Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 396
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,на някой да му се намира код за немския вип и няма да го ползва ?

# 526
Аз щях да питам същото   bouquet

# 527
  • насън...
аз пък да попитам някой случайно да е поръчал от термометрите на омрон от дневните сделки в повече?  Mr. Green аз какво се замотах и забравих и сега си умирам от яд че го изпуснах... ooooh!

# 528
Момичета, търся си блендер кана. Ако има допълнителни аксесоари-ок.
Ето на какво съм се спряла, моля за съвет или други препоръки
http://www.amazon.co.uk/Duronic-BL1200-Stainless-Steel-Blender/d … ;keywords=blender
http://www.amazon.co.uk/Philips-Compact-Food-Processor-Watt/dp/B … ;keywords=blender
http://www.amazon.co.uk/Kenwood-FPM250-Food-Processor-Brushed/dp … ;keywords=blender

# 529
  • София
За блендер знам, че колкото е по-мощен толкова по-добре, особено, ако планираш да правиш смутита. Правила съм смути с маломощен и зеленолистните не се смилат добре..

# 530
  • София
Ако е за смутита, мъжът ми си взе такова и е много доволен.
http://www.amazon.co.uk/Breville-Blend-Active-Personal-Blender-W … keywords=Breville

Не е за огромни дози, но на него му е удобно, че си прави шишетата и си ги взима на работа, не цапа хиляда съда с преливки и т.н.  Но разбира се зависи за какво точно ще се ползва.

# 531
  • София
има някакво намаление на памперси 50%, ако има Amazon Family, някой да е пазарувал с това  newsm78

# 532
Благодаря ви за отговорите. Поръчах Филипс, като пристигне ще дам отзиви Peace  bouquet

# 533
има някакво намаление на памперси 50%, ако има Amazon Family, някой да е пазарувал с това  newsm78

Намалението само за 1 брой от 1 продукт ли важи? Това значи ли, че трябва всеки продукт да се пуска самостоятелно през различни акаунти? До колкото разбрах кода дава отстъпка само от продукта с най-ниска цена.

# 534
  • София
ето подробно обяснение, аз поръчах 15 кашона  Crazy

В amazon.co.uk

Регистрираш се и с регистрацията ти дават бонус 3 месеца да ползваш амазон прайм - за разни намаления, безплатна доставка на следващия ден, опцията за 15% намаление Subscribe & Save, амазон фемили и т.н. Само, преди да ти изтече гратисния безплатен прайм, отиваш и се отписваш да не си прайм мембър, иначе ще те чарджнат 79 паунда такса за следващата година Mr. Green

Тъй, като се регистрираш, те автоматично ти го дават този безплатен прайм, ти нищо не е нужно да правиш. После ставаш член на амазон фемили, като станеш член, виждаш че има 50% промоция на памперси и мокри кърпи и като отидеш на определените памперс пакети, избираш не еднократна доставка, а Subscribe & Save и също така записваш промоционалния код 50FAMILY и пакет от 174 броя например ти става от 20 паунда на 6 #Crazy Правиш поръчка обаче за всеки кашон, защото ако избереш директно повече от 1 бройка, ти прави доста по-малка тостъпка. От един вид памперси можеш да поръчваш до 5 кашона. Същото важи и за мокрите кърпи.
Subscribe & Save опцията е да ти докарват всеки месец или на всеки 2 или 3 и т.н месеца дадена доставка. Само че можеш още след първата доставка да си канцелираш от My Subscribe & Save всички поръчки.
Вярвам, че съм обяснила достатъчно подробно. Много рядко правят такива оферти, тъй че си струва да се поръча голямо количество. Офертата е валидна до 09 май, но пише, че до изчерпване на ваучерите или нещо подобно, т.е може и по-рано.

# 535
Бамба, много благодаря? Аз пуснах през два различни акаунта, но отивам да се пробвам и с този вариант.   bouquet

# 536
При мен защо не отчита този код? Пише че не е приложим за поръчката ми. Какво памперси поръчвате вие? Аз пускам Памперс 5ца и не става.

# 537
При мен защо не отчита този код? Пише че не е приложим за поръчката ми. Какво памперси поръчвате вие? Аз пускам Памперс 5ца и не става.

Само от този списък http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_181142067_2?ie=UTF8&n … zon-mom-edit-info

Поръчах 3 пакета №1, 3 пакета №2 и 1 кашон №3 + 1 оп. от 10 пакета кърпички. Добре ли е като за начало или се поолях  #Crazy
Благодаря отново на Бамба   bouquet

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 20:42 от pi_pi

# 538
И аз поръчак  Party Много, много благодаря  Hug

Реших да се махна от маммата и не бях влизала известно време, амо инкогнито от време на време хвърлях по едно око, но ми кажете как да се махна, като ето благодарение на момичета като вас спестявам пари. После да ми обесняват, че маммата била губене на време  Crossing Arms

бамбарадамбара огромно благодаря  Hug

# 539
  • Стара Загора
Pi_pi не знам кг. на номер едно, обаче повече от един пакет няма да ползваш. Поне моя опит това говори. Откажи 2 бр. от номер 1 и си поръчай номер 3. И се консултирай с по опитни от мен мами. Не искам да те подведа, но мисля че съм права.

Общи условия

Активация на акаунт