Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 75
Вчера поръчах сандали от javari.fr. и днес имам мейл, че са изпратени.
Няма, обаче, нито куриер посочен, нито номер за проследяване.
В пощата ли ще ги търся?

Една моя приятелка ми каза,че ако е поръчан един чифт ги пращали по Бълг.пощи-не може да проследиш пратката,ако са 2 чифта -с куриер DHL-проследяваш я.

# 76
Мне, божа работа е, както му скимнало на дежурния днес да изпрати.

# 77
Мне, божа работа е, както му скимнало на дежурния днес да изпрати.

Може ли доставка с DHL, но без проследяващ номер?

# 78
# 79
Goddess, Силви, доста мъничка е Либескинд, но пък има обем (дъно), което ще позволява да събереш най-необходимото. ТУК по-реална снимка  Peace На мен ми харесва и цената е добра - за марка и кожена, мисля, че трудно би намерила по-добра цена  Peace (слънчевите очила може да се наложи да с без калъф  Grinning)
Anik, благодаря ти!  bouquet
В момента ползвам подобна, като размер, но малко по-тясна, около 6см и побира всичко споменато. Единственият недостатък е, че е винтидж и не се връзва стилово на мотора ни Ама проблем имам и аз Mr. Green Joy Иначе побира не само очилата ми с калъфа, ами чак и кърпичките ми с калъфа...
Либескинд-а е по-универсална. А и ЛМ все мрънка, че големите ми чанти му пречели. Тази ще мога да я изнасям отзад на гърба, вместо да я държа между нас двамата.

# 80
  • София
Нямам лични впечатления от чантите Ameko, но преди доста време тук във форума някой много ги похвали. Тогава сложих показаната в кошницата и зачаках добра цена. Сега, когато цената е отлична, вече смятам, че червена чанта в момента не ми трябва. Доста дълго беше с цена над 100£

Днес получих чантата Suzy Smith. Естествена кожа е. Не е толкова тежка, колкото се жалват. Иначе си е торба. Цветът е по-скоро старо злато (на монитора ми розовее), но на мен точно такава ми трябваше. Очаквах да е мааалко по-голяма, но и така ми харесва.

# 81
Очаквах да е мааалко по-голяма, но и така ми харесва.
Колко е голяма всъщност, vanian? И някоя снимчица, ако добавиш, ще съм благодарна. Hug

# 82
  • София
Бижу заповядай Размерите са 40/27см. Снимката с дъното съм я направила, за да се види какво имам пред вид, като казвам, че си е торба. После може да я изтрия.

# 83
Благодаря ти, за труда. Определено ще ми е малка. С това дъно като се напълни, се губи от ширината и тези 40 см. стават 35... А иначе е от моя тип чанти.

# 84
  • София
Благодаря ти, за труда. Определено ще ми е малка. С това дъно като се напълни, се губи от ширината и тези 40 см. стават 35... А иначе е от моя тип чанти.
От всичко, което си писала тук, съм останала с впечатление, че сме горе-долу с еднакви габарити.  Simple SmileТа както на мен ми стои на снимките, така ще е и при теб. На мен ми идва малко малка, така, че... правилно преценяваш  Hug

# 85
Ааа, не сме с еднакви габарити! Sunglasses Wink Аз със сигурност съм по-голяма доколкото виждам от тези твои снимки с чантата! Laughing Hug

# 86
...A защо не съм видяла реални снимки Thinking Laughing
Моите се движат с бързината на охлюв за сега, но да видим...
...
Моите пътуваха една тема време  Crazy
Скрит текст:
В описанието бяха "като нови". Има едни петна от вътрешната страна. Цветът е много приятен и почти реален на снимките, макар че се различава от моята идея за абанос  Joy
Доволна  Flutter

# 87
  • София
Здравейте момичета. Извинявам се за въпроса, но до сега съм поръчвала само от javari. Сега искам да поръчам от amazon, но там поръчките не се доставят безплатно и трябва с превозвач, нали?

# 88
Може и до БГ, прецени си коя доставка ти е по-изгодна , директно до тук или с превозвач  Peace

# 89
Здравейте момичета. Извинявам се за въпроса, но до сега съм поръчвала само от javari. Сега искам да поръчам от amazon, но там поръчките не се доставят безплатно и трябва с превозвач, нали?
Ако съответният търговец доставя до България, може и направо до тук, но срещу сума от порядъка на 7-12€. С превозвач е безплатна доставката до адреса в страна на съответния Амазон, но ако продукта се продава от Амазон или от търговец, който специално е отбелязал, че е с безплатна доставка, а от адреса на превозвача до тук тарифата е на килограм по цени на превозвача. Но ето тук ще прочетеш повече за нещата, които не са ти ясни.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=775145.0

Общи условия

Активация на акаунт