
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
dinkov2, при теб е кредитната карта, при мен е портфейла  ooooh! Следя нещата при Оля, Решила съм да не купувам нови неща / засега  Praynig/ , а да започвам да разчиствам запасите. А те при мен не са "само 5" - започнах 1 и ми остават "само" 8. Говоря за готови, оригинални комплекти. Иначе съм решила да шия и още 3, моя сглобка  ooooh!
Вчера след един пост тук реших да направя "оберег" и за нашата кола и един за г-н Бачийски, че непрекъснато е като Панталей - пътник. Пуснах схемички та ще се развихря през почивните дни.

А за 123- казвам само хубави работи. Аз лично не съм пазарувала самостоятелно от там - винаги е било с помощта на момичетата тук. Но оплаквания не съм чела.

# 517
И аз се разрових в този сайт 123stitch. Има доста интересни неща. Ако някой ще си поръчва може и аз да си включа.  Crazy
Аз нямам запаси от гоблени. В интерес на истината като започнах да шия си взех два комплекта на Милена стил. След това открих морето от схеми в интернет и DMC конците (комплектите на Милена стил бяха с Пъпец май). От тогава се запасявам с конци и панама и действам. Сега обаче имам желание да пробвам с оригинален комплект на Дименшън. Вече съм шила техни неща по схеми от нета и много ми допадат моделите им.

# 518
  • София
Етапче Simple Smile
Лампата и човекът с вестника почти не се виждат без контур:

С контур:

И дотук го докарах в момента. Къщичката е готова, отдясно ще има дървета:

Ох, и при мен е портфейлът Simple Smile. Направих си подарък за рождения ден и си поръчах този "Риолис" (ще пристигне в рамките на месец):
Скрит текст:
Освен това, ако помните, дълго време търсих подходящи слънчогледи, които да ушия заради поверието, и изведнъж - любов от пръв поглед  Crazy И тях ги чакам от Оля:
Скрит текст:

И аз съм поръчвала от 123, много е лесно и са супер бързи, поръчката ми пристигна за 5 дни.

# 519
Аз имам три комплекта дим оригинални, един майа  , около 30  дим разпечатани цветно в два екземпляра  ooooh!
Други запаси нямам  Simple Smile

Деси , много хубаво се получава и си много бърза  Heart Eyes

Ванче , супер е.

Иии ....корейката го уши :

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 10:29 от ina.

# 520
Ина, оригинал или пренабор е? Във всеки случай е много красив.

# 521
Тя пазарува много , оригинал е .

# 522
Освен това, ако помните, дълго време търсих подходящи слънчогледи, които да ушия заради поверието, и изведнъж - любов от пръв поглед  Crazy И тях ги чакам от Оля:
Скрит текст:

Много хубав подарък си си направила! Браво!
А какво е поверието за слънчогледите?

# 523
  • София
Цитат
Публикувана от: -=Деси=-
Освен това, ако помните, дълго време търсих подходящи слънчогледи, които да ушия заради поверието,
А какво е поверието?

# 524
ИнаТ какво е поверието за конете,фара и слънчогледите ? Стана ми любопитно,защото вече имам ушити коне,следващия заплануван гоблен пък е слънчогледи.

Поверието е, че всяка гобленарка трябва да има ушити тези три мотива  Peace.
Поотделно фарът (както и мелницата) е за сбъдване на желание, което се намисля с първия бод. Коне трябва задължително трябва да ушие жена, която има момче. Слънчогледите са благополучие и разбирателство в семейството.

Общи условия

Активация на акаунт