БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 581
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Срещата за утре остава ли? Мисля да дойда с един брой непослушно дете  Joy
Коте, ще доведеш ли кученцата, да ги намачкаме  hahaha
Ние сме там... А аз чакам да намачкам Зарчето...

# 556
  • София
Срещата за утре остава ли? Мисля да дойда с един брой непослушно дете  Joy
Коте, ще доведеш ли кученцата, да ги намачкаме  hahaha
Ние сме там... А аз чакам да намачкам Зарчето...

Остава, остава, плюс няколко броя фейсбук другарки Simple Smile моите два броя непослушни деца ще си останат в къщи с баба, иначе няма да има шанс да си кажем дума. Четири дни в Търново при дядо ми стопиха лагерите, да са живи и здрави Simple Smile))

# 557
Покрай големия паун реших да опаткам един дребосък, ама се проточи една седмица.
Скрит текст:

# 558
  • София
Кучовците остават вкъщи, че няма как да ги мъкна по градския транспорт, за мачкане - само в квартала Mr. Green
Иначе съм там Simple Smile

# 559
  • sof
Добро утро! Притесних се сега като чета че съм ви провокирала да си правите и вие инвентаризация, то пък мойте 5 броя скромни излязоха накрая. Ами при следващия ми хонорар ще взема да поръчам тия конци от 123 (за Caron Waterlilies става въпрос, копринени и меланжирани, ако някой знае да се продават в БГ, моля да каже? ), и ще се обадя тука. Ето снимка, ама в срв с това което се показва тук съм една Охлювка:

http://zlatad2.snimka.bg/details/za-bg-mamma.751309.33169373

То и аз преди рядко шиех, нещо като по едно на година, а сега съм доста редовна покрай вас, мерси за което, много ми е приятно така и даже ми е още по-разтоварващо.

=Деси=, леле!  Леле! Страх ме е от тебе ! Много си е красиво и човека е различим и без контура.

St. Dobri, Наздраве! Да живее ebay и митниците!

Carmela Biscuit, не умея да плета, а искам да се науча, как и къде се насочихте да се научите?

Късно е да се планирам за тази интересна среща, но следващ път ще стане, трябва още по-редовно да следя форума.

# 560
  • София
Carmela Biscuit, не умея да плета, а искам да се науча, как и къде се насочихте да се научите?

Основните неща ги знаех от малка, от майка ми и баба ми - лицева и опакова плетка,
всичко останало, много нови техники и по-съвременни похвати - от интернет.
В youtube има направо стотици клипчета за основните плетки. Препоръчвам на DROPS -
без говор, само отблизо показват как се държат куките и как се изплитат бримките.
Заповядай и в плетаческата тема  Hug

# 561

Нямам голям напредък , но показвам ...

Приятна среща на софиянки!

# 562
  • София
ina., чудесно се получава, отхвърлила си повече от половината!
Целия контур ли ще оставиш за накрая?
Аз реших, че ще лудна от толкова контур на финала и го правя паралелно с шиенето -
голяма ми е радост, като се оформят чашки, лампички, столове  Laughing

# 563
  • sf
Аз може и да не успея, да не се чудите  Rolling Eyes

# 564
  • София
И аз няма да мога, мрън Sad А така ми се идваше, хем времето е прекрасно, хем да се видя с прекрасни хора, ама такъв ми бил късмета Tired Успокоявам се, че другия път ще успея Hug

# 565
И аз не мога да дойда, в момента вися в Амстердам (за момента това ми е любимото летище). Скоро тръгвам да летя през океана, довечера ще повися малко на едно ново за мен летище и после ваше време утре сутринта ще пристигна на почти крайна дестинация. Приключват полетите и ще ми остава само едно пътуване с автобус и ще мирна малко за около 4 месеца.
Хайде, поздрави, аз отивам да кажа, че сама съм си опаковала багажа и че всичко в него е мое. Party
 Hug Hug Hug

# 566
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Нещо не съм влизала доста време и сега не мога да Ви изчета.
Приятна срещичка в София и леко пътуване на Вики  Hug И чакаме снимки - и от срещата и от Аляска.

А моя фаворит е http://www.alisa-collection.ru/?id=14672 , но засега се въздържам от покупка. Доколкото схванах са серия със слънчогледите на Деси и едни лалета, които са много актуални.

# 567
  • София
Чудничка срещичка си направихме! Не че успях да участвам в разговорите заради Зарчето-вандалче, но пък беше изключително приятно  Peace

# 568
Здравейте. Аз съм все още начинаеща в шиенето на гоблени.
Шия с конец от две нишки по този начин, но панамата се вижда между шевовете  очеизбийно Cry и накрая на практика отзад конците са по-плътно един до друг отколкото отпред. Не дърпам много, за да не стягам панамата, не правя възли, но и не знам защо става така. Това ми е вторият гоблен 1:1. Предният го уших с бод полукръст и на някои места панамата също се виждаше през конците, но след прането и гладенете, това изчезна. Но при второ такова явление започвам да се чудя дали аз не бъркам нещо. Ще съм ви много благодарна, ако ми дадете помощ, обяснение и/или съвет как да се справя с това  Embarassed

# 569
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте. Аз съм все още начинаеща в шиенето на гоблени.
Шия с конец от две нишки по този начин, но панамата се вижда между шевовете  очеизбийно Cry и накрая на практика отзад конците са по-плътно един до друг отколкото отпред. Не дърпам много, за да не стягам панамата, не правя възли, но и не знам защо става така. Това ми е вторият гоблен 1:1. Предният го уших с бод полукръст и на някои места панамата също се виждаше през конците, но след прането и гладенете, това изчезна. Но при второ такова явление започвам да се чудя дали аз не бъркам нещо. Ще съм ви много благодарна, ако ми дадете помощ, обяснение и/или съвет как да се справя с това  Embarassed

точно така се получава при гобленовия бод  Hug след изпиране и изглаждане нещата се оправят  Hug

а първият как уши? полукръст или гобленов? има разлика Wink

Общи условия

Активация на акаунт