Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 672
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Оф, Кремче  Hug Почивай си сега, стискам палци fingerscrossed
Марче, да се оправяш, Hug

# 586
Вио-Честита месечинка  на малката принцеса!   bouquet
Как е днес Ванко-слуша ли?
Креми-почивай си,важното е да мине операцията.  Като се оправиш заведи го на УНГ  да го видят Сашко и да се оправя.

# 587
Добра вечер   bouquet Наздраве

Ма ко кюфтета не направих  hahaha – обадиха ми се за разходка и хукнах  Joy направих твоята смес +300гр сирене+връзка зелен лук и я метнах в намазнена тавичка, направих с юмрук 6 дупки, сложих масълце и чукнах по 1 яйце в дупката и айде във фурната – страхотен огретен стана!
Вале прекрасни новини  Hug
Елинор гледала съм риби и котка – то верно, че тя си живееше на двора, но и у дома си влизаше – никога не е закачала аквариума, а и той си има капак. Хапвам веднага от курабиите! Зависи какви курабии искаш да правиш – баба навремето правеше войнишки курабии, които много обичаме.
Марче  Hug Praynig Naughty
Креми  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
На всички прекрасни момичета - хубава вечер желая!
Предлагам на вашето внимание идея за ръчно изплетен подарък за любимия мъж!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 22:24 от Ladybird_

# 588
Вио-Честита месечинка  на малката принцеса!   bouquet
Как е днес Ванко-слуша ли?
Благодаря  Hug  Ванко слуша, ама баща му нещо не слуша напоследък, та не знам  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 22:41 от vio

# 589
Вио като видях тази снимка и се сетих за твоите деца с малка разлика  hahaha

# 590
  • при късмета
Креми, бързо да минава и при теб и при Сашко
Марче, ще ти чета конско, да знаеш! ние си знаем, че като нещо боли работа не се хваща, ама ти не знаеш. Пии каквото ти е казал доктора който ти знае състоянието и кротувай, да не стигнеш до инжекции. Макар, че лично аз бих ги препоръчала веднага. Дипровос е супер ефективен и май няма какво да го замести. С нещо за пиене по-трудно ще се оправи работата, ама пак питай доктора.
Калинка, сместа търпи и сирене и за печене става. Аз лук не слагам в картофени кюфтета умишлено, но пък си е въпрос на вкус.
Ще поръчам такива гащи за моя мъж  hahaha
Вио, много често се ядосваш на мъжо напоследък. Кажи му, че тук вкарваме в пътя всякакви мъже  Laughing само някой като каже, елате
Коконче, не се сърди  Hug
Ели, хубави курабийки
Експеримента със зеленчуците беше много вкусен, макар, че нямаше вкус на китайско.
нарязах на дребни лентички 2 тиквички, 2 моркова, гъби, но не помня колко бяха, сложих всичките които купих и картофи. Запържих гъбите в масло, извадих ги и махнах водата която бяха пуснали. После пържих останалите зеленчуци поотделно само, че в малко олио. Накрая тиквичките, че и те пускат много вода. Всичко готово слагам в купа и прибавям следващото. Накрая слагам всичко в уока и смесвам докато изври всичката вода. Накрая сложих малко соев сос. и всички продукти се солят отделно, че много сол носят.
Много хубаво стана, само, че трябва да направя по-малко следващия път, че се олях с количеството.
Досега гледахме едната анимация, ама забравих заглавието. ooooh! Тази на Калинка. Шефа едва го догледа и вече спи. Сега малко почивка и за мен

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 23:10 от ма ко

# 591
Марче да ти е жив и здрав рожденника!
ОФ Титетоднес пак я хванаха откачените.Свърших един куп работа из нас.Подреждах гардероби.Местих всички играчки от спалнята в детската.И още куп неща.Не ми стигна всичко в нас ами и на пазар зюа препарати ходих.
Утре на работа до обяд и после си хващам мъжете и отпрашвам на някъде.

# 592
  • Бургас
Креми, Hug
Герой си ти!Не знам как се справяш.
Вио,теб също те мисля.Ако имам и едно дребче още,ще лудна.Снощи съм викала на Криста като луда.
Днес ходих в Немската да давам извинителна бележка за Ванко,дето повръща и като се разходих по коридора и си спомних колко пъти съм идвала за баткото,такъв рев му дръпнах още от таксито. Cry
Много ми липсва,момичета!
Той иначе е добре.Днес излязоха резултатите от биохимията,взел я.Няма да се видим до септември.
Марче,да ти е жив и здрав!
Ма-ко,Луси,Мони,Лейди,Бонболинка,Смърфи,Ели,Моренка,Писенце,Коконка,Контеса,Нощни,Тити,Валя,Плами,Хортензия,ох ще изтърва някой,всички  Hug Heart Eyes

# 593
Марче да се оправяш! Hug
Кажи как да стане да не ми пука като съм същия дивак като теб.Майка ми е същата домакиня.Все нещо я дразни ,все да е чисто.На моменти все си викам няма да ми дреме,но не мога.В очичките ми бърка.Идва ми да се застелям. #2gunfire
Боли ме и кръст и г...з .Но отивам да правя баница ,че да има за закуска,

# 594
  • София
Добър вечер, прекрасни дами!  Hug
Прибрах се но докато се разгримирам, почистя, преоблека то си мина време. Боли ме, но не е така силна болката, защото съм на два Седалгин  - Нео + новото лекарство. Хапнах в кръчмата от тук-от там, колкото да не е без хич. Гадно ми е. Другите заедно с М ги изпратих на пиано бар, да вървят къде искат да се черпят и да ме оставят на мира.  В такива моменти съм зла, ама се усмихвам през зъби   Mr. Green и никой нищо не разбра, а и не е необходимо да ми знаят болежките и неприятностите в момента.  Що да им развалям настроението на хората...не обичам така да ги занимавам с моите си грижи. Ама пък се бях направила на Убавица, фръц та фръц,   Simple Smile + малка  черна, вечерна  рокля. Турих си и обувки на висок ток, е ....разказах си играта направо. То гръб ли е, то г**з ли е, то кръст ли беше...без коментар. Ама "трай бабо за Убост"... Joy Joy

Благодаря ви за вашата загриженост, ще ме разплачете. Честно!!  Hug Признателна съм ви!  Hug Hug

Тортата е хубава, тази дето я направих. Тя е от рода на тези торти дето имат само 150 г брашно и  всичко другото е масло и шоколад. За кафе се е "утрепАла".

Ма-ко, ще искам да мина на инжекции, въпреки че те са гадни, стероидни, ама да ми минава , че си  имам  работа. Великден иде!  Hug

Лягам си да си почивам. 
Още веднъж, благодаря ви! Поздрав!
  love001

# 595
Здравейте, момичета! Днес цял ден съм навън и чак сега се прибирам.

Марче - да ти минава бързо кръстта и честит ти рожденник! Жив и здрав е!

Креми - стискам палци, ама знам, че всичко ще е наред!

Аз имам още няколко задачки и съм готова за утре. Казвам ви чао, целувам ви и ви пожелавам светли и спокойни празници! Сигурно ще имам за малко интернет всеки ден, така че не съм сигурна дали ще успея да ви пиша. Живот и здраве ще съм на линия след 7 дни.

# 596
  • София
Добро утро, момичета!

Смърфи, приятно изкарване и много снимки очаквам от теб!

Креми, стискам палци за Сашко и за теб! Да мине всичко по вода!

Марче, малка черна рокля, висока, стройна на токчета... Браво... оздравявай - хапчета, мазила... Стига си чистила, нали имаш жена... Като имаш такава работа - викай я извънредно....

Тити, домакините са различни...

Коконче, мила не се сърди. Ние такова чудо в къщи не ядем. Какво стана с баница?

Славка, браво на детето! Снимките в ФБ са много хубави!

Ма ко, Мони, Калинка, Морена, Мастърче, Нощни, Бонболина, Контеса, Валенцето, Вио, Хортензия,  приятен ден на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 07:34 от luss

# 597
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Чакам визитация.После ще ходя да пия кафе и до банката.Сашо е бил добре.

# 598
  • при късмета
Добро утро,
Смърфи, приятно изкарване. Да се качиш на статуята на свободатада заради мен
Креми  Hug браво на Сашо, че се е пооправил, ще мислим и теб
Марче, питай доктора все пак. То и с инжекциите се кротува, да не мислиш, че като я сложиш и може да хукнеш. С тях трябва и да почиваш
Славче, браво на голямото ти момче за поредния взет изпит
Шефа ме е вдигнал рано, рано и иска да ходим за едни фигурки. Та днес ще излезем по-рано, само да си изпия кафето.
Няма да изброявам поименно, че ще изпусна някой, ама всички ви обичам.  Heart Eyes

# 599
Добро утро, момичета!
Креми, добре звучиш, браво за Сашко, да не се притесняваш за него, спокойствие ти трябва сега!
Марче, никакво ставане поне два-три дни, има време до празника, а и здравето ти е по-важно! Козунаци продават и по пекарните, сигурно в София има голям избор, ти гледай да се оправиш, че е много коварно това сковаване. По-нататък проучи за рехабилитации някъде, помагат много, тъкмо ще си направиш една почивка извън дома, че ти май хич не стоиш мирна вкъщи!
Смърфи, приятно изкарване, ще чакаме много снимки!
Славче, много далеч е наистина септември, как няма да ти е мъчно. Поне децата ти са с голяма разлика и пак е някаква утеха, моите са с много малка-ей след някоя година като излезнат отвкъщи и двамата и оставам сама с котката!
Ставам да се оправям, че днес отивам да пазаря, ще ходя чак до МЕТРО, че имам поръчки да изпълнявам. Сега нали съм свободна и ме ползват само за такси и пазарене! Laughing
 Hug на всички, които пропуснах, пак да кажа колко се привързах към вас, слънчеви и позитивни момичета!

Общи условия

Активация на акаунт