Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 328
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Gift Cards & Promotional Codes
Тук ли?
Не ми приема кода.
Нещо не правя както трябва.

Трябва да са памперси от този линк само

И аз поръчах. Благодаря!
ОГРОМНИ благодарности на бамбарадамба   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
На стар акаунт кода не работи, трябва нов.

# 586
  • софия
ОГРОМНИ благодарности на бамбарадамба   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
На стар акаунт кода не работи, трябва нов.
РАБОТИ!
Да не говорим, че от сутринта канселирах и сега отново пуснах. Кодът си работи без проблем.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 11:14 от zvanche

# 587
И аз не съм правила нов акаунт.

# 588
  • Бургас
Аз направих няколко поръчки от един акаунт, нямаше проблем с кода.

# 589
  • Варна
Ужасни сте, ще ме изкушите да поръчам влажни кърпички  Laughing  Покажете кои точно кърпички купувате  Praynig

# 590
  • в тристайна гарсониера :)
Привет! Къде пише колко тежикашона?
Аз поръчах един кашон за приятелка, размер 3, искаше и 3+, но не ми приема кода? Защо така според вас Simple Smile

# 591
Момичета,до превозвач ли пускате памперсите?

# 592
Да, Рем.

# 593
  • софия
Ужасни сте, ще ме изкушите да поръчам влажни кърпички  Laughing  Покажете кои точно кърпички купувате  Praynig
http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Refill-Packs-Wipes/dp/ … 846868&sr=1-2

Привет! Къде пише колко тежикашона?
Аз поръчах един кашон за приятелка, размер 3, искаше и 3+, но не ми приема кода? Защо така според вас Simple Smile

В Product details.

Момичета,до превозвач ли пускате памперсите?
Да.

# 594
Току що поръчах, но ми дава приблизителна дата за доставка 6.06.2014. Аз ли нещо сбърках?

И на мен в началото ми даваше далечна дата - мисля че 20 май, но влязох в Your subscribe & save  и си промених датата на събскрайб доставката. Отивате на Your monthly delivery day и пише change, натискате го, излиза календар и променяте датата. Аз промених на следващата възможна незаета дата - 06. май. После автоматично се сменя и датата на доставка в поръчките.

# 595
При мен пише 6 май, абонамента ми е на три месеца. Кода не ми го хваща, пробвах с различни продукти, от друг акаунт ли да поръчам?

# 596
Извинявайте за глупавия въпрос  Embarassed абонамента към family заплаща ли се?

# 597
При мен пише 6 май, абонамента ми е на три месеца. Кода не ми го хваща, пробвах с различни продукти, от друг акаунт ли да поръчам?

Влез в амазон фемили - там с големи букви е написано за 50%нтното намаление, цъкваш с мишката там и ти излизат всички артикули, за които важи намалението. После ползваш събскрайб опцията и отдолу написваш промоционалния код. Поръчвайте по един артикул, защото ако изберете повече от 1 бройка, отстъпката е много по-малка. Доставката е безплатна, така че няма значение колко поръчки ще направите - аз направих 25 Laughing

REM - ако си нов регистриран потребител, имаш 3 месеца гратисен безплатен абонамент, после ще те чарджнат 79 паунда. Затова преди изтичане на срока отиваш и се отписваш да не си мембер.

# 598
Извинявайте за глупавия въпрос  Embarassed абонамента към family заплаща ли се?

Първите три месеца е безплатно, преди да изтекат се отказваш от абонамента и не ти таксуват нищо.

# 599

Влез в амазон фемили - там с големи букви е написано за 50%нтното намаление, цъкваш с мишката там и ти излизат всички артикули, за които важи намалението. После ползваш събскрайб опцията и отдолу написваш промоционалния код. Поръчвайте по един артикул, защото ако изберете повече от 1 бройка, отстъпката е много по-малка. Доставката е безплатна, така че няма значение колко поръчки ще направите - аз направих 25 Laughing

REM - ако си нов регистриран потребител, имаш 3 месеца гратисен безплатен абонамент, после ще те чарджнат 79 паунда. Затова преди изтичане на срока отиваш и се отписваш да не си мембер.
Точно това правя, но не става. Здраве да е ще мине с един кашон бебока Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт