Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 317
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
за Памперс Бaby Dry или Active Fit предпочитате?детето ми е на 11м  newsm78
и моите са на 11м - аз поръчах и от двата вида Laughing

# 616
  • София, Манастирски ливади
На Габиели промоцията е до 31 Май. Поне така пише на сайта им.

Скрит текст:
Пратки получени след 1ви Април 2014 ще бъдат транспортирани на промоционална цена
от 1.50 лева за килограм. Цената е валидна само за пратки пристигнали в склад Лондон с куриер. Промоцията е валидна до 31 Май.

# 617
Здравейте, прочетох на първа страница, че може да се плаща и с дебитна на Маестро, но аз не успявам да регистрирам моята
Аз ли правя нещо не както трябва? Embarassed

# 618
  • Бг
за Памперс Бaby Dry или Active Fit предпочитате?детето ми е на 11м  newsm78
и моите са на 11м - аз поръчах и от двата вида Laughing

Baby dry-а са нощни.

# 619
И каква е разликата с дневните? И като са нощни не мога ли да ги ползвам през деня Rolling Eyes

# 620
  • София
Вероятно просто са по-плътни и поемат повече течности, т.е. дават допълнителна сигурност нощем, като при дамските превръзки. Т.е. са предвидени за по-дълъг период без смяна, да не пропускат... иначе  сигурно може и денем да ги ползваш, най-много в по-топло време да спарват повечко.

# 621
Здравейте, и аз пуснах памперси обаче като канселирам Subscribe & Save и направо ми се канселира поръчката и не мога да поръчам още един пакет, вие как поръчахте по толкова много?
Аз днес получих един пакет Pampers Baby Dry  и са си тънички, не съм купувала актив фит за да направя сравнение с тях.

# 622
  • Бургас
Бейби драй са същите като нашенския си зелен памперс, а Актив Фит са като белия памперс Peace

# 623
Ние ползваме и белите и зелените и аз разлика не намирам. Чак сега разбирам, че baby dry са подходящи за през нощта ooooh! Аз поръчах и от двата вида, сега като знам, ще слагам тези нощем Laughing

Алморела, защо канцелираш Subscribe & Save? какво те притеснява? Изчакай да ти направят доставката и тогава я канцелирай.

# 624
Преди време исках така да поръчам нещо, обаче ми се променяше датата за доставка и не можах да поръчам 2 броя. Сега видях, че не е така. Благодаря Надежда!

# 625
  • Пловдив
Момичета, мога ли да си сменя адреса на доставка, след като вече съм пуснала памперсите. Сега разбрах, че единият превозвач е намалил цената на доставка, а аз ги запратих към друг  smile3515

# 626
Ако не са ти изтеглили парите, можеш да канцелираш поръчката и да я направиш наново с другия адрес.

# 627
  • Пловдив
Ако не са ти изтеглили парите, можеш да канцелираш поръчката и да я направиш наново с другия адрес.

Не знам дали са изтеглени, но със сигурност би трябвало да са блокирани. Дали има възможност просто да сменя адреса? И може ли да ми кажете има ли някакво ограничение в количеството памперси, които може да поръчаш?

# 628
Ако са ти блокирани или изтеглени, няма да ти дава възможност да канцелираш поръчката. Просто виж можеш или не можеш да канцелираш. Аз много пъти съм канцелирала часове, след като направя поръчка. Кога си направила поръчката? Имаш ограничение до 5 кашона от вид. Същото важи и за мокрите кърпи - вчера ми даде само 5 кашона и после изписа, че надвишавам лимита. Но днес поръчах още 5 кашона мокри кърпи - явно ограничението до 5 важи само на ден.

# 629
Разбира се, че може да се смени адресът - като влезеш в поръчката там си има място за редакция на адреса; ако не са пратени още, няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт