Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 331
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Gift Cards & Promotional Codes
Тук ли?
Не ми приема кода.
Нещо не правя както трябва.
И на мен не го приема #Cussing out
И на мен не ми приемаше кода, бях го въвела с малки букви.От различни акаунти ли поръчвате?

# 571
  • Варна
И аз поръчах памперси и кърпички, много благодаря за споделената информация, бамбарадамбара!

# 572
  • София-Лагера
Не съм го включила.
От къде да се абонирам?

# 573
  • Варна
Desi_2, оттук можеш да се включиш:
http://www.amazon.co.uk/gp/family/signup/welcome?&tag=amafamuk6032-21

Ето и точните условия на промоцията на Памперс:
http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_181142067_2?ie=UTF8&n … zon-mom-edit-info

# 574
  • София-Лагера
  bouquet Heart Eyes

# 575
  • София, Манастирски ливади
Gift Cards & Promotional Codes
Тук ли?
Не ми приема кода.
Нещо не правя както трябва.

Трябва да са памперси от този линк само

И аз поръчах. Благодаря!

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 10:35 от Drunda

# 576
  • софия
На мен памперси не ми трябват. Реших да поръчам кърпички. Те винаги влизат в работа. Но като сметнах доставка до тук /6 кг. е кашона/ + куриер /нямам време да ходя до склада на фирмата/ и то излезе същата цена като в магазина. Да не говорим, че ще се чудя къде да прибирам кърпичките по шкафове. Отказах се.

# 577
  • ВАРНА
Момичета,извинявам се - за памперсите не разбрах има ли разлика в цената - дали правя нова регистрация или от вече съществуваща се включа към Амазон Фемили  newsm78

# 578
  • София
със стара регистрация май не става  Rolling Eyes

# 579
  • Бг
Става, става. Аз сега пробвах. Искам обаче друго да попитам реални ли излизат кг., които ги дават като описание на продукта. Имам предвид на 6-цата например дават 7 кг. опаковани, толкова ли наистина излиза кашона, повече, или по-малко, който е поръчвал моля да каже, благодаря   bouquet. Искам да поръчам за приятелка, но тя се чуди дали няма да й излязат същата цена като тук, като си включи и транспорта в ниската цена.

# 580
  • Бургас
Момичета, колко кг излиза един кашон ориентировъчно?

# 581
  • София
аз съм поръчвала номер 4, тези които са 174 броя, пише че тежи 6кг, взеха ми 12.60 за превоза, като цената на превозвача беше 2лв на кг.

# 582
Момичета, колко кг излиза един кашон ориентировъчно?
6-7 според размера Simple Smile

# 583
  • Варна
На мен памперси не ми трябват. Реших да поръчам кърпички. Те винаги влизат в работа. Но като сметнах доставка до тук /6 кг. е кашона/ + куриер /нямам време да ходя до склада на фирмата/ и то излезе същата цена като в магазина. Да не говорим, че ще се чудя къде да прибирам кърпичките по шкафове. Отказах се.

zvanche, не е точно така. Wink Виж колко е цената на един пакет кърпички тук:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8562&cat=129
Т. е. цената на кашона е 41.88 лв.
С промоцията излиза 3,53 паунда или 8.40 лева. Не знам кой превозвач ползваш, моят взема 2,60 лв. на кг., до София цените са по-ниски, доколкото знам. Дори и да е 6 кг. пакета (в което се съмнявам, обикновено отбелязаните от Амазон килограми са завишени), цената ми до Варна ще е 15.60 лв. Т. е. общо кашончето с кърпички ще ми излезе 24 лв., т. е., близо 18 лв. по-евтино. Да не говорим, че има разлика в качеството на памперсите и кърпичките, продавани на английския пазар и тези на нашия Peace.

Става, аз си ползвах съществуващата регистрация, но досега не съм била член на Amazon Family. Peace

# 584
  • софия
Става, става.

zvanche, не е точно така. Wink Виж колко е цената на един пакет кърпички тук:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8562&cat=129
Т. е. цената на кашона е 41.88 лв.
С промоцията излиза 3,53 паунда или 8.40 лева. Не знам кой превозвач ползваш, моят взема 2,60 лв. на кг., до София цените са по-ниски, доколкото знам. Дори и да е 6 кг. пакета (в което се съмнявам, обикновено отбелязаните от Амазон килограми са завишени), цената ми до Варна ще е 15.60 лв. Т. е. общо кашончето с кърпички ще ми излезе 24 лв., т. е., близо 18 лв. по-евтино. Да не говорим, че има разлика в качеството на памперсите и кърпичките, продавани на английския пазар и тези на нашия Peace.
Знам си, че съм мнооого зле с математиката. Веднъж и аз да се направя на отговорна и да реша да направя сметка... Crazy Ще ги пусна,пък Crossing Arms

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 10:57 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт