Рецепти за домашни пюрета и каши

• 683 351
  • 1 374
  •   1
Отговори
# 255
Тиква с ябълки Simple Smile Класика  Peace

# 256
аз приготвам пюрета на 6 месеца е моето  chef бебе    Grinning Grinning Grinning Grinning Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes newsm08 newsm08 newsm08 txtloves txtlovesаз стереризирам  в бурканчета  chefсупер удобно  chef Hug

# 257
тиква се пасира топла с прясно мляко Stop  chef  chef 1dating   chef  chef  chef Stop bowuuTwo Hearts txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Hug Hugна пюре се вари-тиква;ябълка;морков

# 258
тиква се пасира топла с прясно мляко Stop  chef  chef 1dating   chef  chef  chef Stop bowuuTwo Hearts txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Hug Hugна пюре се вари-тиква;ябълка;морков
Прясното мляко се дава след 1 годинка Peace

# 259
Аз слагам тиква почти във всички пюрета! PeaceНе мисля,че прясното мляко е подходящо за 6 месечно бебе.Не,че налагам моето мнение,но е доста коментирано това! Mr. Green

# 260
Още нещо да питам - задължително ли е в зеленчуковото пюре, на обяд да се слага мляко (кърма или АМ). До сега слагах кърма, но тия дни нещо ми намаля и за това питам. Четох в една книга, че ако няма мляко, то пюрето не се счита за пълноценно хранене.
И така или иначе подхванах тази тема, да ме извините за това, което ще питам  тук, но то е свързано.
Ситуацията е следната: от два дена кърмата ми намаля, това го установих само защото се цедя и не мога да изцедя много. Обаче, бебка яде на 2.5 - 3.5 часа, вечер спи без да се буди от глад... Какво значи това? Днес направих един опит - цедих, но не изцедих повече от 10 мл, след което й дадох да цокне и после потече кърма.  Като цедих, естествено не пусна много но определено струята беше доста.
Възможно ли е в процеса на кърмене да потича мляко и да се произвежда такова?
Като по-опитни да ми кажете това, което описвам значи ли, че ми спира кърмата?
П.П. Пропуснах да спомена, че ми дойде - за втори път и сега съм неразположена.
Предварително благодаря!  bouquet

# 261
Не е нужно да слагаш в пюретата изобщо мляко, ако си кърмиш преди и след на поискване Simple Smile Аз лично НИКОГА не съм се цедила и не съм добавяла нито кърма, нито АМ.. Просто Тони си суче на поразия  Crazy
Най-нормално е по време и малко преди цикъл кърмата ти да намалее леко.. И не, не означава че спира Simple Smile Дойде ми за първи път преди около 2 г. - както виждаш още не ми е спряла Simple Smile
И да, точно в процеса на кърмене се произвежда най-много кърма - цеденето с нищо не може да замени бебешката устичка Simple Smile
Не се цеди, просто давай на бебчето да суче по-често. За няколко дни нещата ще се оправят  Hug

# 262
Не е нужно да слагаш в пюретата изобщо мляко, ако си кърмиш преди и след на поискване Simple Smile Аз лично НИКОГА не съм се цедила и не съм добавяла нито кърма, нито АМ.. Просто Тони си суче на поразия  Crazy
Най-нормално е по време и малко преди цикъл кърмата ти да намалее леко.. И не, не означава че спира Simple Smile Дойде ми за първи път преди около 2 г. - както виждаш още не ми е спряла Simple Smile
И да, точно в процеса на кърмене се произвежда най-много кърма - цеденето с нищо не може да замени бебешката устичка Simple Smile
Не се цеди, просто давай на бебчето да суче по-често. За няколко дни нещата ще се оправят  Hug
Както винаги си на линия с безценни съвети!!!
Благодаря!  bouquet

# 263
Данина,доста се рових из тези теми и на много места прочетох че зелените зеленчуци не е хубаво да се дават на малките бебенца, дори максимално трябва да се забави даването на зеле и броколи.А карфиол може да даваш на бебка стига да го яде.Мойта пикличка белите пюрета неиска да ги погледне,единствено и то с 300 зора успявам да и пробутам пащърнак.Успех

# 264
Това за зелените зеленчуци за първи път го чувам от теб  Rolling Eyes
Доколкото съм виждала схеми, броколито го дават един от първите зеленчуци.. И няма нищо общо с нормалното зеле Simple Smile
Дай източник..

# 265
Моята бебка е вече на 7м. Днес ми дадоха пресен спанак и се чудя дали да я захраня с няго. А празът и лукът(пресен) кога да ги въведа?

# 266
Моята бебка е вече на 7м. Днес ми дадоха пресен спанак и се чудя дали да я захраня с няго. А празът и лукът(пресен) кога да ги въведа?
Спанак специално дадох след 10м. ..
Праз и лук - на 8м. стари.. преси на 10м ... тогава излязоха просто пролетните Simple Smile
Сега никак не им вярвам..

# 267
Мами ние сме на 7м. и вече ядем попара.Дали е добре и ж обедното ядене да и слагам по един сухар?

# 268
  • До хладилника, който обичам
Ваня, ако си захранила с попара и следователно глутенови зърнени, защо не Simple Smile

# 269
Мами ние сме на 7м. и вече ядем попара.Дали е добре и ж обедното ядене да и слагам по един сухар?
Ако даваш на закуска попара.. едва ли ще е подходящо и на обед да натъпчеш хляб .. Simple Smile Особено за толкова малко бебе..
Това си е мое мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт