Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 315
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Разбира се, че може да се смени адресът - като влезеш в поръчката там си има място за редакция на адреса; ако не са пратени още, няма проблем.

Пише, че се приготвят за изпращане, значи би трябвало да мога още, но не намирам от къде да го сменя, а мисля, че и аз съм виждала такъв бутон. Може ли да ме насочиш малко повече.

# 631
  • Варна
А на мен ми се струва че качиха първоначалната  цена на влажните кърпички и от там идва разликата. Мисля че бяха 8 и нещо, когато ги видях първия път.
Относно смяната на адреса за доставка, ако вече я няма опцията може да отворите чат. Ако не е късно, веднага ще го променят.

# 632
  • в тристайна гарсониера :)
В моя акаунт пише
Limit one promotional claim code per Amazon Family account. You can only redeem the promotional claim code once.
До колкото разбирам мога да ползвам кода веднъж?! Явно за това не ми го приема втори път.

# 633
Някой да е поръчвал киндъл от немския Амазон? Ще бъда благодарна да сподели впечатленията си.

# 634
Киндъл съм поръчвала от немския амазон няколко пъти.Нямам никакви забележки.Какво точно те интересува?

# 635
В моя акаунт пише
Limit one promotional claim code per Amazon Family account. You can only redeem the promotional claim code once.
До колкото разбирам мога да ползвам кода веднъж?! Явно за това не ми го приема втори път.

Това и в моя акаунт го пише, но не ми попречи да направя 25 поръчки.

# 636
  • Пловдив
А на мен ми се струва че качиха първоначалната  цена на влажните кърпички и от там идва разликата. Мисля че бяха 8 и нещо, когато ги видях първия път.
Относно смяната на адреса за доставка, ако вече я няма опцията може да отворите чат. Ако не е късно, веднага ще го променят.

Може ли линк към чата, не знам от къде да го отворя  Embarassed

# 637
  • в тристайна гарсониера :)
В моя акаунт пише

Това и в моя акаунт го пише, но не ми попречи да направя 25 поръчки.

Хаха! Явно не ме харесват нещо, отказвам се да търся причината Simple Smile

# 638
  • Пловдив
Кой превозвач е намалил доставката? newsm78

# 639
Не, аз днес правих поръчка по обяд точно на мокри кърпи 5 кашона за 3,53 на кашон. Вчера бяха на същата цена.

# 640
  • софия
Кой превозвач е намалил доставката? newsm78
Габиели.

А на мен ми се струва че качиха първоначалната  цена на влажните кърпички и от там идва разликата. Мисля че бяха 8 и нещо, когато ги видях първия път.
Не, аз днес правих поръчка по обяд точно на мокри кърпи 5 кашона за 3,53 на кашон. Вчера бяха на същата цена.
На тази цена са, защото имаш и друга поръчка. При мен е 4-и-нещо, което пак е ок. Peace

# 641
Е 4 и нещо е, защото не си направила 5 поръчки, като направиш, ще ти стане и на теб 3,53 - това нали го говорихме по-напред, че е заради опцията събскрайб. Няма общо с първоначалната цената на артикула.

# 642
  • Тополовград
Здравейте момичета. Днес поръчах от англииския амазон фритюрник за 100 лири и ми изписа доставка  30 лири аз ли бъркам някъде, досега ми вземаха много по малко.

# 643
  • ВАРНА
Гледам си в картата отчета и ми пише че е блокирана 1лира Amazon Prime  newsm78  Защо така ooooh!

# 644
 Shocked това пък ново двайсе. тоя сайт полудя. на мен ми пише, че се очаква да ми дръпнат парите утре, да видим при мен как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт