БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 662
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Аз захванах къщичката, която показа Бяло Цвете. Изкарах запасите от конци, ама много се изнервих. То на всеки цвят да треперя дали ще ми стигне, да шия до последния милиметър конеца.... ами не е работа. Изгуби ми се удоволствието. Сега един цвят го нямам и се чудя дали да го заменя с някой близък или да ходя утре по магазините (което ми е много трудно с малките). Искаше ми се да го завърша до края на почивните дни, ама няма да стане.

А всички показвате големи красоти! Поздравления! Май малко по малко музата ми взе да се завръща  Grinning

# 496
  • Юпитер- Сатурн
Реа, дамата ти е прелест.

Понеже в темата се подвизава и един войник. Честит празник Нона  Hug.

# 497
Понеже не се сещам за Георги и Гергана тук, но за Нонка знам че има празник. Честито Нон, жива и здрава и добре дошла в кокошкарника  Hug Hug Hug

# 498
  • София
Камелия панамата е като зебло.Досега търсих да я покажа ,но не знам как се нарича/едно добро другарче ми я подари/
Стани страхотно е.За такива като мене без фантазия трябва да има и такива като Вас със life_is_love
Не бих се сетила за такива оформления

# 499
  • София
Radika, много ти благодаря за това, че сподели с мен своя опит.  bouquet

# 500
  • там където има винаги вятър
Красоти, красоти, красоти  Hug - цветя, къщички, кокошки, картички.... и ох, този Парижки пазар  Sad

Аз да покажа нещо малко  Embarassed Но пък такова пресмятане беше, всичко да е в центъра, да е симетрично, шрифта докато улуча  ooooh!
Всяка "визитка" ще бъде оформена в двойна рамка, като от другата страна ще бъдат снимките от събитието  Wink

Ето за бабиното цвете....

а това ще е една от снимките /момченцето ще бъде изрязано/

Това е за мама  Heart Eyes

Живот и здраве на есен ще се включа с по-големи неща за   ylinfant

# 501
В месеца на абитуриентите, завършване на детска градина, първи клас... виждам че шиете доста неща за подарък. Дано трудът ви бъде оценен от госпожите  Peace

За себе си съм решила - нищо повече да не шия по такива и други поводи  Naughty освен за децата си. За годините от които шия - над 20, се съмнявам  че трудът ми се оценява/а всяко нещо е шито с любов/, пък и на гоблена трябва да се търси място на стената.
За тази цел имам картони, пънчове, печати..... и стават страхотни картички/поне не си "вадя" очите/
Лично мнение  Hug

# 502
Трудът ми винаги е бил оценен. Нещо повече- всяка от учителките на сина ми ми е споделяла, че с моите подаръци се чувства много специална, защото съм ги правила лично за нея и с много чувство- личало си. Мисля, че не ми го казват само от куртоазия, тези неща се усещат. А може би просто имам невероятния късмет да попадам на хора, които са от моята порода- вложеното в жеста им е по- скъпо от големината му. Както и на оценяващи нашето хоби...

# 503

Аз имам и гоблен на стената на детската градина , а картичките  са нищо в сравнение с труда , който тези госпожи полагат за децата ни.
Поне нашите в градината. Simple Smile

# 504

Аз имам и гоблен на стената на детската градина , а картичките  са нищо в сравнение с труда , който тези госпожи полагат за децата ни.
Поне нашите в градината. Simple Smile
Дано след една година и аз да имам повод за подарък за яслата  newsm78
 nosferata да, много е важна породата на хората около нас  Wink

Аз, участвайки преди време в една игра, в един друг форум, получих два страхотни гоблена и се наложи да направя размествания по стените за да ги сложа  Peace  Зная, че всеки захванал се с такова нещо го прави с голямо желание и любов, отделя средства и свободно  време.
Но хора разни, породи също ....  Rolling Eyes

# 505

Пожелавам ти го от сърце  Peace

# 506
Здравейте! Пиша Ви с голяма молба. Харесала съм си гоблена на Св. Петка на Милена стил. Някой може ли да сподели схемата й с мен. E-mail iv_pet.1989@abv.bg. Благодаря предварително.

# 507
  • Плевен
Здравейте! Пиша Ви с голяма молба. Харесала съм си гоблена на Св. Петка на Милена стил. Някой може ли да сподели схемата й с мен. E-mail iv_pet.1989@abv.bg. Благодаря предварително.
За парите които я предлага Милена стил ,не си заслужава да търсиш схема, после конци PeaceКупи си готова комплектовка и си ший спокойно Simple SmileА и тук в тази тема рядко си падаме/мое мнение по религиозни/ Thinking

http://shop.milenastyle.com/product_info.php/manufacturers_id/6/products_id/2976

# 508
  • sof
Здравейте, дочитам с огромен интерес, ами то празнично много красиви завършени неща са показани и ме ентусиазирахте да поизоставя активната банкетна дейност и да си отпочина с хобито. И да си намеря картата от фотоапарата, че да си покажа скромния напредък ( одеве пробвах с телефона, но не става снимка за показване ).

А пък DDimitrova, много са опасни тези линкове; аз откакто се познавам с всички вас от този хубав форум започнах да имам запаси и да „събирам” желани от мен проекти. Та ако ще поръчваш от този сайт, дай да си поделим доставката – аз искам 4 вида специални конци и може би някои мъниста за проба. Харесах много един комплект, но не заслужавам… много съм виновна пред кредитната ми карта пък и имам си вече запаси както казах… ох, силна съм нали ммммм….. не треперя!

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 04:22 от dinkov2

# 509
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... Харесах много един комплект, но не заслужавам… много съм виновна пред кредитната ми карта ..

Joy Joy Joy не си сама. не си сама. този клуб аз съм го основала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт