КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 225
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
Публикувана от: **Sisi**

С нетърпение очаквам съботата, ще е много интересна.

Даааа! всички я чакаме  Peace нищо, че уж са ни писнали с драмите, скандалите и латино сериалите. Но само тогава темата се пълни и става интересно. newsm53

Цитат
Публикувана от: Мама Жаба
Как да не прекалява с говора, колко години беше част от Братя Мангасарян  

Може и да му е останал този начин на говорене от ''Братя Мангасарян'', но така, с нищо не се различава от диалекта(приеман за просташки говор) на Каменов или Жоро. А претенциите му - МНОГО! Мисля, че се дразни от драмите и любовите в шоуто, защото така, ТОЙ остава в сянка. Не може да ме убеди че не знае, как тези предавания се правят и как продуцентите въртят всички на шиш, ръчкат, монтират и използват всичко възможно за да  предизвикат участниците и стане скандал - ТОЙ е в тези среди, много добре е запознат с това, как се прави рейтинг.
Май вярно ни се гледа сеир  Mr. Green
А Сано трябва да му е ясно за предаването, тъй като и е много добър приятел с Иван и Андрей, още от деца са заедно. Може наистина да му е тъпо, че е в сянка.

# 631
  • Мюнхен
И аз да се включа. Сега изгледах епизода.
Герито много се изложи милата. Чакаме реакцията на Емил. Ако няма такава, значи всичко, което показа до сега е игра. Пали се от нищо, няма логика да подмине това.
Бориса не ми се коментира. Жалка история.
Викито е много секси. Даде хубава идея на продуцентите. Да и дадат устройство да запише тайно Русев. Почти съм сигурна, че казва истината. И ще чакам да поканят съпругата му, която той ТОООООЛКОВА обича  hahaha hahaha hahaha hahaha Между другото аз още чакам да ни покаже доказателството (компромата и) свързан с него. Нали каза нещо такова като влизаше.
А той пък нали се  прави на голям мъж и Бориса го даваше за пример, тогава защо не пуснат на Вики думите му, когато разказваше колко зле била тя в леглото. Е голям мъжкар, нямам думи, ама за Борислав говори.

little_beauty  много хубави неща си писала, все едно аз съм ги казала.

А Жорко като му беше толкова неприятно защо не стана, а продължи да я масажира?  Peace

Иначе аз си признавам, че съм фенка на игрите, но и на сеира. Дразня се обаче, че прекаляват, показват някои неща по 3-4 пъти, сглобяват си историйки както им падне и манипулират зрителите. А за мен битката с камъните си беше още от първи сезон незабравима както и сега. Не си спомням тогава коя от жените изнесе най-много и колко. Спомням си само Маги, която носеше камъни, които бяха близки до нейното тегло и се справи. Май този сезон биха и двата рекорда обаче (мъже и жени)  Peace

# 632
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мисля,че прекалено настоени сте за сеир.Гери не ме изненада с нищо,защото не съм и очаквала нещо.Досега не е давала сигнал,че си пада до Георги,но явно в пияно състояние,той й е направил най-голямо впечатление. Mr. Green

Според мен няма да стане кой знае какво на лайфа.На Емилчо Каменов ще му замръзне физиономията и хич даже не го съжалявам.Най-накрая и той да си получи заслуженото.Рядко неприятен простак.Не очаквам големи разправии.
На Русев монолозите ме карат да се разплача.Смешко,пред камерите - Хриси,не мога да живея без теб,на изключени камери - Вики,само да те набарам.

# 633
Мой прочит на най-интересното от днес в снимки  Mr. Green

Ако някой иска да го види по-голямо.

# 634
Ха-ха, за първи път, откакто е започнало предаването, има толкова голяма активност по това време на денонощието:)

# 635
# 636

Гергана, май не беше толкова неадекватна и пияна.
        Колко бързо отреагира, когато Сано повърна. Дали просто не изигра цялата тази сценка, знаейки че ще я покажат после, но какво очаква да спечели с това - ако е било само игра.

Чудесна реклама на Хисар.  Laughing

Според мен не беше пияна, никак даже. Предполагам, че очаква да спечели от разклащане на взаимоотношенията между Георги и Каменов от една страна и Георги и Ивайла от друга. Всяко следващо клатене е бонус.  Smile

# 637
  • София
Ох, Жабче, така ме разсмя, рано сутринта... Joy Joy Joy

# 638
# 639
  • Габрово
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Перфектно се разсъних с последните страници, благодаря ви!  hahaha

А иначе и аз снощи се смях с глас.  hahaha

# 640
  • София
Спрете се, как да обяснявам сега на какво цвиля така?!

hahaha  hahaha  hahaha Joy  Joy  Joy  hahaha  hahaha  hahaha

# 641
Лелеее, бая сте пописали снощи Simple Smile
Герито - шах и мат. Мен ме вълнува въпроса, защо Георги? Някакси изневиделица ми дойде. Иначе за изпълненията, няма да пиша, достатъчно сте изписали. Simple Smile Най ме изкефи края на сценката. Сано се изказа на място  Sick Mr. Green
Ама всички се бяха матирали яко. Всичкото това напрежение трябваше да избие от някъде.
Незнам, ако го пуснат на лайфа Каменов как ще гледа, ама се чудя Гери как ще гледа...
Трябваше още в началото да отреже Каменов, като не го иска. Кво беше това разкатаване...

# 642
  • София
Време беше Гери да стане главно действащо лице в някой епизод..Мисля, че тя тепърва ще започне да ни се разкрива.. Wink

# 643
  • София
Сърчице***, Гериту май каквото имаше за разкриване - разкри, не вярвам в безкрайните дълбини на душевността й  Crazy
Жорето защо не избяга се чудя  newsm78,  хем ги сърби, хем ги боли всичките, още някой ако празнува рождения си ден вътре и ще спретнат една хубава римска оргия, за радост на мащабната продукция  Sick

# 644
А според мен Гергана налази Георги, защото току що Ивайла го отблъсна, само на мен ли ми е направило впечатление това!?!
Реши, че след като И го отблъсна, на нея ще и върже.
И друго ми направи много силно и неприятно впечатление - Ивайла с каква погнуса отблъсна Г, когато той се наведе да я целуне.
И извода за мен е, че Г. и Й. си" държат" E.   и Г.  поради липса на нещо по-добро и заради гласовете им. И двете не харесват тези мъже, само си играят с тях.
Гергана не беше пияна и много добре знаеше какво прави.
Георги няма за какво да го виним.

Общи условия

Активация на акаунт