Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Лейди, честит празник!
Марче, ще вземеш да се гътнеш само с тия ягоди. Ще припаднеш от глад бе, жена.
И аз препускам като кон тия дни, тази седмица ми е много натоварена. Но си похапвам добре, та да не заслабна. Отивам да си изпуша кафето и лягам.
Вале, стискам палци.

# 106
  • София
..........
..............
Всички приятелки тук са все на някаква диета, е, аз не мога да се деля от колектива... Simple Smile

Нещо интересно намерих и искам да ви го пусна....

http://dianadeleva.com/%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0 … D0%BF/2014/04/07/
Много интересно, поне за мен. Намерих си толкова истини....

# 107
Креми  стискаме палци  всичко ще мине ок.
Вале дано всичко се нареди и при вас!
Мони за кашлица си направи мед с лимон и хапвай като се сетиш да те облекчава.
Олеле какъв е тоя опит с болници.Настъхва ми косицата чак.
Марчето е права за пъзливите като мен по ок да не знае кво що се прави.
Мацки лягам,че се изморих днес.
Бяхме на пазар малкия нещо ще има строй се в две редици.Прави ни на луди и няма да сае разберем.Сега заспа в рев понеце ме обиди и се ядосах.Баща му го наказа да заспива сам.А ина1е ме държи за ръка и увика света.чак взе да не може да си поема въздух от плач.УСпокой се и заспа.Но м у обещах,че наказания ще си отнесе.Да се оправя това време,че със стоенето в нас се побърква и само беля, след беля.
А до новите като не ви се спами не пишете.Това не ви е сайт за запознанства ,че да ви пишем на лични.

# 108
  • София
.............
А до новите като не ви се спами не пишете.Това не ви е сайт за запознанства ,че да ви пишем на лични.
Да, на чужди хора и аз не отговарям!!!! Нямам нужда да се запознавам с други! Тук си имаме правила и всички ние си ги спазихме доброволно.
Лека ви! Утре....ами на кафе.  Heart Eyes Hug

# 109
  • София
Добро утро, момичета!

Марче, браво на теб и ти си с желязна воля... Само аз все на диета - "започвам утре"... И сега закусих с 2 филии хляб... Shocked

Креми, всичко ще мине добре, момичета са ти писали вече... Много съм далеч от медицински работи, термини...

Валенцето, надявам се, че притесненията ти ще бъдат напразни и всичко да се нареди най-добре за момичето ти! Praynig

Коконка и аз се замислям за тази тенджера, много е хубава...

Нощни, честита магистратура!

Тити, разбира се, че няма да пропуснеш тръгването на детето в 1 клас! Много са сладки!

Ма ко, признах те, знаеш много в различни области...

Калинка, честит ти празник! 25 години като сестра. Благородна работа!

Мони, с АБ много бързо ще ти мине!

Мастърче, Славче, Морена, Контеса, Смърфи, Хортензия,,  Hug Hug Hug

# 110
  • София
Добро утро!
Утрото казват е по-мъдро от вечерта. Цяла нощ се въртях, но сега съм по-спокойна. Както ми повтаря ММ: каквото има да става- ще стане, не го мисли предварително.
Благодаря ви!

Марче, трогната съм, че мислиш за мен! Hug Това за баниците звучи примамливо, ще си го запиша. Направо записки си водя, да знаеш! Laughing
Креми, няма как да не ти е притеснено, но ще мине и замине това, после ще се чувстваш по-добре. Hug
Мони, да оздравяваш бързо!
Калинка, ти ме срази- 25 г операционна сестра, браво!

Да ви почерпя за закуска с парченце от моето козуначено руло с шоколад:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202332710536585&se … ype=1&theater

# 111
Добро утро и  от мен момичета-ако не сте ме забравили,че не пиша често. Wink
Скрит текст:
Хайде още по едно кафе и закуска и от мен.

Вале много е прав мъжът ти.Само притесненията остават и детето  усеща. Hug Мисли позитивно,тъкмо се зареди от прекрасната разходка.
Лус как е майка ти сега като е сама?
Креми спокойно,всичко ще мине и тогава няма нужда да спазваш диети,но ще трябва да намалиш тренировките.Поне 14 дни ще иска пазене. Naughty
Марчева къде ще ги слагаш толкова много сандъчета-ще чакам снимки да видя и твоята тераса.Ще е страхотна.
Смърфи намерили си яке?  newsm78
Калинка ами честит празник на здравния работник на патерица!  bouquet
Нощни  как мина прегледа,разбрахте ли пола?
Хайде пожелавам ви успешен и приятен ден!!!
Скрит текст:
  снимка от моята градинка

# 112
  • UK
..........
..............
Всички приятелки тук са все на някаква диета, е, аз не мога да се деля от колектива... Simple Smile

Не всички, не всички  Naughty аз НЕ съм! Mr. Green Добро утро лейдис   bouquet

# 113
  • при късмета
Добро утро,
детето е на екскурзия днес, за първи път му е. Пътя много ме притеснява. Надявам се да му хареса и да изкара добре.
Варя картофи за къфтета и после хуквам за пръст, съндъчета и ягоди.
Люска  Hug мерси за кафето
Вале, вкусна закуска си поднесла. Ще се наредят нещата, щом са рядкост такива паралелки, не вярвам да ги махат. Даже би трябвало да правят повече.
Писе, мерси и за твойта почерпка. Видя ли люлячето ти как ми се е хванало? Страхотни ириси си си отгледала
На всички останали гушки и цунки. Звънвам един телефон да честитя един рожден ден докато не съм забравила и ставам да дейтвам по задачи.
Хубав ден

# 114
Добро утро!
Нощни,честита магистратура!
Креми,всичко ще е наред на 14-ти,сигурна съм. Praynig
Ма ко,шефа ще е повече от доволен.
Вале,щом се е случило-така е било писано.Аз също много се притеснявам в такива ситуации,особено като останахме преди месец и двамата без работа.Аз паника,той спокоен и все ме успокоява-споко бе,каквото е писано ,това ще стане и всичко ще е за добро.Ми взех че повярвах-той вече работи.Надявам се и аз скоро да почна.
Вчера правих копривена супа и кюфтета от телешка кайма,за десерт Кодрит Кадир.Днес няма да готвя.Обличаме се и отиваме да питаме в желаната градина дали ще я приемат сега,че до есента не ми се иска да я държа в къщи,тя вече изкукуригва.

Хайде по едно парче от сладкиша,да ме споменавате с добро  Heart Eyes

# 115
  • София
Бонболинче, честита работа на ТМ и на теб - скоро да намериш! Praynig Сладкишчето е супер Peace

Ма ко, сигурна съм, че детето ще изкара супер, аз също винаги се притеснявам, но винаги минава добре...

Петьо е на мама момчето,
Скрит текст:
гледам другите са по-големи в развитието си, моето бебешор с бебешор... Глезя го повече... В някои области животни, конструиране, таблети - професор, ама в житейски... Той все по-късно от другите... Не, че го сравнявам, моето си, обичам го всякакъв, не го насилвам да прави неща, ако не ги харесва..., освен, ако не са наложителни....

Вчера (добре, че бях вкъщи), звънка ми в 12:03 - мамо заключих се в тоалетната... Казвам му - спокойно, ще дойда за 5 минути... Облякох се и до 5-7 минути бях в училището (добре, че е толкова близо)... Та, снимката, която 2 пъти я слагам - спайдърменчето - е истинска Whistling Laughing Laughing Joy

Валенцето
, много ти е хубаво рулото... ммм

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 10:01 от luss

# 116
Добро утро   bouquet
Добро начало за деня - кафе, закуска и разкошни цветя на Писенце !!!
Благодаря за честитките, но аз си имам мои си разбирания както за здравеопазване и здравни работници, така и за празници, та този празник не го празнувам. Всяка провесия е благородна, стига да я работиш от сърце и да не навреждаш на хората-всички сме се нагледали на това в различните области. Аз съм човек на адреналина и разнообразието - с много неща съм се занимавала, но рутината настъпва бързо и губя интерес, та за това постоянството ми в тази професия е такова. В последните години се занимавам с анализи на финансови пазари, та и там си открих адреналин  Joy
Марче аз залитам по алтернативи и си принтирах снимката.
Вале нещата ще се напаснат - промените са винаги за добро - ще изникнат нови възможности - ти си позитивен човек и ще ги видиш!!! Не вижда само този, дето не гледа. Вале - а ти ме сразяваш всеки път с майсторлъка си  bouquet
Бонболина, Кокона, Хортензия, Лус, Тите , Креми, Контеса, Смърфи , Вио bouquet
Ма ко честито ти порасване   bouquet Първите пъти са ценните - после треперенето под лъжичката е друго... В колко часа се прибира?
Лус децата са различни, както и методите им за справяне с житейските ситуации  Hug Нормално е да поискаш помощ в трудна ситуация - другото е глупост. Четох, че Донецк обявяват независимост - това истина ли е?
Хуквам на сутрешна разходка, че слънцето след няколко дена дъжд грее примамващо!

# 117
  • София
Калинка, разбирам те. ММ също е луд по анализирането... бива го много...

Бонболинка, мерси, че питаш. Майка ми е добре.
Скрит текст:
В смисъл все така ходи, малко са й по-добре краката... Ново е , че с голям зор, ама почна да става сама от леглото. Спря да пие всякакви лекарства... Освен за глава и разхлабващи... и ако хапне нещо - за стомаха..., което много ме радва. Колко лекарства за сърцето изпи, а то й е здраво. Има болки, ама то е неврозата и със успокояващи и е минала таз болка... Не е сама, брат се е върнал след 1 седмица... Работата не е започнал, защото човекът каза след 1 месец. Исках да му изпратя пари - не са приели във Крим... Освен това - казали, че след 2 дена(когато е бил там) ще спрат и влаковете... Не можеш нито да влезеш, нито да излезеш от Крим. И ако няма и работата, няма си и мадама там за да живее поне този месец при някого... Нямаше възможност(той пита там в полицията) да вземе руски паспорт, трябва да живее поне половин година... И... се върна.. още не знае как и какво ще е... защото лятото винаги е работил в Крим...Има до края на месеца да търси нещо за лятото, че започва сезона... Или да си търси нещо постоянно...

# 118
  • при късмета
Забърках тестото за кюфтетата и установих, че не съм сварила ориз  ooooh! не знам къде ми е главата, уф. Та сега него варя.
Хем не съм си доспала, хем мигрената не ме е пуснала напълно, хем се притеснявам, та не знам от какво по-напред ме боли
Не са казали точен час на прибиране, не знаят. Като си дойдат, ако е по-рано ще си отидат в групата, та ще си го взимам както обикновенно. Притеснява ме не това, че няма да е с някой от нас. Най-ме притеснява пътуването. По нашите пътища е ужас, не че не дай Боже не може да стане нещо и с нас като пътува. А там ще се справи. Малко ще му е криво, че трябва да ходи където ходят другите, а не където той реши, ама ще слуша.
Бонболина, много добре изглежда сладкиша.
Луси, не е разглезен Петьо. Просто някои деца имат по-дълго време нужда от такава помощ. Най-важното е да се убеди, че винаги ще отреагираш на негов проблем. В един момент, точно това ще му даде сигурност и ще започне всичко сам да си прави.
Оф, ще дойде време дето няма и да ни питат да направят нещо  Mr. Green

# 119
Добро утро  Hug
Ма ко, а къде са на екскурзия? Аз нещо съм пропуснала дестинацията  Embarassed
Моят Ванко пак е в някаква ревнива фаза  Confused По - точно не ревнива, ами непослушна. Няма едно нещо да съм казала, и да ми каже "добре". Пфу, бебешки ли е, пубертет ли е, ама да свършва вече, че ми писна  Naughty
Прегръдки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт