Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е декупaж?
Върху какви повърхности може да се прилага декупажът?
Какви са различните техники за декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е декупaж?
Декупaжът е форма на изкуство, която включва изрязване на мотиви от различни материали, като хартия, кожа, дърво или плат и тяхното залепване върху повърхности за декорация. Това изкуство има своите корени още през ранното Средновековие в Европа и става особено популярно във френския двор по време на управлението на Мария Антоанета.
-
Върху какви повърхности може да се прилага декупажът?
-
Какви са различните техники за декупаж?
-
Какви са разликите между боите, базирани на водна основа, и синтетичните бои?
-
Как да боядисаме правилно метални повърхности?
.Планирам да си освежа кухнята,като я боядисам и да направя декупаж на кухненските плочки. За това се допитвам до вас,какво ще ми е нужно за това начинание?Каква хартия,какво лепило,нещо като лак за да не се мокри хартията.Моля ви за отговор.Нямам време да чета всички теми имам две малки дечица.Моля ако съм пропуснала нещо свързано със закупуването на материали да ме поправите.
Шкафовете да ги направя ли със тапети,дали са по-устойчиви или по-здрави?От къде пазарувате тук,имате ли си по-специален сайт или по-изгоден?