КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 253
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
little_beauty, не ги цени, много си права!

Така и не стана ясно, защо Бурисъ се лепна за семейството. Чаааак пък толкоз, ок паснали са си, ама прекалено ми идва сякаш.

Не знаем някои неща, но защо не ги обясниха от продукцията, значи гледал съм и гледам чужди предавания, така наречените "plot holes" биват запълвани, а тук и в ББ и в тая къртица едни недомлъвки, неизяснени неща.
Прост въпрос е, защо подяволите  Mr. Green Бурисъ се лепна за семейството? Защо?

Ocaso , предложих ти преди малко да я добавим Бориса към сделката  Mr. Green и там се крие отговора на въпроса ти Wink
Просто тя е топ толерирана от продукцията, тяхно лице си е, стараят се да й изградят постоянно позитивен облик (въпреки че тя сама се дъни  Mr. Green) и точно затова може да я просветлили да се лепне за тях (по-точно до К), за да остане до финала и да си прави реклама (според мен по-скоро антиреклама  Mr. Green) по-дълго по ТВ. Иначе просто не виждам защо младо 23 годишно момиче толкова яростно ще защитава противен чичко и заблудената му жена, след като самата Бориса многократно е била Любовницата в семейството  Shocked

# 331
Някой да не се обърка, като гласува за Русев, че заслужава да спечели?
Анкетата е позитивна, не негативна, дами и господа Mr. Green
Изненада ме този глас Sick
И Бориса има глас, да спечели.......... Whistling ooooh!

# 332
Що бе, Русев си има фен  Mr. Green

# 333
Бях чела, че Бориса и семейството се познавали от преди шоуто.

В анкетата гласувах за Сано.

# 334
  • Варна
хахах.. за Русев не знам дали си има фен, но Борислав си има мен  Mr. Green
Честно учудвам се за гласовете за Русев.. не знаех, че го харесвате и то за победител  Mr. Green
Между другото снощи и на мен ми хареса Сано, много точен беше в преценката си  Sunglasses
Надявам се и двамата с Борислав да са осъзнали, че Русев е К и дори при предполагаем тест да оцеляет до края  Peace

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 15:52 от little_beauty

# 335
  • in Wonderland
(с когото да ви се похваля снощи си пописах Embarassed) .

Сори за любопитството , но да не е нещо във връзка с начинанието , което ще започва ? А разбра ли какво точно ще е ? Че снощи се чудихме тук  newsm78

# 336
  • Варна
 Dee_Dee, да, по този повод беше Simple Smile (иначе не бих се осмелила да му пиша Embarassed)
Изказах предположение и той се зарадва и благодари, но не каза какво ще е точно, а само че се надява скоро да разбера  Rolling Eyes
Малко офф топик: после се шегувахме малко Blush и си направих извода, че освен, че е много интелигентен е и много земен, весел и забавен човек  Peace

# 337
  • in Wonderland
Dee_Dee, да, по този повод беше Simple Smile (иначе не бих се осмелила да му пиша Embarassed)
Изказах предположение и той се зарадва и благодари, но не каза какво ще е точно, а само че се надява скоро да разбера  Rolling Eyes
Малко офф топик: после се шегувахме малко Blush и си направих извода, че освен, че е много интелигентен е и много земен, весел и забавен човек  Peace
+1
И аз му симпатизирам много! А ще кажеш ли какво си мислиш ,че ще е новото му начинание ?

# 338

ето и записките ми до 04.04.14 включително в текстов документ http://dox.bg/files/dw?a=1f68183096
[/quote]

Страхотно Simple Smile. С най-много неуспехи на пръв поглед са Костя, Емил Р. и Виктория.

# 339
  • Ямбол
Някой да не се обърка, като гласува за Русев, че заслужава да спечели?
Анкетата е позитивна, не негативна, дами и господа Mr. Green
Изненада ме този глас Sick
И Бориса има глас, да спечели.......... Whistling ooooh!
Ти защо си мислиш, че на теб ако не ти харесва някой, е задължително и на другите да не им харесва.
Не можеш ли да предположиш, че е възможно някой близък на Емил да е гласувал. Пък и коя си, че да държиш сметка кой кого ще харесва?

Не бих казала точно, че му симпатизирам, но за мен да оцелееш сред толкова негативи вътре, означава много.
В предишната Къртица точно заради това харесвах Любо, защото беше умен и знаеше как да играе.
А на този сега нито ме интересуват семейните драми, нито дали на някой ще е неприятен. Важното е, че играе по правилата и засега е най-добрия сред другите вътре, които в сравнение с него са стадо неориентирани овце.

# 340
  • София
Лилянче, по-спокойно, нещо ми се струва, че лично се засегна.. Peace

# 341
  • Варна
Хмм..Интересен вот Simple Smile Виждам, че симпатизирате на Евгени. Simple Smile
И аз го харесвам като волейболен национал, но в играта ми е много противоречив и бих искала да ви попитам нещо свързано с него  Rolling Eyes
Забелязали ли сте как всячески се стреми да се заяви като солов играч, неучастващ в никакви коалиции и лагери и нееднократно е заявявал, че като спортист и честен човек ще забива копието си пред най-слабия в игрите, а не според лагерите.
И тук идва противоречие м/у думи и действия: Първо номинира Вики 2 пъти (която докaза, че не е никак слаб играч в мисиите), защото смущава многоуважаваното от него "семейство" Русеви. След това заби кола на Каменов (който няма спор че е слаб в битките и пълен неандерталец), но отново с моралния мотив като наказание за историите кой се въргаля по хотелите в защита на "достойнството" на приближената му Бориса. И накрая идва големия ПАРАДОКС: Снощи го заби на най-силния играч в битките Борислав (който не стига че им изнася игрите, а и ги храни чрез лова), а не на близкия си приятел Русев, който тотално се провали и пренесе колкото Вики, раздавайки отново правосъдие в полза на свой близък  Shocked.
Още повече, че неговите "морални" номинации винаги съвпадат с посоката на копията на останалите приближени до него. Много ми е противоречив на мен  #Crazy..
И ми е чудно само аз ли го забелязвам това кардинално противоречие м/у желан и търсен образ и действия в играта..  newsm78
(btw ако не бях сигурна, че Русев е К още от ден 1, бих заподозряла точно него)

ПС: Dee_Dee, ще ти драсна едно лично да не се обяснявам на всеослушание  Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:57 от little_beauty

# 342
  • Ямбол
Лилянче, по-спокойно, нещо ми се струва, че лично се засегна.. Peace
Само ти се струва.
Как пък реши, че е лично? Нямам нищо общо с Емил. Обективна съм и не търся жълтото в играта.

Евгени и на мен ми е твърде пресилено морален. Все много възмутен. Не го възприемам като добър играч в това предаване.

Не мога да кажа още кой заслужава да спечели, затова и не съм гласувала още. Засега като игра се отличава Емил Русев.
Костя също е добър играч, но малко прекалява в някои отношения.
Интересно ще е за мен да мога да видя резултатите, без да гласувам. Може ли да добавите такава опция?

# 343
Лилянче,няма такава опция,но ето,спешъл фор ю:

Кой заслужава да спечели този сезон в "Къртицата" ?
Александър Сано
10 (21%)
Бориса
0 (0%)
Борислав
11 (23%)
Емил Каменов
1 (2%)
Емил Русев
3 (6%)
Евгени
6 (13%)
Гергана
3 (6%)
Георги
0 (0%)
Ивайла
0 (0%)
Костя
6 (13%)
Марина
1 (2%)
Виктория
5 (10%)

# 344
И ми е чудно само аз ли го забелязвам това кардинално противоречие м/у желан и търсен образ и действия в играта..  newsm78

little_beauty, +1
И моите впечатления са такива. Peace

Общи условия

Активация на акаунт