Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 395
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Ходих по-рано на работа с идеята да имаме излизане семейно.Да ама не .Прибрах се мм не му се излизало бил изморен.Аз да не би да не съм.Но все намира нещо да си се занимава сам .А и без това още мес и малко и си отиваме на бг.Увиках го ,не му говоря.Явно много искам един ден като почива да ни извежда някъде.А и с тоя един почивен на къде?После 2 ли да си кукувам сама с деца.
Хванах си детето излизах на парка .Прибрах се и легнах да спя.Емо беше с баща си на двора.Станах вечерях и сега ще си гледам филмите.А Емил заспа.
Надух ви главите.Празници идват ,а нямам грам настроение.Ще правя козунак и яйца заради Емо.Ако не е той няма да бутна нищо.

# 631
  • Fort Worth, TX
Ти не знаеш ли, че като те тресат нерви и ти е некомфортно не се прави нищо.Негативната енергия се предава на храната и не става нищо.Добре де не може ли да го преработиш за мекици или соленки .Няма да го хвърляш.

# 632
Вале не се ядосвай - бутер тестото не е от лесните - аз предпочитам да го купувам готово. С труд и постоянство ще стане - ама с ядосване...  Hug Hug Hug Hug
Морена хубава е планината... тук няма планини...
Тити Hug успокой се бе жена! Прави нещата за себе си както ти харесват, а не за някой друг. Великден е смирение, вяра, спокойствие, празник на новото начало...как няма да имаш настроение за това? Не се ядосвай - нещата ще се наредят!

# 633
Креми стискам палци всичко да е наред  Praynig
Аз съм тук , но не ми се пише, много облаци минават през мен и те дъждовни , буреносни...Обмислям чета и пак обмислям , след време ще ви кажа засега не искам да предизвиквам съдбата.
Morena много хубава гледка Simple Smile Много я обичам Витоша , но толкова рядко ходим ...

# 634
  • София
Джейми, и ти като мен! Hug
На всичкото отгоре тая вечер се държах ужасно с малката и досега плака тя, плаках и аз. Ужас! Само рева и се тръшкам, пък съм тръгнала кроасани да правя. Права си, Креми!
Марче, дано се успокои болката при теб. Моят баща и той от вчера е в тежка криза от дископатията, лежи и не мърда, само до тоалетна ходи. Някакви силни инжекции идва да му слага една сестра. По телефона звучеше ужасн, никога не ми е звучал така.
Креми, стискам палци нещата да минат възможно най-гладко при теб!

# 635
Само да споделя последния ми гаф.Мъжа ми е наряд, аз сама с децата посрещах гости мама и тати изпратих ги и сложих боб да готвя, големия имаше да пише домашно, думи четохме писахме, седнах на ФБ зачетох се за пожар в квартала и ми замириса  #Cussing out боба изгорял тенджерата едвам я спасих, това напрежение избива в кухнята .Вале  Hug така добре те разбирам.
Сега сложих наново да готвя...

# 636
  • София
Ехо....тук няма никой тази вечер, що така, бре , красавици... newsm78

Лежах, лежах пък ми писна и станах вече на разходка. Ходя по-спокойно, това означава, че не е била толкова страшна кризата, можеше и по-зле да бъде. Днес дойде и една приятелка, лекар-невролог, та ме прегледа на живо. Няма за сега да ми се сменят лекарствата, това действа добре ми каза...но много  витамин В да пия, ами добре,  та да се успокои нерва, който е възпален + всичко друго. Горещо - не!! Забранено!

Вале, не се ядосвай за кроасаните. Те са сложни, аз споделих преди време, че много материал изхабих докато се науча. Тя, Моренка казва, че са лесни, ама не са. Научих се да ги работя когато са много студени и много бързо действам. Ще успееш, още няколко пъти и си готова.... и не се карай на децата, ти не са ни виновни, мила.  Heart Eyes

Джейми, ти направо ме уби с този боб . Simple Smile Нищо, случва се... Joy

На всички приятелки които ми писаха и дадоха съвети относно болките, благодаря сърдечно! Ще започна и гимнастика....ааа.... Mr. Green на онези тибетци, ще си купя и други лекарства, ще отида и отново на доктор да ме гледа и да мисли, какво да правя. Колкото повече мнения, толкова по-добре. Няма страшно, няма да се гътна още.

Моренка, хубава е Витоша, ама много е студено и влажно. Какъв Великден караме...добре че не ни е спряно парното, че ще изпукаме от студ.

.............
Ехо.Пловдив вика НЙ!Драсни два реда как ти се вижда.Сигурно ще се ошашавиш.
Викаме, викаме, ама ги няма никакви.  Joy

Тите, що се толкова нервна, а ги пусни нервите.
Пак ще мина да ви видя.

# 637
  • при късмета
Вале, не се ядосвай. Много ти е нервно напоседък, гледай да се успокоиш  Hug Мисли си, че намери хубаво място за Бояна и тя го хареса и само това си повтаряй.
Джейми  Hug и на теб ти е криво напоследък. Разсмя ме с твоя изгорял боб, не че е смешно. Докато чете за пожара, да не си помисли, че новините вече ги пишат с аромят за по достоверно  hahaha (шегувам се)
Една приятелка беше направила пожар в тях докато говорехме по скайпа  ooooh! Сложила да вари пиле, заговорихме се (с нея много време може да отиде в приказки) и по едно време вика: чакай, че се звъни на вратата. На нея кухнята й е на усвоен балкон и пилето чак се запалило с пламъци. Кълбета дим влязли при комшията отгоре, та добре, че слезе човека да види какво става  ooooh! Човек може и да е вкъщи и да не знае, че гори  ooooh! После ни беше смешно и само я бъзикахме, ама тогава сериозно се изплаших. За разлика от нея, де
Креми, утре сутринта ли ще е? ще чакаме да се включиш при първа възможност
Марче, ако слагаш дипрофос, нали знаеш, че лекар трябва да каже как. Да ти определи точно състоянието за да каже всеки ден ли, през ден ли и колко ампули. Те ампулите иначе без рецепта се продават, поне аз така взех като мъжа ми се беше схванал. А, писали сме заедно
Тити, не се ядосвай

Рибата вчера я бяхме прехранили  ooooh! Помислих, че ще я бастисам по едно време. Днес не съм й давала храна, момчето в магазина каза, че може и през ден да се храни. Оцеля за сега
После пак, че дълго стана

# 638
Добра вечер   bouquet
Креми удари една бира и лягай да спиш, че след полунощ ни хапка, ни капка....

Ма ко ако слагаш повече храна едно,че ще прехраниш рибата и второ ще замърсиш бързо водата - и двете водят до лошо.
Марче - пушка си - то тез неща не морят, ами мъчат  Hug ама тъй ще да е - духа да е здрав!
Момичета излизайте от тази черна дупка - огледайте се около себе си и вижте колко красота има - струва си да се усмихне човек!!! Hug Hug  bouquet
Лус  Hug Hug Hug Praynig по BBC новините не са добри.....

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 23:02 от Ladybird_

# 639
  • София
Момичета, мм ми е в командировката и аз реших да се мъча с козунаците... Не посмях да направя половин доза, че аз пък съм един мерач... Правя по рецепта със сметана... Засега на вид ги докарвам... Бая месене падна - то солта забравих, то ванилията, то плънката... сто пъти правих... Сега сложих да се пекат...

Боли ми Злъчката страшно... Добре, че ММ го няма да си вайкам на спокойствие...

Ето ги...
Скрит текст:

Много сте писали...

Марче, оздравявай... Hug

Креми, стиснати палци! Praynig

Вале, не се ядосвай - направи нещо друго... например маслинките в бутер-тесто - вкусно е... Hug

Джейми, много е смешно с тоз изгорял боб... Laughing

Тити, не се ядосвай.... Hug

Ма ко, да не сте кръстили рибката Гарфилд.... Peace

Моренка, красива е гледката... Wink

Контеска, дойде ли пролетта при вас? Wink

Калинка, много ти е красива градината... Hug

Ели, много рано стана.... никакви критики Hug

Мастърче, ела при нас, пусни някоя смешна имотиконка.... Praynig

Вио, браво на пораснало момиче. Големи сладури и двама....

Коконка, станали ли гофретите? И аз утре ще правя... Peace

Нощни, Славче, Бонболинка, Смърфи, Хортензия Hug Hug Hug Hug

# 640
  • София
Калинка, взимам питиетата и ще включа ВВС...  Аз съм от сутрин довечера на скайп - съученички, роднини, майка... Брат най-накрая се прибра от улицата... Дойде пийнал яко... казва, че е голям страх... Значи ще има бъбречна криза, той не трябва да пие изобщо...

Малкия козунак е готов....

Къщата ухае!

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 23:13 от luss

# 641
Лус  Hug чак ме е яд, че нямам заквасена сметана  Joy но дадох рецептата на мама и тя в момента прави!

# 642
  • София
Лус  Hug чак ме е яд, че нямам заквасена сметана  Joy но дадох рецептата на мама и тя в момента прави!

Качих снимката.... мммм вкусно... Утре ще видя дали е на конци... Ако улучих и захарта - това е моята рецепта Peace

# 643
  • София
Людачка, най накрая се появи, чаках те. Жестоки са ти козунаците, плетката е прекрасна. Ти не ги правиш за първи път, нали...браво!!! Половин доза изобщо не прави, за кой по напред, чак тук усещам как ухаят. С каква мазнина ги направи, масло, масло + олио, или масло + мас.  Плънка имат ли , или са само на стафиди? Браво, браво!!

Калинче, да ти пратя по Еконт малко заквасена сметана, не може при теб да няма. Ти не си я видяла из магазините, тази която е за готвене не става ли, а.. newsm78

И изобщо никакви ви няма, аз съм най-болна в момента и си правя компания сама, много сте ...значи едни...няма да ви кажа какви. Коя нерви я друсан, коя сърдита, коя...недоволна.  Crossing Arms
Отивам да си лягам. Утре излизам, че нервите и мен ме хванаха от стоене вкъщи.
 Crossing Arms Naughty

# 644
  • София
Марче - масло+зехтин... Плънката само стафиди - нямах друго Peace

Козунак правя за втори път Hug

Общи условия

Активация на акаунт