Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 393
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Aма как да не му се ядосвам.Ще го набия даже.
Няма промяна от година и нещо го мърморя,Днес се оплаквам на баба ми и тя вика :Стига се пени.Мека Мария си ще ти мине.
Искам да знам в кръгла форма как го плетете козунака.Предния път го правих на 2 части.Имам едни малки тави.Но тоя път ми се ще да е в кръглата форма.
Утре излизат резултатите за училищата.Да видим какви ще ги мъдрим.

# 646
  • при късмета
Люска, и аз се опитах тази плетка да направя, обаче ми е за първи път и май ги направих много тънки. А и повече разстояние ще оставя м/у тях другия път да има накъде да си втасва. Изглежда перфектно. И аз харесах рецептата със сметаната.
Морена, хубава гледка си имаш
Калинка, момчето каза 2-3 люспички от храната, но аз досега такова нещо не съм виждала и като отворих пликчето бая се посипа  ooooh! Ще се научим де, нали ни е първа, добре, че оцеля добичето  hahaha Плува си и размята опашка.
Люска, шефа кръсти рибата Дарвин. От някое детско е, ама не знам кое
Само бири ли се предлагат тук днес за пиене  Thinking

# 647
Лус ставаш за майстор   chef  bouquet
Марче тук харчат много сметана, но е течна - има за готвене пълномаслена и обезмаслена, има и за сладкиши подсладена, но закваските са само при нас - като саламуреното сирене  Joy Моите не са по козунака явно - онзи ден дето го направих ще има и за след Великден...Прибрала съм го в хладилника, в кутия с нарязана ябълка...
Ма ко - бира в чест на Креми!
Тити ще сте в училището, което искате!

# 648
Привет! И аз в трапа с двете ни приятелки:-). Пмс, притеснения, мани, мани... Писах днес, но изчезна. Дребосъка по цяла нощ се дави от хрема и кашля. Мишока се зарази от нея
 и сега пие аб. Племеника ми (на 2 г.)
ще го оперират утре и ми е много притеснено.
Болните да се оправят и да си седнат на задника (Марчелотке, ако не разбираш от намек - теб имам предвид:-))!
Крем, стискам палци! Всичко ще е наред!
Смърфи, весело прекарване!
Целувки на всички!

# 649
  • София
Айде, и вторият е готов...

ММ го няма - сега ще приспя Петьо и ще дойда

# 650
  • София
..............
Калинка, момчето каза 2-3 люспички от храната, но аз досега такова нещо не съм виждала и като отворих пликчето бая се посипа  ooooh! Ще се научим де, нали ни е първа, добре, че оцеля добичето  hahaha Плува си и размята опашка.

Само бири ли се предлагат тук днес за пиене  Thinking
Joy Joy hahaha

Оооо, черпя веднага, нали вече съм се овъртяла и е по-малко болката, готова съм.  Grinning ГлеЙ к`ва усмивка съм си турнала.

Людмило, ти" изби рибата"  с тези козунаци, тури ни У малкият си джоб.  Shocked

Хортензийке, шЪ сЪ Управя, няма  сА гътна, рано ми е още, не се давам, хм....

# 651
Хортензия  Hug Hug Praynig
Лус   chef bowuu  bouquet

# 652
  • София
Хортензия  Hug Hug Praynig
Лус   chef bowuu  bouquet

...............
hahaha hahaha Joy Joy Сама си се смея за този бартер... hahaha

# 653
Ей на тва се смея със сълзи - ако не е ясно ще го напиша на бг

# 654
  • при късмета
Добре, че е Марчето да турне нещо по-силно за пиене, мерси
Люси, уникална снимка, запази я .Браво
Тити, тази плетка някой я беше дал на клипче. Не помня обаче къде точно беше. Аз го запомних още тогава и сега не съм го търсила. Трябва да се види обаче, че е сложно за обяснение.
Хортензия, да оздравяват твоите и стискам палци за племеника ти, да мине бързо и по-най-добрия начин
Моя за каса бира ме е дал отмък, не за две  Laughing

# 655
  • София
Оф, Калинке, прихнах да се смея... Joy

ма-ко, къде е този клип с тези плетки, аз там издишам като плета, все ми са едни...тройка и нищо друго.

# 656
  • при късмета
Марче, не помня в тази или в предната тема беше клипа. Не помня и кой го даде. Ще опитам да потърся

# 657
  • София
Марче, не помня в тази или в предната тема беше клипа. Не помня и кой го даде. Ще опитам да потърся
Недей, мила да се затрудняваш. Попитам и помолих за помощ в "Козуначената тема.

# 658
Марче смееш се ама знаеш ли аз как понякога питам по няколко пъти, че тамън като този ставам с тез акценти  hahaha rotfImbo
Май Морена пусна как се плете?!?

# 659
  • при късмета
Ето, намерих го
http://www.youtube.com/watch?v=u7D8PSBsy1M
Тук са два начина, аз правих по първия, ама явно много тънки съм ги докарала

Общи условия

Активация на акаунт