КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Голям смях му ударих  newsm62 и накрая с повръщването просто паднах на земята.  Joy  rotfImbo
Сано добре ги прекъсна, а  Mr. Green
... Каменов ако разбере, а вярвам ще му го пуснат на лайфовете... Направо не ми се мисли.

# 526
  • София
Ама и не се дърпаше много Георги, добре, че Саното повърна, че да приключи сценката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 527
  • КиТ
Гери  Shocked #Crazy Shocked

# 528
Опаааааааа, тая Гери много палава!
newsm09 нещо обърка братята
Изобщо не съм учудена.  Joy От самото начало съм я преценила.Прави се на света вода,а всъщност е тиха,но от най-дълбоките  Whistling

А Саното как я върна в реалността  Joy Joy Joy

# 529
... Каменов ако разбере, а вярвам ще му го пуснат на лайфовете... Направо не ми се мисли.

Целта на ГеритУ?  newsm78

# 530
  • София
Гошето е железен!!! Но момата си търсиии...
Драйфусът прецака концепцията, язък!

# 531

Целта на ГеритУ?  newsm78
Мислиш ли, че това й е целта?

# 532
  • някъде там
Тиха , кротка и безлична била.... Направо връхлетя с гръм и трясък , разрушавайки всичко около себе си.....
Хахахах разрушаването предстои! Laughing

# 533
Целенасочено беше изпълнението на загорялата мома Grinning
Тиха била,хич не и вярвам от началото,а сега още повече.

# 534
Ама и не се дърпаше много Георги, добре, че Саното повърна, че да приключи сценката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе как "дърпаше"!ТЯ беше натиснала Георги,не той нея.Едвам устиска човека,железен значи!Признах го!

# 535
Мислиш ли, че това й е целта?

Възможно е. Двама се карат, трети печели.

# 536
  • Варна
Тази Гериии беее, пияна ли е ? Много се смяххх  Joy Joy Joy   а този Сано направо се .... на пейзажа.. hahaha

# 537
  • София
Големият брат като разбере, няма да е никак приятно ни' за гледане, ни ' за слушане... Ще Фърчат слюнки!

# 538
Изпуснах подвизите на Герито,че бях в кухнята.Мъжът ми каза,че са приключили доста "романтично"  Sick

# 539
  • Варна
Опаааааааа, тая Гери много палава!
newsm09 нещо обърка братята

Хахаха,много точно Crazy

Общи условия

Активация на акаунт