Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 369
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Аз обаче се притесних сега. Пуснах си Фемилито, понеже беше изключен, но автоматично ми активира това и Прайма. Добре, че влязох и погледнах. Веднага деактивирах услугата и пишеше, че няма да бъда таксувана, но сега пише You are no longer an Amazon Prime member.
Payment History
Your last payment is in progress.

Притеснявам се да не вземат да ми блокират парите сега точно по празниците, че ще има да проклинам цяла седмица. Банките няма да работят и ще стане весело.

# 541
Някой има ли прахосмукачка Dirt Devil да даде отзиви? На мейла са ми изпратили оферти с няколко намалени модела.

# 542
И аз поръчах памперси.Много благодаря за споделеното   bouquet.
Само не ми е ясно освен prime,кое друго трябва да изключа след поръчката,за да не ме таксуват.Ще канселирам Subscribe & Save,за да не ми ги носят изобщо повече,но Фамилито трябва ли нещо да деактивирам  Crazy ?То има ли такса?

# 543
И аз поръчах памперси за целия китайски народ. Днес пуснаха майчинството.. hahaha
Сега остава и да дойдат, че имам лоши спомени за едни кремове дето уж бяха 6 бр., а дойде 1

# 544
Pi_pi не знам кг. на номер едно, обаче повече от един пакет няма да ползваш. Поне моя опит това говори. Откажи 2 бр. от номер 1 и си поръчай номер 3. И се консултирай с по опитни от мен мами. Не искам да те подведа, но мисля че съм права.

Канселирах 1бр. от №1, но се чудя дали да поръчам още 1 кашон от №3 миди - те са по 198 броя. Следващия размер е 4 макси, а те вече са доста големички ... Аз незнам по принцип има ли междинен размер ...!?

# 545
Памерси 4ка не съм ползвала повече от 2 пакета с дъщеря ми Simple Smile След това махнах памперса  Laughing
Номер 1 изобщо не съм купувала.

Със сина ми - 2ка ползвах само в родилното и докато ми свърши пакета около седмициа, после директно на 3ка Simple Smile

Не се презапасявайте излишно - различните деца растат по различен начин ...
Но като цяло 3ка и 4ка се ползват стандартно най-дълго време Wink

Да не говорим, че може да се окажат алергични към съответната марка  Rolling Eyes Специално памперси на Памперс купих 1 пакет и никога не повторих. Отвратно миришат  Sick

# 546
  • София
И аз поръчах памперси за целия китайски народ. Днес пуснаха майчинството.. hahaha
Сега остава и да дойдат, че имам лоши спомени за едни кремове дето уж бяха 6 бр., а дойде 1

Извинете ме, но как точно да поръчам няколко пакета от 1 акаунт с 50%.

# 547
Вие четохте ли условията на кода?

4. Limit one promotional claim code per Amazon Family account. You can only redeem the promotional claim code once.

Some promotional claim codes and offers are restricted to one per customer, and some require a minimum purchase. Please read our promotional claim code Terms and Conditions or visit the link included with the promotional offer for the specific restrictions associated with that specific offer.

До колкото разбирам май няма да ни огрее с толкова много кашони. Моля да ме поправите ако греша.

# 548
За да не цитирам отново - на предната страница в поста на Бамба е подробно обяснено /за всяка бройка се абонираш и поръчваш отделно/
Аз пуснах още една тройка и приключвам, че то ще е нужно и място за съхранение  Blush

# 549
  • София
За да не цитирам отново - на предната страница в поста на Бамба е подробно обяснено /за всяка бройка се абонираш и поръчваш отделно/
Аз пуснах още една тройка и приключвам, че то ще е нужно и място за съхранение  Blush
И аз го прочетох, но кодът хваща ли  всеки път?

# 550
ето подробно обяснение, аз поръчах 15 кашона  Crazy

Леле,колко бебета ще отгледате с тях? Стана ми интересно просто...

# 551
ето подробно обяснение, аз поръчах 15 кашона  Crazy

Леле,колко бебета ще отгледате с тях? Стана ми интересно просто...
Ако средно един кашон има към 200 бр. и се ползват около 5-6 памперса на ден - тамън за едно дете от раждането до 2г. Simple Smile Simple Smile

# 552
Аз пуснах още една тройка и приключвам, че то ще е нужно и място за съхранение  Blush

В смисъл как се абонираш? Аз се абонирах веднъж сега за Фемили и така с този абонамент си поръчах 5 кашона. Отстъпката ми я хвана за всичките кашони. Нещо допълнително прави ли се?

Цитат
Правиш поръчка обаче за всеки кашон, защото ако избереш директно повече от 1 бройка, ти прави доста по-малка тостъпка. От един вид памперси можеш да поръчваш до 5 кашона. Същото важи и за мокрите кърпи.

От един вид или един размер? До колкото разбирам до тук всичко е точно. Поръчала съм 5 кашона, но един по един. Не 5 в една поръчка, а реално 5 поръчки. Последно поръчах 3 кашона 5ца, 1- 4ка и 1- 3ка. Сега мога ли да поръчам примерно още един кашон 5ца и един кашон кърпички? Примерно!

# 553
  • на земята
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 554
  • Варна
Ей, момичета, голяма глупост правите с презапасяването. Първо не се знае дали ще харесате Памперс (аз не ги харесвам изобщо), второ като стане детето на 10 месеца, според мен, по-удобни стават гащите вместо тези с лепките. За мен беше мисия невъзможна да ми стоят мирни децата, за да лепя. Гащите на Либеро са несравними с тези на Памперс, много меки ластици имат. Вие си решавате де ама...

Общи условия

Активация на акаунт