БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 677
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • София
Деси, а контура от дупка до дупка ли е, или цепи нишката безобразно, както е при други производители? Crazy

Идеален - от дупка до дупка  Simple Smile Дори много приятно са го "нацепили" точно къде трябва да се боцне  Peace Ето на тази снимка контурът на покрива - вижте как линията не е права, а е леко разделена на отделни парченца:

# 482
Деси направо ме навиваш и мен  Thinking Simple Smile , наистина схемата изглежда супер Peace . Аз и сезоните им на Доме от кога съм смъкнала и все искам да почна някой.

# 483
Честит празник на всички празнуващи!
Много хубави завършени неща сте показали! Браво на всички!  Hug
Много неща от ДОМЕ ми привлякоха окото.  Whistling
От мен две ароматизиращи торбички за гардероб и благодаря на ИнаТ, че пусна схемите тук.  Heart Eyes

Така изглеждаха преди да ги напълня с лавандула:
Скрит текст:

Отчитам като грешка, че бродерията е по средата на готовата торбичка и по този начин при завързването с панделката отдолу остава празно пространство. Вече ще знам.  Simple Smile
Скрит текст:
Продължавам с гоблена. Ако не броим паспартуто, средата е премината успешно.  Flutter Надявам се да сте все така търпеливи.  GrinningТова и за мен се отнася.

# 484
  • София
Ау, Деси, страхотна схема! Направо сладкиш!
Чакам да стане работен ден и ще нося моите 'произведения' за рамка... Някой да има мнение за ателието за рамки в Дружба 1 до Мания? Не искам да рискувам точно с тези двата гоблена да ги дам на ново място, но пък ми е точно под носа... Май ще пробвам с някой дребос.

# 485
  • София
Честит празник мили момичета!
Честито на всички именяци  и не на последно място ЧРД на едно другарче което отдавна не се е вяствало  тук наскоро-Зравчето79 newsm51 smile3525
Малко сладко Коте доколкото разбирам сме съкварталки.Ходих преди време при тях и при Сеньората/до сладкарница Неделя/и цената ми се видя солена.затова ги дадох тогавашните ми гоблени на друго място.Ако имаш възможност отиди на ул.Ст Планина5
http://aprigalleria.ovo.bg/index/kontakti/0-12  Там рамкирах 5 гоблена и ми излезе 78лв
http://lil70.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.816585.33130476
http://lil70.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.816585.33130489
http://lil70.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.816585.33130497   
А това са гоблените предназначени за подаръци на една абитюренка, госпожите на малката и за колежка по случай пенсионирането и.
Надявам се да не съм ви досадила много .Лек и весел празник на всички!

# 486
  • Дълбоката провинция
Честит имен ден на именниците!
Честит рожден ден на  Здравчето79!
Аз си шия маковете и умувам какво да започвам после...Имам имейл от 123stitch.com -намаление на тези гобленчета http://www.123stitch.com/Cross_Stitch_Patterns_Kits_Portraits.html:

# 487
  • До сърцето...
Виждам, че се предлагат комплектовки на гоблени с различни марки конци / DMC, Anchor, Venus, Ariadna, Puppets /.
Кои бихте ми препоръчали като добро съчетание на качество и цена.

Лично аз предпочитам DMC, по-рядко Anchor.  
На свекърва ми въпросният Свети Петър е шит с конци DMC и затова ти препочвам такава комплектовка. И Свети Димитър е тези конци шит, трябва да изровя из архивите снимките на тези гоблени..

Намерих ги.  Peace
Скрит текст:
Това всичкото на стената е труда на свекърва ми  Mr. Green

Снимките на гоблените не предават цялата им красота.
Свети Петър:

Свети Димитър не съм го снимала, тя го ши по-късно, но показвам Свети Михаил:

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 14:18 от Radika

# 488
  • Бургас
Лилия Проданова точно този гоблен шия и аз в момента- много семпъл и ефектен. Ще правим среща на класа (10 годишнина) и го приготвям за моята прекрасна класна.

# 489
  • София

Прекрасен е!   bouquet
Ефектът на фона от панама с ламе ли е, тонирана панама или е шит?

# 490
  • София
Честит имен ден на именниците, на Здравчето също честит рожден ден!  bouquet
Лилия, аз там си ходя - в Апри, но реших да питам за това, наистина ми е доста близко Simple Smile Благодаря ти! Hug

# 491
  • София
Бродерийката ми отлежаваше два месеца, днес я оформих. Без никакви претенции за красота и изящество, с подръчни материали:
От едната страна:          От другата страна:

Напоследък не ми се пипа игла, не знам какво ми става - от Великден не съм боднала нито бод. Само се радвам на красотите в темата.

# 492
Честит имен ден на Георгиевците и Герганите. Да са ви живи и здрави имената.

Пълно с красоти! Реа, дамата ти е невероятна. На МСК също много ми хареса феята, и само като се сетя колко те измъчи бода...
И като казах бод - Роси, аз точно по тази причина (за контура) решиш да го шия на момента, защото на края ми писва и си мисля че има по-голямо броене.
Деси, мисля че вече има доста почитателки на ДОМЕ, по-натам и аз ще разгледам техни гоблени Simple Smile)

# 493
И аз вече съм почетен член на кокошарника! Роси, благодаря!  Hug  bouquet

Лилия, на мен също много ми хареса гоблена!
Стани, супер е! Като ти дойде музата ще шиеш. Всички имаме такива моменти. 
Бяло цвете, много симпатични торбички!
krk_kr , чудесни са на стената!

# 494
  • В страната на мечтите
Честит празник на всички именници - да си носят името с гордост!
На Здравчето - ЧРД, много любов и щастие, и повечко време за посестримите по игла!

Прекрасни неща показвате, дамата на Реа е истинско бижу!
Стани, много интересна идея, чудесно оформление!

И за да не съм капо, показвам  снимки на втория оберег, който направих преди около месец :

Общи условия

Активация на акаунт