Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
За мен този уред е глезотия, бих си го взела само ако падне на много ниска цена около 25€. Дограмата трябва да я чистя на ръка,уреда няма как да го направи с всичките чупки и дупки. Ако са много мръсни стъклата предварително трябва да ги почистя от мръсотията с парцал и чак след това да ползвам уреда. Ако искам да го избегна трябва да ги чистя всяка седмица. Аз ползвам стъргач за прозорци и съм доволна. След като измия дограмата и обера мръсотията от прозорците с мокра гъба, напръсквам с препарат за прозорци и минавам със стъргача. После единствено минавам най-отдолу на прозореца за да обера насъбралата се течност от препарата. Не търкам и не лъскам и са си чисти и лъскави. Този уред ще ми замести стъргача и това че няма да имам нужда от попиване накрая. Но тежката работа с дограмата и мръсотията си остава пак на ръка да се върши. Затова за мен е глезотия. За банята ползвам препарат на Ravak за стъклата на душ кабината който се нанася 2 пъти в месеца и благодарение на него не остават капки и котлен камък, а пък след 20 мин и цялата душ кабина е суха така че и за там не ми е нужен този уред.

За RAVAK знам че е Чешка компания и е най-големият производител на акрилни вани и душ кабини в Централна и Източна Европа,но за препарат RAVAK не съм чувала-моля сподели  Rolling Eyes

# 376
Поръчах на празна карта тези детски прибори http://www.amazon.de/gp/product/B002QFAIVS/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 , но ме тревожи ниската цена. Може ли някой да ми каже дали са наред Praynig, да знам да ги плащам ли?

На каква цена ги купи?
Аз купих мн сладък комплект от Лидл за 7лв, мн добре изглежда и на дъщеря ми ѝ е мн удобен. Peace

# 377
  • Бургас
Поръчах на празна карта тези детски прибори http://www.amazon.de/gp/product/B002QFAIVS/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 , но ме тревожи ниската цена. Може ли някой да ми каже дали са наред Praynig, да знам да ги плащам ли?

На каква цена ги купи?
Аз купих мн сладък комплект от Лидл за 7лв, мн добре изглежда и на дъщеря ми ѝ е мн удобен. Peace

8,46Е с доставката до адрес в Г-я, същия е на доста по голяма цена http://www.amazon.de/Auerhahn-6101-Farmily-Kinderbesteck-4-teili … keywords=Auerhahn, чудя се къде е уловката newsm78
Ето още едни на ниска цена http://www.amazon.de/Auerhahn-Kinderkaffeel%C3%B6ffel-AUE-JoJe/d … keywords=Auerhahn  ,http://www.amazon.de/Auerhahn-Kinderkaffeel%C3%B6ffel-AUE-Ice-Bear/dp/B002QF6KGU/ref=sr_1_24?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1397924892&sr=1-24&keywords=Auerhahn тези са май за по малки деца.
 http://www.amazon.de/Auerhahn-Kindermesser-AUE-JoJe/dp/B002RX1H7 … keywords=Auerhahn

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 19:32 от maya_76

# 378
  • на 90 км от морето
maya_76, ниската цена е понеже става дума само за един прибор - лъжица в случая. Целият комплект е на цена 19,95 Е. На другите линкове с ниските цени пак са по 1 прибор, а не комплект.  Peace

# 379
  • Бургас
maya_76, ниската цена е понеже става дума само за един прибор - лъжица в случая. Целият комплект е на цена 19,95 Е. На другите линкове с ниските цени пак са по 1 прибор, а не комплект.  Peace

Мерси за превода  bouquet, така е който не знае език да си преведе Embarassed.
Не ми е нужна лъжичка, отказвам я.
Още веднъж много Благодаря.

# 380
Поръчах си телефон от amazon.de с продавач амазон.Дата за доставката беше посочено 19.04 но не са получили нищо.Сега какво трябва да направя и каде да издиря пратката.

# 381
  • София
да не е заради празниците? точно 19-ти ли пише или от 19-ти до...? Няма ли проследяващ номер?
Може ли все пак да е доставяна, а да е нямало никой на адреса?

# 382
Пише си 19 ти.Никой не е имало защото е на работа но е оставил бележка каде да бъде оставена.А какъв е този проследяващ номер.Каде да го видя и проверя.

# 383
  • София
Като си влезеш в акаунта в поръчките, отсрани трябва да има едно жълто бутонче, на което пише lieferung verfolgen (проследяване на поръчката), там трябва да има инфо какъв е статуса и къде е сега, с кой е пратена, какъв е номера на пратката, да си я провериш, например ако е с DHL в сайта им. (Не винаги има възможност за проследяване, зависи как е пратено), аз бих изчакала и понеделник и бих им писала.

# 384
Unterwegs : Verzögert
Für Ihre Sendung wurde ein Zustellversuch unternommen. Bitte kontaktieren Sie Transportdienstleister für weitere Schritte. (Aktualisiert vor 0 Minute(n) )
Ursprünglicher Liefertermin: Samstag, 19. April 2014

Това пише.Означава, че е забавена нали така т.с може би  в следващите дни ще го получи.Сега видях че пише че е направен опит за доставка.Това означава ли, че са идвали, но не са го намерили.Като се опитам да пиша кадето е Transportdienstleister für weitere Schritte ми излизат всички куриери.Как да знам на кой да пиша.

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 00:10 от milimi

# 385
Това е последния статус на поръчката.STATUS:   Auf dem Transportweg

AKTUELLER STATUS:   Pfullingen
Der Versanddienstleister hat versucht zuzustellen. - 19. April 2014 13:30:33
Май са идвали, но не са го намерили.Сега каква е практиката.Куриера е Хермес.

# 386
Това е последния статус на поръчката.STATUS:   Auf dem Transportweg

AKTUELLER STATUS:   Pfullingen
Der Versanddienstleister hat versucht zuzustellen. - 19. April 2014 13:30:33
Май са идвали, но не са го намерили.Сега каква е практиката.Куриера е Хермес.
За Германия ли става дума? Много са гадни там куриерите. Изобщо не си правят труда да звънят по телефона. Така една пратка на синът ми я върнаха директно към сайта,след като не са го намерили,а друга отиде в пункт-който е една машина и се взема от там с баркода от бележката,която оставят. Машината им даде грешна пратка,звъняха на DHL...,нищо не стана,върна се и тя на подателя,много ме беше яд на тия Германци.
По принцип трябва да има втори опит за доставка,дано да я доставят.

# 387
  • Luxemburg
За банята ползвам препарат на Ravak за стъклата на душ кабината който се нанася 2 пъти в месеца и благодарение на него не остават капки и котлен камък, а пък след 20 мин и цялата душ кабина е суха така че и за там не ми е нужен този уред.
За RAVAK знам че е Чешка компания и е най-големият производител на акрилни вани и душ кабини в Централна и Източна Европа,но за препарат RAVAK не съм чувала-моля сподели  Rolling Eyes
Моята душ кабина е на тази марка и като си я поръчвах ми предложиха да я почиствам с техните препарати и взех за проба. Останах доволна и продължих да купувам. Но са си сменили асортимента и моя вече го няма, но има друг който е за същото действие http://www.ravak.com/en/cleaning-detergents. Имат магазини в големите градове в Бг и оттам могат да се закупят.

# 388
Здравейте!
Извинявам се, ако въпросът ми е глупав или не където трябва. Искам да си поръчам таблет, но не съм наясно какво ще платя за доставка до България и най-вече ме интересува ще трябва ли да се ходи до митницата, да се попълват декларации, плащане на ДДС, мито и др.
Благодаря за отговора предварително.  Hug

# 389
Митница и ДДС нямаш за стоки от ЕС.
Доставката до БГ ще я видиш като тръгнеш да плащаш преди да потвърдиш поръчката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт