Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 414
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
 Joy Joy Joy
И аз много харесах хакерчето. Simple Smile)) Направо лигите му течаха... Simple Smile)))
И друго - не ми се ще да оформят любовна двойка от Арда и Пелин. По-готини са като приятели и колеги. Любов между тях ще е излишно усложнение. Simple Smile

Оооооофффф, беееееееееее

Р.Р. ОК, Любов моя, заемам се! Simple Smile)) Заради теб ще продължа да се правя на чиче. Simple Smile)) Ще кълцам наред, ама внимателно... стомахът е удивителен орган. Wink))

# 376
  • Пловдив
Е, те поначало вероятно са замисляли да представят два образа, Миле. Нали отдавна имали идеята и разработвали такъв сценарий?... По-скоро сесията пред Космополитън е съобразена с визията на сценаристките, отколкото Йомер - със сесията...

Когато излезе февруарският брой на Космополитан, Енгин вече снимаше "Мръсни пари и любов". Края на ноември - началото на декември 2013. Така, че си права - сериала и после Космополитан.

# 377

newsm51
Ами, аз съм за първото - повече Енгин/Йомер. Иначе и под дулото на пистолет не бих гледала турски сериал... Интересът ми започва и свършва с него.

Peace Peace

И аз така. hahaha

# 378
Не твърдя кое е първо яйцето или кокошката. Аз не съм силна по статистиката.Тук има момичета,които са подредени и точни и аз напълно им се доверявам.Сигурна съм ,обаче,че периодичните промени във външния вид на Енгин не е случайно.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 14:23 от milkaradeva

# 379

Хареса ми този колаж.

# 380
  Ох, загледах се пак в тези ръце... Embarassed И намирам разлика между тях и ръцете на Керим. Припомнете си ги в сцени в едър план. Например, когато целува цветенцето в 49 серия (има я в подписа на Маричка Hug) или в култовата сцена от 44 серия с ръцете в колата. В сравнение с тях ръцете му тук са направо безплътни - прекалено слаби някак. Чак върховете на пръстите му са станали прозрачни. Абе, притеснявам се, бе! Sad Заслабнало ни е момчето! Cry Какви сме такива свекърви, да не можем да го охраним! Срамота!
   Но шегата настрана, наистина ръцете сякаш издават колко е отслабнал Енгин. Вие може и да му се радвате, но имам чувството, че затова са го спретнали с брада. Ако я обръсне, да не ни уплаши. Ами че то, Тек беше по-загладен! Да не говорим за Керим. Искам си го в нормален вид и туйто. Ето, за зелените гащи мрънках, мрънках и ме чуха. Сега почвам за това. Надявам се да ме чуят - специално меню за Енгин на снимачната площадка! Двойни порции! Десерти в неограничени количества! Ясно? Да не идвам аз да му готвя... #2gunfire

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 14:58 от barisea

# 381
  • Пловдив
  Ох, загледах се пак в тези ръце... Embarassed И намирам разлика между тях и ръцете на Керим. Припомнете си ги в сцени в едър план. Например, когато целува цветенцето в 49 серия (има я в подписа на Маричка Hug) или в култовата сцена от 44 серия с ръцете в колата. В сравнение с тях ръцете му тук са направо безплътни - прекалено слаби някак. Чак върховете на пръстите му са станали прозрачни. Абе, притеснявам се, бе! Sad Заслабнало ни е момчето! Cry Какви сме такива свекърви, да не можем да го охраним! Срамота!
   Но шегата настрана, наистина ръцете сякаш издават колко е отслабнал Енгин. Вие може и да му се радвате, но имам чувството, че затова са го спретнали с брада. Ако я обръсне, да не ни уплаши. Ами че то, Тек беше по-загладен! Да не говорим за Керим. Искам си го в нормален вид и туйто. Ето, за зелените гащи мрънках, мрънках и ме чуха. Сега почвам за това. Надявам се да ме чуят. Praynig

То щото каза, че спортувал бягане/тичал бързо, плуване, стрелба с фунийки....

# 382
 Joy Joy Joy

Е, голямо си мрънкало - ту за гащите насреща, ту за друго нещо! Wink)))

На ти "загладен" Текин с бръснато лице. Simple Smile)) Все същият клечо си е. Никога не е бил дебел. Просто натурата му е такава... Важното е, че изглежда добре - здрав вид има. Да е жив и здрав!

# 383
   Но шегата настрана, наистина ръцете сякаш издават колко е отслабнал Енгин. Вие може и да му се радвате, но имам чувството, че затова са го спретнали с брада. Ако я обръсне, да не ни уплаши. Ами че то, Тек беше по-загладен! Да не говорим за Керим. Искам си го в нормален вид и туйто. Ето, за зелените гащи мрънках, мрънках и ме чуха. Сега почвам за това. Надявам се да ме чуят - специално меню за Енгин на снимачната площадка! Двойни порции! Десерти в неограничени количества! Ясно? Да не идвам аз да му готвя... #2gunfire
Права си, Барисея – и на мен ми направи впечатление. Наистина на снимката, която си сложила, а и със синьото пуловерче в хотела ми се стори страшно отслабнал в сравнение с Текин, където беше…тамам. Да не говорим за Керим във 2 сезон, където беше пуснал и коремче…Или пък за снимките от лятото в Гърция...
А като се има предвид, че камерата слага 5-6 кила отгоре – не ми се мисли. Явно джинсът му е такъв… Да е живо и здраво момчето…

# 384
Joy Joy Joy

Е, голямо си мрънкало - ту за гащите насреща, ту за друго нещо! Wink)))

На ти "загладен" Текин с бръснато лице. Simple Smile)) Все същият клечо си е. Никога не е бил дебел. Просто натурата му е такава... Важното е, че изглежда добре - здрав вид има. Да е жив и здрав!
 Ша си мрънкам пък! Crossing Arms Мрънкане му е майката! В мрънкането е истината!  hahaha
   Клечо, клечо, ама сега е хептен бе! Аз предпочитам коремче! Вярно, Любов, не бях се сетила, че и камерата трупва килца. Боже, здрав изглеждал! Направо е за Марта! Казвам ви, кампания по охранване организирам, пък Маричка ако иска да не се включва. Laughing

# 385
 ooooh! ooooh! ooooh! Горкото момче! Simple Smile)) Ту панталоните му сменяме, ту го бръснем, ту косата му дърпаме - да е дългичка... Simple Smile)) Ами такъв си е - клечо. За това пък си е тамам клечо. Simple Smile)) Всичко си му у на място и наред! Simple Smile))  Joy Joy Joy Е, може и да е поотслабнал в сравнение с Булут...

... дали?  newsm78

В сравнение с Керим е поотслабнал - коремчето е стопил. Simple Smile)

Но ето - това е преди да подхване Текин...

Ще чакаме да поплува малко... или да го окъпят... за по-сигурни сравнителни данни. Wink))

# 386

Браво,  Барисеа. Най после някой каза: "Царят е гол".

Аз от кога го приказвам. Още от сесията за Космополитън , но  ме опровергаха. Хубав бил, прекрасен бил, Тамам бил и т.н.  Аз да не казвам противното. Само казах, че много е отслабнал.

Най-после някой за ме подкрепи.  Тенк ю.

# 387
Изглежда слаб,защото дрехите му са прилепнали по тялото.Явно сега модата е такава. Мен пък ме впечатлиха пръстите на ръцете му,че са раздалечени (може и умишлено така да ги държи-т.е.да е негово решение. Това говори за щедрост (не е стиснат).Качество,което много ценя в хората,ненавиждам стиснати сметкаджии.

# 388
Ами лошо го хранят на снимачната площадка! Предлагам да организирате кухня с пълноценна храна по български рецепти и да зачислите Енгин към нея! Simple Smile) Топличка храна за момчето, да не отслабва на сетовете! Simple Smile)

А! И патрул за папараци може да организираме. Simple Smile) А то - поседнал да хапне в някакво кафе и веднага го изгониха... ял-недоял... Simple Smile)) Ами че то така килограми не се трупат - само търчане, снимане и хранене на крак...  ooooh!

Р.Р. Онази гъркиня, която беше отишла специално до Тенедос/Бозджаада, с надеждата да зърне Енгин, се извинява за гадорията на Виктория... квото там беше... от името на гръцките зрители и почитатели... Е, май не всички гърци са византийци... Simple Smile

Скрит текст:
Dear friends,I am really sorry that all of you have to suffer because Victoria wants to take advantage of their Greek viewers for one more time.We are sick and tired of this company's destroying every good series they can get their hands on.After buying it,they throw a few episodes to us in order to have us hooked and then the rest are in Dvds for the poor ones who care to see the whole of the series.I honestly wish, me and other people from my country had silently admired the new work of our favourite actor so as not to have attracted their attention.But one can not undo what has already been done.What we can do is ,do our best to help each other and ultimately be winners.And winners we can be if we can still enjoy our beloved Engin with minimum problems.I firmly believe that if each one of those who can help contributes,no matter how small the contrbution is,all our friends will still enjoy the series.For myself,I humbly offer my poor or at least basic-for the moment- Turkish and I promise to work doubly as hard in order to improve my limited skills and help my friends more.Whether comments or chat or whatever I can make out of the episodes,I would be glad to share and I hope that my friends will forgive me for any mistakes that might occur due to insufficient knowledge.Dear Eaufc family,we will somehow make it,that I am sure of!!!!

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 15:38 от marytza

# 389

Браво,  Барисеа. Най после някой каза: "Царят е гол".

Аз от кога го приказвам. Още от сесията за Космополитън , но  ме опровергаха. Хубав бил, прекрасен бил, Тамам бил и т.н.  Аз да не казвам противното. Само казах, че много е отслабнал.

Най-после някой за ме подкрепи.  Тенк ю.

Нееее, Комет! Царят не е гол! Само е отслабнал! hahaha Даже прекалено много е навлечен, мене ако питаш! hahaha Благодаря на Маричка за нагледния материал - я вижте Булута, я вижте Керим, че и Текин даже! Heart Eyes
   Дали не се топи от любовна мъка момчето?! newsm78 Че е хубав и прекрасен, никой от нас тук не се и съмнява! Heart Eyes Че е тамам във всяко отношение, също! Heart Eyes Но иска охранване! Т'ва е! По български рецепти едва ли ще можем да го охранваме, че там свинско не ядат. Joy Но и по турски става. Тяхната кухня си е върхА!  chef Само да не се стискат в тоя сериал. Те големи скръндзи и фукари били бе! #2gunfire Обличат го от втора употреба, богаташите с конфекция и най-вече държат ми го гладен! Ще раздаваме правосъдие май! #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт