Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Добавих в кошницата, но пише, че не може да бъде доставена до адреса, който си е в България. Какъв е варианта в такъв случай?

# 391
С превозвач.
Преди това обаче попитай условията за гаранцията му-дали е международна, колко дълга е ..

# 392
Здравейте,девойки!  bouquetнякой може ли да ми каже за какво иде реч в това съобщение?Пробвах с транслейтъра,но не ми стана ясно изчерпан ли е продуктът.,или доставчика не може да го достави newsm78 : Artikel wird überprüft

Im Moment ist dieser Artikel nicht direkt über Amazon.de erhältlich. Kunden haben uns informiert, dass der erhaltene Artikel von der Beschreibung auf der Website abweicht.

Wir arbeiten bereits an einer schnellen Lösung. Möglicherweise ist dieser Artikel über einen Drittanbieter zu bestellen.

Също искам да питам и за тези вип-регистрации ,20те пр първоначална отстъпка са само за дрехи и обувки,така ли?

И още нещо-налагало и ви се е връщане на обемна стока и тежка-към 8кг и как процедирате-през пощите или с превозвач?Не,че ми се е наложило още,но да се подготвям психически.

# 393
pum_pallИ аз не съм в час с немския та го преведох на английски/по-свестен превод се получава/.
Казват, че в момента артикулът не е наличен директно от амазан.де. Клиенти ги информирали, че артикулът се различава от описанието в сайта. Предлагат да си го поръчаш от друг продавач.
20% - са за дрехи и часовници при регистрация за нюзлетъра на нов акаунт.
И на мен не ми се е налагало да връщам, но някой спомена, че освен пощите и някой от превозвачите имат такава услуга, но незнам точно кой. Тук някой по-вещ да се изкаже, че да не те подведа.  Peace

# 394
  • София
Здравейте!  Кой Киндъл до скоро се мяркаше за 99Е?

# 395
  • София
Здравейте!  Кой Киндъл до скоро се мяркаше за 99Е?

Мисля, че този беше намален на 99 евро миналата седмица.
http://www.amazon.de/gp/product/B00CTUKFNQ/ref=amb_link_17987648 … mp;pf_rd_i=301128

# 396
Намален е предния модел на пейпъруайт-а:
http://www.amazon.de/dp/B007OZO03M

# 397
  • София
Благодаря ви, момичета  bouquet
Този вторият с какво се различава от този от 129Е? И ако го взема от немския Амазон ще мога ли да го използвам с кирилица? Трябва ли да му се прави нещо?

# 398
  • Варна
Предишният модел винаги е на 99 Е. Промоцията беше за новия модел - от 129 на 99Е, но свърши.

# 399
  • София
Здравейте! Някой да е попадал скоро на изгодно Lego за 8 годишно момче?

# 400
Този вторият с какво се различава от този от 129Е? И ако го взема от немския Амазон ще мога ли да го използвам с кирилица? Трябва ли да му се прави нещо?
От киндъл 3 насам (този с клавиатурата) няма никакви проблеми с кирилицата.

# 401
  • София
От киндъл 3 насам (този с клавиатурата) няма никакви проблеми с кирилицата.

Хич не съм наясно, но да разбирам, че и двата нямат проблем с кирилицата, така ли?

# 402
Определено.

# 403
# 404
Каква е разликата между тази четка и доста по-скъпи,които купувахте по черния петък и на дневни сделки? Защо те са от 30 лири на горе?
Никога не съм ползвала електрическа четка,извинявам се за невежеството. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт