Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 570
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Според сезона
А има ли нужда допълнително от препарати,предварително напръскване/забърсване - или направо минавам с Керхера и готово  newsm78
Laughing Минавам с кърпа за прозорци /може и само с вода/ и след това подсушавам.Препарати може да се ползват всякакви. От комплекта ползвам само уреда за подсушаване - другото ми стои ново.Майка ми не може да се нахвали!

# 361
  • Варна
А как процедирате с прозорците отвън? Доколкото видях няма възможност да се ползва някаква пръчка/удължител...

# 362
  • софия
А има ли нужда допълнително от препарати,предварително напръскване/забърсване - или направо минавам с Керхера и готово  newsm78
Laughing Минавам с кърпа за прозорци /може и само с вода/ и след това подсушавам.Препарати може да се ползват всякакви. От комплекта ползвам само уреда за подсушаване - другото ми стои ново.Майка ми не може да се нахвали!
Препарата на Керхер. Много е икономичен - концентрат е. Преди това с мокър парцал обирам мръсотията. Предполатам, чеможе и без това, но за мен е по-лесно да обера мръсотията предварително.

# 363
  • Luxemburg
За мен този уред е глезотия, бих си го взела само ако падне на много ниска цена около 25€. Дограмата трябва да я чистя на ръка,уреда няма как да го направи с всичките чупки и дупки. Ако са много мръсни стъклата предварително трябва да ги почистя от мръсотията с парцал и чак след това да ползвам уреда. Ако искам да го избегна трябва да ги чистя всяка седмица. Аз ползвам стъргач за прозорци и съм доволна. След като измия дограмата и обера мръсотията от прозорците с мокра гъба, напръсквам с препарат за прозорци и минавам със стъргача. После единствено минавам най-отдолу на прозореца за да обера насъбралата се течност от препарата. Не търкам и не лъскам и са си чисти и лъскави. Този уред ще ми замести стъргача и това че няма да имам нужда от попиване накрая. Но тежката работа с дограмата и мръсотията си остава пак на ръка да се върши. Затова за мен е глезотия. За банята ползвам препарат на Ravak за стъклата на душ кабината който се нанася 2 пъти в месеца и благодарение на него не остават капки и котлен камък, а пък след 20 мин и цялата душ кабина е суха така че и за там не ми е нужен този уред.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 10:08 от ronicat

# 364
Уреда за чистене на прозорци на Kärcher e намален с 50 %:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009PN0WG0/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 - £49.95

Благодаря- поръчах го! Имате ли желание да направим списък с марките, които предлагат международна гаранция и да го сложим на първа страница, за да знаем кое спокойно можем да поръчваме до превозвач предвид високите цени на доставки?
Идеята я бях пуснала още в предните теми, но никой не отрази  Tired

Може да отбележим Philips БЕЗ уредите Avent, които се подменят с нови от магазина, където са купени, и ел. четки за зъби Sonicare.
Remington  също зачитат гаранцията на уреди закупени от ЕС.

# 365
  • Абсурдистан
Аз си получих капсулите Болд, които много момичета тук хвалеха.
Може би само аз не съм доволна - не изпират хубаво нито бяло, нито цветно. За мирис на дрехите да не говорим - миришеха много леко само докато ги извадих от пералнята. След това никаква свежест.
Пера с Ариел и Диксан купувани от Гърция, слагам омекотител Ленор - пак от там. Разликата е от земята до небето.

# 366
За банята ползвам препарат на Ravak за стъклата на душ кабината който се нанася 2 пъти в месеца и благодарение на него не остават капки и котлен камък, а пък след 20 мин и цялата душ кабина е суха така че и за там не ми е нужен този уред.
Заинтригува ме newsm78 от къде мога да го взема този препарат?

Иначе прозорците мия с тази парочистачка има и видео в линка. Допълнително купихме само приставка за прозорци. Изключително доволна съм, но за ръчната нищо не мога да кажа.

# 367
Момичета, уреда за прозорци в момента го има на промоция в Баумакс за 120 лв мисля с 5 години гаранция.

# 368
  • Пловдив
ronicat , и аз се заинтригувах от този препарат Ravak и се присъединявам към питането на Elirost !!!

# 369
  • София

Иначе прозорците мия с тази парочистачка има и видео в линка. Допълнително купихме само приставка за прозорци. Изключително доволна съм, но за ръчната нищо не мога да кажа.

Става ли за паркет или мокри много? Има ли телена четчица за почистване на фурна?

Аз гледам,че това е доста намалено http://www.amazon.co.uk/dp/B00DUVNYIQ/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl?_ … id=I2TKDSVXABZGD0
За него нещо можете ли да кажете?

# 370
_мариана, не мокри много. Основно пуска пара, вода леко, само когато включва. Изсъхва напълно пода много по- бързо, отколкото с моп, затова и не е необходимо подсушаване. Става за паркет Peace има две степени на пара за по- деликатни повърхности. Има в комплекта малка приставка с концентрирана пара, която става за фурна, котлони и по трудно достъпни места. ползвам я Peace
За Vax-а знам, че са качествени, но нямам идея за тази. Единствено това, че се държи в ръка заедно с резервоара, не знам доколко е удобно.

# 371
А как процедирате с прозорците отвън? Доколкото видях няма възможност да се ползва някаква пръчка/удължител...
И аз се питах същото...имам доста неотваряеми прозорци, които мия с удължител, а с този уред как става?
Исках също да попитам дали някой от вас е попадал на хубав препарат за почистване на фурни?

# 372
  • София
И аз се питах същото...имам доста неотваряеми прозорци, които мия с удължител, а с този уред как става?
Ето го удължителят. http://www.amazon.de/gp/product/B00HUORV10/ref=amb_link_17386338 … f_rd_i=B0017S4YN8

Има го и с продавач амазон за 33,51 евра, но с доставка 3-5 седмици

# 373
# 374
  • Бургас
Поръчах на празна карта тези детски прибори http://www.amazon.de/gp/product/B002QFAIVS/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 , но ме тревожи ниската цена. Може ли някой да ми каже дали са наред Praynig, да знам да ги плащам ли?

Общи условия

Активация на акаунт