КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 251
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
little_beauty и аз мисля така,Евгени ми е двуличен,има нещо в него,което не ми харесва.За мен единствено Сано не се влияе от коалиции,то се видя снощи!Прочетох преди малко във ФБ,че Евгени клякал с 200кг. а вчера стоеше 3-4 мин.седнал на земята със 60-80кг и да не може да стане е много странно за мъж,който е спортувал почти цял живот и със неговия ръст от 210см  Shocked

Забравих да напиша и за Ивайла,когато каза на Сано,че Емил бил от техния отбор и го номинирал за да спаси Боби,а Сано и отвърна нали всички са един отбор.Малко преди това обаче Ивайла обвиняваше Марина,защо казала,че от техния отбор е къртицата,нали всички били отбор и трябвало да се подкрепят  Laughing За мен и Ивайла е двулична!

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 17:04 от sorriso:)

# 346
  • Ямбол
Лилянче,няма такава опция,но ето,спешъл фор ю:
....
Благодаря за резултатите. Иначе има такава опция, само че не ти, а този, който прави анкетата може да я даде. Опцията е тази: " Показвай резултатите от анкетата на всеки".

# 347
Момичета 2-3 страници не съм чела, признавам си  Mr. Green Ама да споделя, че ми е тъжно за Киряка. Не знам защо така се набута да играе срещу Емил Р. Друго което ми е интересно е какво ще казва сега Русев - нали беше сигурен, че Киряков е къртицата?

# 348
Аз мисля, че Емил Р. е къртицата. Много му отива тази роля, наистина. По - хлъзгав, по-хитър и по-двуличен човек не съм виждала. Много ме дразни newsm78

# 349
От това което виждам в анкетата, се случва точно каквото препдолагах - СМАЗАНИЯТ Борислав се превръща в любимец на публиката, нещо като Пламен в ББ. Чувството на правда е много силно в нас.   Mr. Green

Ейй защо и днес няма един лайфф от по 3-4-5 часа.  smile3514

# 350
От това което виждам в анкетата, се случва точно каквото препдолагах - СМАЗАНИЯТ Борислав се превръща в любимец на публиката, нещо като Пламен в ББ. Чувството на правда е много силно в нас.   Mr. Green

Mr. Green Колко ми е противен Борислав, направо няма да ти кажа  Mr. Green А с тази прическа снощи   newsm11

# 351

Е за това ви казах,че продукцията се опита да му извади веждите,а взе че му изписа веждите  Mr. Green Бях сигурна още снощи,че много хора ще го съжалят и ще започнат да му симпатизират.Че дори и на мен ми дожаля за него,дето хич не го понасях  Laughing

# 352
Киряков вече не му се стоеше в предаването. Беше му скучно и на него и на зрителите. Така, че няма нищо тъжно , че излезе.
Русев не може да е къртицата, няма никакви качества според мен. На теста не се знае с кой е играл. Може би ще каже че е играл на теста с Жоро.
Ивайла много философства и много се обяснява. Иска да излиза "суха" от всички ситуации. Доста се докачи по темата за нейния лесен живот....
Борислав е доста елементарен, но сега ми дожаля за него, защото продукцията яко го очерни. И някой го сравняват с Любо, абсолютно нелепо сравнение.Любо е на светлинни години от него.
Е.Каменов преиграва доста и взе да става съмнителен, но иначе е супер примитивен и първичен.
Бориса е с голямо самочувствие без покритие, в началото не го показваше, но сега доста дразни с това поведение.
Марина е глуповата, но не ме дразни.
Сано и Костя са сладури.
Гери и Вики са са много безлични и неинтересни - мисля ,че другата седмица една от тях ще е номинирана от зрителите (или по-скоро от продукцията).
Евгени за мен е основния заподозрян за къртица.

# 353
  • Варна
ее Жабке, за първи път да не се съглася с теб, не ти ли хареса мисията и как се представи, после и след нея как го окаляха брутално и той въпреки всичко изправи глава над помията и намери сили в себе си и преодоля егото си като истински мъж да потърси извинение. !Човешко е да се греши! Мен много ме трогна и въпреки, че се старая да съм безпристрастна и да гледам отвъд сценария и да търся К, много се разчувствах снощи на Арената и неблагодарността на хората и накрая на отпадането на Кирячето  smile3518

Диди, пиша ти въпросите от теста снощи (днес нещо много съм се вдъхновила  Mr. Green)
1. Какво завършено образование има К? средно/висше
2.Според К какво е 1вото, което вижда в другия пол? /очи, изражение на лице, възпитание и интелект, външен вид, поглед, коса и очи, нещо друго/
3.На колко години е загубла девствеността си К? 15/16/17,5/17/тайна/не помни
4.На кой изпит се яви в мисията "обратно на училище" К? български, математика, история, география, химия, изкуство
5.К боядисва ли си косата?
6. Кой номер обувки носи К? 37/39/40/41,5/42,5/43/44,5/ US12/45/48
7.Колко пари спечели К на мисията с бънджи? 250/500/150 за К
8.Кой беше от дясната страна на К на миналата Голяма битка? мъж/жена/никой
9.Има ли К буквата "И" в 1вото си име? да/не
10. Кой е К?

и даже давам моя вече съвсем категоричен отговор Русев  Mr. Green

PS: Да, Любчо няма точен аналог и НЕ може и да има. Но сравнението м/у Борислав и Пламен от ББ звучи повече от нелепо  #Crazy

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 17:38 от little_beauty

# 354
  • Ямбол
Аз мисля, че Емил Р. е къртицата. Много му отива тази роля, наистина. По - хлъзгав, по-хитър и по-двуличен човек не съм виждала. Много ме дразни newsm78

Двуличен значи да имаш две лица. Кои са тези лица на Емил?

Някой друг пък по-нагоре беше писал, че Евгени е двуличен. На него пък кои са му лицата?

На мен ми се струва, че не употребявате думите правилно. Или по-скоро не разбирате значението им.

Подаръче, вежди не се вадят, те само се изписват, вадят се очи.
....
Е за това ви казах,че продукцията се опита да му извади веждите,...

# 355
 Лилянa,аз написах,че Евгени е двуличен!За мен той е къртицата!Какво означава двуличен?За мен е прикрит и лъжлив,уж не участвал в коалиции,а  все си забива копията където си го забиват Бориса и Русеви,а не номинирва най-слабия играч,както уж са си говорили да направят със Сано.Той снощи номинира един от най-силните играчи!Защо ли?

# 356
Киряков вече не му се стоеше в предаването. Беше му скучно и на него и на зрителите. Така, че няма нищо тъжно , че излезе.
Русев не може да е къртицата, няма никакви качества според мен. На теста не се знае с кой е играл. Може би ще каже че е играл на теста с Жоро.
Ивайла много философства и много се обяснява. Иска да излиза "суха" от всички ситуации. Доста се докачи по темата за нейния лесен живот....
Борислав е доста елементарен, но сега ми дожаля за него, защото продукцията яко го очерни. И някой го сравняват с Любо, абсолютно нелепо сравнение.Любо е на светлинни години от него.
Е.Каменов преиграва доста и взе да става съмнителен, но иначе е супер примитивен и първичен.
Бориса е с голямо самочувствие без покритие, в началото не го показваше, но сега доста дразни с това поведение.
Марина е глуповата, но не ме дразни.
Сано и Костя са сладури.
Гери и Вики са са много безлични и неинтересни - мисля ,че другата седмица една от тях ще е номинирана от зрителите (или по-скоро от продукцията).
Евгени за мен е основния заподозрян за къртица.
Peace

# 357
little_beauty истината е че все още не съм гледала мисията.  Mr. Green После ще изгледам целият лайф. Гледах от там където пуснаха видеото и след това всички го нападнаха, но ми прави лошо впечатление как агитира всички.
Двуличен значи да имаш две лица. Кои са тези лица на Емил?

Някой друг пък по-нагоре беше писал, че Евгени е двуличен. На него пък кои са му лицата?

На мен ми се струва, че не употребявате думите правилно. Или по-скоро не разбирате значението им.

Може ли аз да отговоря  Mr. Green Евгени за мен не е двуличен, така че за това не мога да говоря.
Русев наистина има две лица - онова откаченото в изолатора, същото откачено което отново показа на мисията с бънджито. Чак ме плаши понякога. Гледа с поглед на психар, все едно е сериен убиец дебнещ поредна жертва. А другото му лице е онова в базата, когато е мил и добър, гледа все едно някой го заплашва  Mr. Green Същото което показва и на номинациите.

# 358
  • Ямбол
Всеки човек се държи различно при различни ситуации и това не са различни лица.
Двуличникът в едни и същи ситуации се представя като различен човек.

# 359
Лилянa,аз написах,че Евгени е двуличен!За мен той е къртицата!Какво означава двуличен?За мен е прикрит и лъжлив,уж не участвал в коалиции,а  все си забива копията където си го забиват Бориса и Русеви,а не номинирва най-слабия играч,както уж са си говорили да направят със Сано.Той снощи номинира един от най-силните играчи!Защо ли?
+1

Общи условия

Активация на акаунт