БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 630
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Ето ме и мен Simple Smile)

Малко повече ми се натрупа работата в офиса, и ших доста по-малко. Миналата седмица бяхме и на мини-екскурзия. Но съм готова да ви покажа етапче:

Разгледах ви, прочетох ви, много красоти, всичко много ми харесва. Браво и на завършилите проекти, започвайте новите Simple Smile

# 226
  • Rotterdam
Момичета,днес сглобих първия си книгоразделител,благодарение на ИнаТ си имам заготовки,но все не ми идваше музата да го сглобя,явно днес му е бил късмета,моя син много го хареса и се радвам ,че труда ми не замина в шкафа  Simple Smile

Аз също шия по-празниците  Simple Smile

Весели празници на всички Ви  Hug

# 227
Ферхи, много е хубав книгоразделителя. Дано да си лепила с хубаво двойнозалепващо, че моите ги лепих с каквото имам и се разлепиха...
Целуфка, напредваш... Много ви се кефя как шиете така поетапно- аз шия доста хаотично...
Бачийска стана ми любопитно какво си чела у фейса, но явно е в някоя група, дето ме няма...

# 228
  • София
Въпрос най-вече към МСК, но ако някой може да помогне - благодаря!

Трябват ми тези дървета, които търсих скоро и бяха качени 4 схеми. Сега две мистериозно са изчезнали от вышивай.сом, останали са само зеленото и червеното. Къде да намеря останалите 2 дървета?
За тези говоря, едното е синьо, другото по спомен - жълто-оранжево  Praynig

# 229
# 230
  • София

Много ти благодаря  Hug Остана жълтото само  Simple Smile

# 231
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска стана ми любопитно какво си чела у фейса, но явно е в някоя група, дето ме няма...

В групата Гоблени - то религия се намеси, то покойници, то чудеса. Само не заплашиха шиещите през тези дни със Страшният съд. ooooh!

# 232
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мммда.  Confused страстна седмица е. страстите са се развихрили пак  Confused и пак толкова излишно.

Скрит текст:
смятам, че ако не преча на другите, не би трябвало и те да ми дават нареждания кога и какво да правя/да не правя. силно вярваща съм, макар и слабо религиозна, сигурно за това мисля толкова лежерно.

светли празници  Hug

# 233
  • Бургас
Прави ми силно впечатление  Crazy че на всеки празник се обсъжда едно и също- шиете ли, не шиете ли, работите ли или се почесвате където не ви сърби Laughing . И всеки път все 'по-железни' обяснения се вадят. Аз не шия- и не за друго ми просто ме мързи- предпочитам да се излежавам и да си гледам коремчето  preggo .
Весел празник момичета  easter easter easter

# 234
  • Плевен
ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!!!

Леле,как само съм ги нашарила  Mr. GreenТова е нета , докато аз го преглеждам ,той ми боядисва яйцата  Grinning newsm68 newsm53

мммда.  Confused страстна седмица е. страстите са се развихрили пак  Confused и пак толкова излишно.

Скрит текст:
смятам, че ако не преча на другите, не би трябвало и те да ми дават нареждания кога и какво да правя/да не правя. силно вярваща съм, макар и слабо религиозна, сигурно за това мисля толкова лежерно.

светли празници  Hug

В групата Гоблени - то религия се намеси, то покойници, то чудеса. Само не заплашиха шиещите през тези дни със Страшният съд. ooooh!

Ам/не съм изяла другото а  Grinning/ колко сте прави !!!!! newsm10  love001 easter yesyes

Прави ми силно впечатление  Crazy че на всеки празник се обсъжда едно и също- шиете ли, не шиете ли, работите ли или се почесвате където не ви сърби Laughing . И всеки път все 'по-железни' обяснения се вадят. Аз не шия- и не за друго ми просто ме мързи- предпочитам да се излежавам и да си гледам коремчето  preggo .
Весел празник момичета  easter easter easter

Леж си моето момиче ,че после ще ти дойде зора! Heart Eyes Peace

НЕ ВИКАМ! СПОДЕЛЯМ!И МЕН МЕ МЪРЗИ НАПОСЛЕДЪК ДА ШИЯ-МЪРЗЕЛУВАМ ЯКО  Embarassed Blush

# 235
  • sf
Ей ги и моите яйца  Wink

Весели празници, момичета!
Аз не съм религиозна, шия , когато ми се шие, никакви поверия не спазвам, не само за шиенето.

# 236
  • Пловдив
Включвам се да Ви пожелая Светли празници.............

Аз шия винаги когато имам време.

# 237
  • София
Яйцата на Донсита много ми харесват  Peace, направо се изкушавам  Mr. Green.  Тази година мисля да опитам две нови техники (с пастели и с пяна за бръснене), исках и това с вратовръзката, но не сколасах да купя  Tired

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 14:32 от -=Деси=-

# 238
# 239
Деси, дай повече инфо, че ме топна в любопитство...
Аз моите ги боядисах още в четвъртък, но за догодина ще открадна идеята от Донси...

Общи условия

Активация на акаунт