Рецепти за домашни пюрета и каши

• 683 358
  • 1 374
  •   1
Отговори
# 240
Да можеш Simple Smile И да, въведени са Simple Smile

# 241
Да можеш Simple Smile И да, въведени са Simple Smile
Благодаря за бързия отговор!!!  bouquet

# 242
  • До хладилника, който обичам
Понеже не знаеш в какво количество са били в пюрето, защо не ги дадеш едно по едно през няколко дена?
Така ще знаеш какво кога си дала, а и за няколко дена ще ги дадеш постепенно всичките, т.е. ще можеш да правиш пак смесени домашни пюрета.

# 243
Пак съм аз с въпрос - мога ли да дам на бебка грах, праз, лук, зеле, макар че всичко до тук изброено е било съставка в пюрета (с изключение на зелето). Сега си правя вече домашни пюрета и искам да прибавя и от тези продукти.
По повод това искам да питам следното - ако в едно пюре има състав от например : картоф, грах, лук, морков, това значи ли,че вече посочените зеленчуци са въведени или трябва да ги давам като отделна съставка (естествено тези, които позволяват, а не като лука например)?
Със зелето изчакай Peace

# 244
Пак съм аз с въпрос - мога ли да дам на бебка грах, праз, лук, зеле, макар че всичко до тук изброено е било съставка в пюрета (с изключение на зелето). Сега си правя вече домашни пюрета и искам да прибавя и от тези продукти.
По повод това искам да питам следното - ако в едно пюре има състав от например : картоф, грах, лук, морков, това значи ли,че вече посочените зеленчуци са въведени или трябва да ги давам като отделна съставка (естествено тези, които позволяват, а не като лука например)?
Със зелето изчакай Peace
Ако държиш да е зеле - по-добре броколи или карфиол Simple Smile
Ама май обърнахме темата на захранване  Laughing

# 245
duhi_puhi предполагам си правила просо на детето. На това, което съм взела пише да се напука на тиган(или нещо такова пишеше). Ти пукала ли си го или направо вариш?

# 246
Хиляди благодарности на всички!!!!   bouquet

# 247
duhi_puhi предполагам си правила просо на детето. На това, което съм взела пише да се напука на тиган(или нещо такова пишеше). Ти пукала ли си го или направо вариш?
Не Simple Smile варя и пасирам Simple Smile
Ама му хо правя с нещо друго, че само така не го харесва хич..

# 248
# 249
A откъде купувате просо? Преди съм виждала в ХИТ, ама сега като ми трябва - няма  Wink.
И един друг въпрос - кафявият ми ориз е зелен Simple Smile, има зелени зрънца. Да ги чистя ли или и те се ядат? Знам, че е смешно, но като почна да чистя ми отнема тооолкова време (ми то половината зрънца зелени Simple Smile ).

# 250
  • До хладилника, който обичам
Просо има в диетичните магазини (за здравословни храни). В повечето големи супермаркети на диетичния щанд също.
Нищо им няма на зелените зърна Simple Smile

# 251
Duhi puhi,мерси Hug

# 252
Тъй като бебка обича тиква, кажете моля ви мами, с кои зеленчуци се комбинира тиквата най-добре, за да мога да правя различни комбинации? Например ми идва на акъл - тиква, картоф, морков. Някакви други идейки??? Praynig Hug

# 253
Бу, благодаря!   bouquet
Тиквата си върви добре с ориз (не че е зеленчук, де Simple Smile). Предполагам и с други зърнени също.

# 254
Тъй като бебка обича тиква, кажете моля ви мами, с кои зеленчуци се комбинира тиквата най-добре, за да мога да правя различни комбинации? Например ми идва на акъл - тиква, картоф, морков. Някакви други идейки??? Praynig Hug
Аз я слагам където ми падне,че малката я харесва.

Общи условия

Активация на акаунт