БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 584
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
цял ден се чудя защо все кихам, кашлям и... други неща, а то вие сте ме обсъждали Crazy

Добри виновна за това, Добри виновна за онова....  ooooh!

е, прави сте. виновна съм. понасям веднага вината
Скрит текст:
, а след това и ракиите
   Whistling

шийте и заради мен. и показвайте  Hug

# 541
  • Дълбоката провинция
цял ден се чудя защо все кихам, кашлям и... други неща, а то вие сте ме обсъждали Crazy

Добри виновна за това, Добри виновна за онова....  ooooh!

е, прави сте. виновна съм. понасям веднага вината
Скрит текст:
, а след това и ракиите
   Whistling

шийте и заради мен. и показвайте  Hug

Ние само с добро те  споменаваме!
  bouquet

# 542
Има ли желаещи за срещичка в неделя около 10,30- 11,00 часа в района на НДК? Надявам се Ася да се включи и да обясни къде точно ще пием кафе, защото аз съм толкова неориентирана в София, че може да пратя някой да ме чака...

# 543
Оооо, Добри, не си виновна, за нищо. Благодарение на теб, половината форум е горд притежател на оригинален ДИМ, закупен на изгодна цена. Даже ми липсват твоите линкове. Скоро не си пускала нищо.
Аз съм в застой нещо с пазара.
Деси, човечето се вижда и без контур, с контур също. Напредваш. Много е хубаво до тук.
Бачийска, оформила си чадърите.

# 544
  • София
Има ли желаещи за срещичка в неделя около 10,30- 11,00 часа в района на НДК? Надявам се Ася да се включи и да обясни къде точно ще пием кафе, защото аз съм толкова неориентирана в София, че може да пратя някой да ме чака...

Ася се включва, даже ще ви доведа още мацки, че имам да им раздавам гоблени.
Кафенето се намира в НДК, срещу главния вход, близо до излаза на централния подлез с топките и до вход/изход на метрото. Има покрив като бели шатри, не знам как се казва, но е много приятно и , за такива като мен - има място за пушачи - и от вън, и заградено с щори.

# 545
И аз бих дошла, с малкия бог, стига да се организираме подобаващо.
Ася, за от другата страна на Коста- кафе ли говориш? "Мохито" не, ама пак с "М"? "Модера".

# 546
  • София
И аз бих дошла, с малкия бог, стига да се организираме подобаващо.
Ася, за от другата страна на Коста- кафе ли говориш? "Мохито" не, ама пак с "М"? "Модера".

уф, не помня как се казваше, дето едно време имаше бира и цаца, сега е по-фЙешън... до градинката, срещу главния  вход на сградата. Ако не - среща пред входа под емблемата и ще се заведем до там Simple Smile

# 547
Е, и телефони имаме- все ще се намерим къде сме.

# 548
  • София
Ако времето е по-читаво от днес (а обещават да е така), ако Зари съблаговоли да седне в количката, а не в триколката и ако Носферата бъде така добра да ни качи в метрото и да ми пази страх  Embarassed - там сме   Peace

# 549
  • София
За тази неделя иде реч, нали? Ако да, има вероятност да дойда, и то голяма Simple Smile

# 550
  • София
За тази неделя иде реч, нали? Ако да, има вероятност да дойда, и то голяма Simple Smile

Аз мисля, че е тази, нали Роси беше казала, че ще идва на 11-ти  Peace

# 551
ina корейката добре се е справила - смятам и една българка скоро да го пребори ...
Carmela Biscuit - поздравления - не знаех, че сме трички шиеши тази разкошотия!
Дерзай - добре се справяш!

# 552
Четири  Grinning , и Лилия Проданова ...

Много е красиво наистина  Heart Eyes

# 553
Moмичетата с новото бистро, я вземете та качете малко етапи, не че скоро не сте качвали. Ако може и постовете да са един след друг ще е много добре.

# 554
  • sf
Срещата за утре остава ли? Мисля да дойда с един брой непослушно дете  Joy
Коте, ще доведеш ли кученцата, да ги намачкаме  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт