БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 616
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
И аз съм си свалила схеми на Климт, но ако ще започвам нещо, май ще е оригинал на "Целувката".
За среща след празниците има ли желаещи? В центъра рано сутрин Simple Smile

# 196
Момичета, чакам ви с нетърпение. Който не успее да не се притеснява Simple Smile
Иначе да ви споделя, че успях във влака да ушия средната кокошка, оказа се мисия възможна Simple Smile

# 197
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Полина, вече почваш да ме шашкаш  Shocked

Дидида, не харесвам Климт, но вече го гледам с други очи  Hug

Аз шия... малко... бавно...  Tired

Hug

# 198
Срещата мина чудесно. Радвам се, че се запознах с три прекрасни дами  Heart Eyes

# 199
Двете ги знам, коя беше третата Simple Smile

# 200
Получих подарък от  Роси!  Grinning Като бумеранг действа тя!  Laughing
По случай Великденските празници си имам комплект-подарък чудесни "пораснали пилета" и съм официално поканена да се присъединя към световноизвестния гобленарски кокошкарник.  Grinning Освен това съм затрупана с лакомства (вече преполовени), пролетна картичка за празника на цветята и чудесна поставка за първото боядисано яйце! Обърнете внимание на сладките малки картончета за мини-картички. Не бях виждала такива и ще ги използвам с най-голямо удоволствие.  Mr. Green

Благодаря ти, Роси!  Hug Не трябваше да се притесняваш да ми връщаш жеста. Малко ми е неудобно сега.  Blush А и ме хвана страх да планувам изненади за когото и да е.  Laughing

Да се отсрамя с нещо дребно:

# 201
Бяло Цвете, радвам се че този път камилите са били реактивни. Малките картончета са от Лошана ( на мен много ми харесват- имам няколко подарък от Азарея и още не съм ги напълнила, но са много сладурски, нали).
Последните няколко дни хвърлях по едно око вечер, че бързах с молитвата за дома. Със задружни семейни усилия вече е готова и утре отива за рамкиране. Всъщност рамката й я чака в ателието- за пореден път бързам с подарък и поръчвам рамката преди да съм ушила гоблена. Утре ще я занесем, за да я пременят... Ще ви я покажа с рамката... уж бързах и затова я почнах 1:1 гобленов бод, но реших надписите, иконата и библията да ги шия с кръстче в 1 нишка... Голямо прецакване си направих- това ме забави най- много.
сега е момента да се похваля че за Цветница се разходихме до Ловеч на гости на Дариная. Тя ни подари трите колички, които шихме и трябваше да й покажем наживо реалната кола. В Ловеч имаше страхотен празник, прекарахме няколко страхотни часа. Имам си и подарък от Дариная за Цветница- ето този страхотен Тревичко- куче.

Вече чакаме да му поникне "косата".
Много красоти видях. Браво на Полина и за разработката и за изпълнението. И на мен Климт ми е странен, но и аз може да бодна една целувка за разкош...

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 22:19 от Роси 123

# 202
Двете ги знам, коя беше третата Simple Smile

А ти за кой знаеш хи хи хи

# 203
За Надето и Теди. Имам подозрения за третата Simple Smile
Скрит текст:
Азарея?

# 204
Инат, опасна си Simple Smile позна !

# 205
  • София
Браво за срещата! Надявам се да е документирана  Hug

Аз нямаше как да се организирам толкова бързо, а и времето не ми позволи да помъкна Зарчето  Tired

# 206
 Hug Hug Hug  Да май наистина е това  Hug Hug Hug

Сега остава да подбера модел Simple Smile

# 207
Чета ви и ви се радвам, момичета. Супер неща.
Аз явно съм непоправим случай. Все на цветя се хвърлям.
Бавничко си шия цветята и шапката. Като стане, ще се похваля и аз.
Много бих се радвала и аз да се запозная на една среща с вас!!!

# 208
Ето и това над, което се трудихме в последните дни.

# 209
Здравейте ,незнам дали е правилното място, но искам да попитам. Трябва ми едра панама - толкова едра за да могат да я шият деца. От къде онлайн да си купя и как се казва такава панама?

Общи условия

Активация на акаунт