КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 260
  • 748
  •   1
Отговори
# 315

В началото на видеото има неща за къртичоците (уж скрита камера):
http://vbox7.com/play:e4629a7c80

Ивайла почти винаги е с добре направена коса и смятам,че ако излиза за фризьор е доста удобно да й дават наставления.

Ами това с "дайте ми айподааа" всеки ден. Дали на него няма записани напътствия от продукцията, информация за случващото се в къщата и т.н.
Уднобно, уж си слушка музика Ивайла, пък то къртичи новини.  Laughing

# 316
  • Варна
Така според мен, това беше хитър (но много подъл и грозен) финт от страна на гл. редактор да НЕ праща Русев за 3ти път на тест и то срещу собствения му "заподозрян" - Кирячето Wink

Замислете се: всички, които Борислав уж е наговарял в крайна сметка забиха копията си на Русев, едва ли гл. редактор не е забелязал в последните дни, че настроенията против него са по-силни от идеите на Борислав за Ивайла и това беше елементарен начин да го спаси - очерняйки Борислав със замисъла да се обърнат моралните съдници с/у него и да събере той поне 7 копия  Close. В тази връзка Ники Николов НЕ е преценил правилно Сано  hahaha И се получи обратен ефект  Mr. Green

Наистина имаше двоен стандарт в показаните кадри и съм съгласна с вас, че изглеждаше, че продукцията защитава Ивайла, но това е само на пръв поглед Wink Идеята им беше Русев да не събере повече от Борислав и да не ходи на тест с/у Киряков  Twisted Evil , но не им се получи Wink

Всъщност се опитаха да спасят моята единствена от началото до сега Къртица - Русев!

Още веднъж  newsm20 на Кирячето за достойната постъпка! Много ми е мъчно за него, че отпадна, но от друга страна съм доволна, защото вече и слепците би следвало да прогледнат, че Русев е лъжец до мозъка на костите си  #2gunfire. И зле изиграния театър на самия тест, че искал Кирячето да спечели още повече ме отврати от него  Sick (За съжаление този сезон нямаме симпатична, а АНТИпатична К  Close)

Та затова беше всичко гл. редактор НЕ искаше да се изправи К за 3ти път на тест и то точно с/у 'заподозрения' от него, защото наистина вече много се компроментира.

ПС: благодаря krasi_dim за мащабната информация bouquet , май и аз ще направя опит да систематизирам всичко за Русев в 1 файл и ще ви го пусна  Peace

# 317
Сега след като Киряков излезе, нямам фаворит за победител в предаването. Дори той да беше къртицата,нямах нищо против да победи.
Искам Бо срещу Русев или Ивайла. Много грозно нападнаха Марина, а Бориса това дето каза за бившия на Марина беше супер гнусно. Дано не е приемер тя на младите, че горко ни. Относно Ивайла много ясно,че ще си остави вратичка, все пак с Бориса движат в сходни среди и няма интерес да се кара с нея вътре.
Русев излъга,че иска да си ходи. Ако искаше,щеше да дава грешни отговори. Според мен с това реши да заблуди Илиян, както и зрителите. Ако искаш да си ходиш даваш грешни отговори, а не верни на супер лични въпроси. Той е кърта или Ивайла, по причини, които много от вас посочиха.
Борислав не харесвах, но след снощи направо ми се видя цвете на фона на другите скандалджии.
Ивайла, Бориса, Русев, Каменов. Дано ги изкарат скоро.
Евала на Виктория. Мъжко момиче е наистина. Не ме изкефи как и защо влезна в играта, но образа й търпи развитие.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 15:38 от caramelle

# 318
Снощи ми направи впечатление,че Евгени на никой не помогна,само на Бориса да си сложи кофата и как мина през калта и кога падна не мога да разбера,той беше седнал извън калта в продължение на 3-4 мин  Shocked чакаше някой да го вдигне ли,почиваше ли си не можах да разбера  Laughing Как може мъж 210см с видимо  добра форма,да не си направи усилие да стане сам  Shocked Е вече като го вдигнаха и Емил Р. беше извън калта,тогава Евгени го вдигна и това беше помоща му Laughing

# 319
И аз харесвам Виктория.Ивайла е еквивалента на Калканджиева.Много се съмняват в нея, а явно ролята и е да прави скандали и да отвлича вниманието от къртицата

# 320
Така според мен, това беше хитър (но много подъл и грозен) финт от страна на гл. редактор да НЕ праща Русев за 3ти път на тест и то срещу собствения му "заподозрян" - Кирячето Wink

Много е възможно, тогава и предната седмица пак волята на редактора се е прокарала през .. Ивайла!

Мисля да си стиснем ръцете на следното:

Русев - къртица
Ивайла - дясна ръка на продукцията, изпълняваща поръчки пуснати по айподъ

# 321
  • Варна
caramelle, съгласна съм с всичко, което каза с единствената разлика, че освен Кирячето след снощи за мен Борислав става номер 1 претендент за победител.
Има всички качества, е не е титан на мисълта и говори много, но това в сравнение с останалите е малък недостатък. Има слабост към жените и не постъпи добре с Индира - но той е просто мъж ''в разцвета на силите си", още повече е овен (като моето мъжле) и това за тях си е нещо естествено. Подходът му на мен лично ми харесва - отправя сладки комплименти и закачки  Blush По-ли е хубав на Каменов - "Ше ти маана два шамара" или на Георги с някакви детски подмятания за Ивайла, а за другите обиди от сорта на "овца" и дори по-лоши  Close Прави някакви агитации..ами нали затова са там, не само че не е забранено, а дори това е в същността на играта, да ходи като муха без глава като другите ли  Joy Мотивиран и амбициозен е да стигне на финала - не го направи по най-финия начин, но за мен това, че има някаква стратегия и поглед над играта е похвално  Peace И дори да приемем, че е сгрешил (а според мен беше прав за повечето неща), най-много ми хареса, че преглътна егото си и се извини по-най човешкия начин, чак ме трогна  Hug

ПС: Все повече ми напомня на Любчо (с когото да ви се похваля снощи си пописах Embarassed) . Знам, че повечето няма да се съгласите с мен и ще ме нападнете, но не мога да си кривя душата  Rolling Eyes

Ocaso , ако добавим и топ протежето на продукцията - Бориса, имаме сделка  Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 14:38 от little_beauty

# 322
след снощи за мен Борислав става номер 1 претендент за победител.
Има всички качества, е не е титан на мисълта и говори много, но това в сравнение с останалите е малък недостатък. Има слабост към жените и не постъпи добре с Индира - но той е просто мъж ''в разцвета на силите си", още повече е овен (като моето мъжле) и това за тях си е нещо естествено. Подходът му на мен лично ми харесва - отправя сладки комплименти и закачки  Blush

Нека не прекаляваме  Mr. Green и залитаме в крайностите.

Борислав няма уважение към жените, това показа БРАТ, сори БРАТ, отблъснал арабите!

# 323
  • Варна
хахахх Ocaso разсмя ме  Mr. Green Да човека не е титан на мисълта както казах (за разлика от Любимеца ми Любчо) и определено му е слаб ангела, но сравни го с другите и ми кажи кой от тях няма някакъв недостатък ?
Според  мен ги уважава по негов си начин - загрижен е, помага им, развеселява ги - приятел е с тях, но може би си прав че не ги цени особено  Mr. Green  (по-специално тези които е получил на тепсия  Mr. Green )

# 324
И аз  мисля за Бориса,че знае кой е К. и му помага и прикрива.
Струва ми се ,че този сезон ще е голям сериал и накрая и ние ще се плеснем по челата като разкрият К. doh

# 325
  • София
Може ли някой да пусне анкета-Кой заслужава да спечели в К.?
Ще ми бъде интересно да разбера кой ви е най-сипматичен...

# 326
Казват само че Емо Русев е бизнесмен. А някой знае ли какъв е бизнсеът му?
И аз почвам да си мисля, че той е къртица. Прекалено спокоен и хладнокръвен е на тестовете

# 327
  • Варна
Казват само че Емо Русев е бизнесмен. А някой знае ли какъв е бизнсеът му?
И аз почвам да си мисля, че той е къртица. Прекалено спокоен и хладнокръвен е на тестовете
Бизнесът му е свързан с електро и водни системи някакви, бях му намерила сайта още в началото Wink
Скоро ще кача файл с всичко за него, което имам Wink И най-вече защо той е К  Twisted Evil

Сърчице*** , много хубава идея Simple Smile Нека да видим кой ни е симпатичен за победител, вместо да влизаме в техния сценарий да представят всички не като супергерои, а като антигерои направо  Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 15:02 от little_beauty

# 328
little_beauty, не ги цени, много си права!

И аз  мисля за Бориса,че знае кой е К. и му помага и прикрива.
Струва ми се ,че този сезон ще е голям сериал и накрая и ние ще се плеснем по челата като разкрият К. doh

Така и не стана ясно, защо Бурисъ се лепна за семейството. Чаааак пък толкоз, ок паснали са си, ама прекалено ми идва сякаш.

Не знаем някои неща, но защо не ги обясниха от продукцията, значи гледал съм и гледам чужди предавания, така наречените "plot holes" биват запълвани, а тук и в ББ и в тая къртица едни недомлъвки, неизяснени неща.
Прост въпрос е, защо подяволите  Mr. Green Бурисъ се лепна за семейството? Защо?

# 329
  • София
Да, прави ми впечатление, че относно това кой ни дразни  най-много сме почти единодушни-Русев, Бо, Ивайла, Каменов, Борислав, да не пропусна някой, но все тия имена се въртят.
Нека да видим дали ще сме толкова единодушни за това кой заслужава да спечели, въпреки, че е доста рано на този етап.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт