КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 242
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
За събота ще си взема и пуканки  Popcorn Очаквам да ни разтърси!

# 571
Много се смях с водата ненапита, Гери.

# 572
  • Варна
Аз очаквам да я порицаят, да й прочетат една, две лекции, колко е недостойна, как няма никакъв морал и не трябва да наранява така видите ли беззащитния влюбен до уши мъж/-примат/  ooooh!
Него много ще го съжалят "ооу горкия, той колко е добричък и как дава всичко за нея, не заслужава такова отношение". Жоро ще излезе големия пич, защото й викал "стига, ще спра" (нищо че не стана да се махне)..и те така  Joy На едни им се разминава, на други не..

ПС: Ocaso , дай един скиийншот и на изражението на примата когато видя танцьорките  Shocked Изпопадаха му очите на влюбения, готов на всичко за Гергана мъж, ужасно му се смях, беше като невидял Mr. Green

# 573

Ахахахахахаххахахахахахахаха moresmile

# 574
Аз очаквам да я порицаят, да й прочетат една, две лекции, колко е недостойна, как няма никакъв морал и не трябва да наранява така видите ли беззащитния влюбен до уши мъж/-примат/  ooooh!
Него много ще го съжалят "ооу горкия, той колко е добричък и как дава всичко за нея, не заслужава такова отношение". Жоро ще излезе големия пич, защото й викал "стига, ще спра" (нищо че не стана да се махне)..и те така  Joy На едни им се разминава, на други не..

ПС: Ocaso , дай един скиийншот и на изражението на примата когато видя танцьорките  Shocked Изпопадаха му очите на влюбения, готов на всичко за Гергана мъж, ужасно му се смях, беше като невидял Mr. Green

Ивайла ще каже нещо от рода на - "Аз ти казах,че не си заслужава някои хора и минути да ги чакаш" Mr. Green

# 575
Ocaso , дай един скиийншот и на изражението на примата когато видя танцьорките  Shocked Изпопадаха му очите на влюбения, готов на всичко за Гергана мъж, ужасно му се смях, беше като невидял Mr. Green

Mr. Green

# 576
  • Варна
Да Жабке, бях го написала в кавичките и това, ама го махнах  Laughing
100% Ивайла ще направи поучителен коментар, дори ще наблегне на това, че му го е казала още миналата седмица  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
ахахахх..не мога с този мутант  Joy
благодаря Ocaso много, смея се на глас в момента  Joy

# 577
  • София

Герито, във видеото с което кандидатства за Брадъра,
    си казва , че иска да изживее пред камерите нещо подобно на това,
                 което се случи между Нед и Зара.

Явно вече не може да чака и реши да действа

Опита с Боби - не стана

Бута се на постоянно на Коце,
           сега и с Жоро, но защо го прави с всеки друг, само не с Емо

# 578
# 579
  • София
Е определено клипчето с Боби  Shocked
А вижте на Гери ръцете - като на 50 годишна жена.

# 580
  • Варна
Mari_Mar , жестоки кадри  Peace
Много палаво нашето Гери като си подпийне Joy (Знаех си аз, че тайно й се иска Боби  Mr. Green )
Но иначе напълно я разбирам защо предпочита всеки друг мъж пред онзи човекоподобен  Mr. Green

# 581

Опитни.  Smile

# 582
Нали в анонса към днешния епизод накрая някой става от леглото с вик и Гери се стресна на съседното легло?

Какво стана всъщност?  Май не успях да видя тази сцена никъде в дейлито  Thinking

# 583
  • София

Тази вечер, явно всички се обичаха...като видях и Бориса, как ги ОБИЧАШЕ.

Май и тя почна като Борислав, да ги омайва и печели на своя страна...

Цитат
Публикувана от: little_beauty

Mari_Mar , жестоки кадри  
Много палаво нашето Гери като си подпийне  (Знаех си аз, че тайно й се иска Боби   )
Но иначе напълно я разбирам защо предпочита всеки друг мъж пред онзи човекоподобен  

В сайта, още преди няколко дена, под един от клиповете имаше мнения, от хора които я познават и точно това пишеха, че НЕ Е ТОВА, което показва в предаването..много по-отворена била.

# 584
  • София

Опитни.  Smile
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт