КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 417
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Ама после , те не били подвластни на режисурата на продукцията.... да не обиждай никой ,моля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

+1

Joy Joy Joy

Ааа ама разбира се, какво обиждане, направо на джоланчетааа ши ми станете!!!  Close Close Close

Mr. Green

С кое ти се потвърди отрицателното мнение - с коментарите и репортажите или с играта му?

Защото част от час не правят разлика между двете неща, но иначе се сипят обобщения и квалификации на пишещите тук.

Играта му е нормална, на фона на другите изглежда божествена.
Дори съм леко разочарован, не взе 110 кг.  Laughing

Цялата работа е, че в някои хора състраданието  Cry от това, как го "смазаха" е по-силно.
Няма да се учудя и Индира, ако е пуснала една сълзица за него милинкия той.  #Silly

# 451
  • София
Човека се раздаде на мисията на 100 процента, че и от горе! Naughty Така трябва да се играе тая К., а не ами аз съм 40-годишен чичко и имам много травми.. ooooh! ooooh! ooooh!

Този пък Каменов от какво не го е страх, разбрахме за водата, после пък го беше страх и да скочи с бънджито, накрая и 100 кг.неможа да пренесе,  Shocked язък му за физиката..

# 452
Е хайде Боби се представи силно на тази игра и веднага се влюбихте. Защо не коментирахте предишните му игри така разпалено. Как така се изменят настроения на 190 градуса за един лайф. Защо не коментирате например преддверието в което на второто потапяне Борислав поиска да спрат.

# 453
Човека се раздаде на мисията на 100 процента, че и от горе!

Факт, както е и факт, че не само той се раздаде на 100%. И в крайна сметка това е нормално, като не си къртица да се раздаваш в игрите, за да печелиш за групата, където евентуално може да прибереш големите пари.  smile3521

За Каменов по принцип и специално за тая игра но комент  Mr. Green, зле, по-зле, най-зле, Каменов.

# 454
  • Хасково
И аз не разбирам любовта към Боби и мазната му прическа  Sick

# 455
  • София
И аз не разбирам любовта към Боби и мазната му прическа  Sick

Остави прическата, душичката му е мазна  Joy
Признавам, че игра отлично в последната мисия. И толкова.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 14:25 от Вампи

# 456

Подкрепям  Simple Smile
Също не виждам нищо лошо да е направил Пушката. Според мен той се представя най - достойно.
Пък точно от този лайф на мен ми се потвърди отрицателното мнение за Борислав, незнам на другите как им повлия положително ...
[/quote]

С кое ти се потвърди отрицателното мнение - с коментарите и репортажите или с играта му?

Защото част от час не правят разлика между двете неща, но иначе се сипят обобщения и квалификации на пишещите тук.
[/quote]

Ще стане много дълго, ама щом ме питаш. Ако си прочела предния ми пост по внимателно, ще разбереш, че го адмирирам за добрата игра. На МЕН този типаж - Борислав ми е неприятен и никак не мога да го съжаля, че така го показаха ( не очерниха, а просто показаха). Не го харесвам, и лично за мене си се чудя, какво толкова много го харесват всички. Не сипя обобщения, нито пък давам квалификации на някого. Simple Smile
Надявам се ме разбираш и ми позволяваш - да не харесам това " качесвено семе" Simple Smile

# 457
Признавам, че игра отлично. И толкова.

Игра в последната игра отлично, в предните две плувеца Борко не можа да си регулира дишането, а преди това не нееее арабите, арабите са били много страшни между двете световни, ако не е бил ЦБ3, Хитлер е щял да бъде отнесен, ко знайтии виии аа.  hahaha Joy

# 458
  • София
Признавам, че игра отлично. И толкова.

Игра в последната игра отлично, в предните две плувеца Борко не можа да си регулира дишането, а преди това не нееее арабите, арабите са били много страшни между двете световни, ако не е бил ЦБ3, Хитлер е щял да бъде отнесен, ко знайтии виии аа.  hahaha Joy

Коригирах си поста. Laughing

# 459
  • Хасково
 Naughty моля ви не спорете с Боби, той човека твори история  Joy

# 460

Все още мислиш, че прическата му става, бързо поправка.  Joy Joy Joy

Stuck Out Tongue

# 461
Ех, като започнат някои хора да се чудят защо други харесват участник, който те не харесват... Какво чудно има? Не е задължително всички да харесваме едно и също, не виждам нищо за чудене! Peace

# 462
  • Варна
В качеството си на каптан на национален отбор по волейбол, очакванията ми спрямо него въобще не се оправдаха и това, че прегърна "своя" отбор и ги утеши за загубата, а не поздрави 1вия и дори нападна всички участвали в него, според мен говори много зле за самия него Wink

Wink Нека се помъчим да гледаме отвъд плоския сценарий.  Wink

Wink Излъчили са "тихооооо", а не поздравленията. Wink

Wink Искат да мислим от монтажите че Евгени е лош.  Wink

Wink Замислете се и тогава си правете изводите.  Wink

Така обръщам се към всички, които изразихте отношение по моето мнение  Hug
И по-специално към двамата господа  Sunglasses

Ocaso , първо с определението плосък сценарий визирам идеите на сценаристите в дейли епизодите.
Второ реакциите на участниците в живите включвания за мен са много показателни и това, което аз видях в конкретния момент и конкретната ситуация беше, че спортистът се отнесе спортсменски  към една част от хората - загубилите (от неговия тим) , а към останалите (в случая изненадващи победители, колкото и да беше търсен обратния ефект чрез разпределението им) неспортсменски - с крясъци и назидателен тон за невинна реплика, отправена от жена.
В тази връзка отбелязвам, че това не е монтаж (или плосък сценарий както ми харесва да го наричам  Mr. Green) , а са спонтанни реакции показани в момента на случващото се Wink
Трето от дейлитата с негово участие (с монтирани кадри) съм останала само с добри впечатления, тъй като според мен е много смислено това, което съм чувала, че казва "трябва да се номинира най-слабия в мисиите". Това твърдение наистина го окачествява като спортсмен  Peace
Четвърто, замислям се сериозно и правя извода, че думите и действията на този човек си противоречат кардинално , тъй като желания образ на безпристрастен спортсмен (от дейлитата) няма нищо общо с непосредствените, естествени човешки реакции в излъчването на живо Wink
Това е моето мнение, благодаря, че изказахте разнообразни мисли над него  Peace
Колкото до Дидо, в единствения път когато реших, че бих могла да водя конструктивен разговор с теб, ти ми доказа, че това няма как да стане. Затова няма да вляза втори път в диалог с теб Wink Иначе благодаря за корекцията, че не е бил капитан Евгени, останала съм с впечатление, че е водеща фигура в отбора, когато съм гледала мачовете му и съм го подкрепяла  Peace Моя грешка, простете ми Wink

ПС:
Държа да отбележа, че от ден първи следя предаването максимално безпристрастно, в обективно търсене на Къртицата Wink И мисля, че съм си изградила не лоша теория кой е К.
Това беше до миналия понеделник, когато се започна с кампанията с/у Борислав и тотално се затвърди когато гледах 2 пъти съботния лайф. От този момент нататък аз вече НЕ мога да бъда безпристрастен зрител и освен заподозрян за К си имам и категоричен фаворит за победител - Боби. Можете да ме упреквате колкото си пожелаете за това, но е малко смешно определението "влюбена ученичка"  Mr. Green (Вярно не съм в зряла възраст, но чак пък ученичка не съм и определено не съм толкова наивна, че да се влюбя в екранен образ, както и никоя от дамите тук смятам, така че Дидо моля те поне коментирай по същество Wink  Peace )

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 14:41 от little_beauty

# 463
Борислав и Бориса са ми най-антипатични в цялата база и на врата си да почнат да ходят, няма да ги харесам никога. И не става въпрос за визия въобще. А на Борислав и визията му ми е отвратителна Tired

# 464
  • София
Борислав и Бориса са ми най-антипатични в цялата база и на врата си да почнат да ходят, няма да ги харесам никога. И не става въпрос за визия въобще. А на Борислав и визията му ми е отвратителна Tired
То и двамата ми се ще да ги видя без грим, ма ей на... Mr. Green

Все още мислиш, че прическата му става, бързо поправка.  Joy Joy Joy
 Stuck Out Tongue
Ооо, никъде не пиша, че прическата му става. Акцентирам, че не това е най-важното, а останалите дефицити Wink

Общи условия

Активация на акаунт