Марчони......То и аз си имам проблеми с кръста.......Ама.....Таковата де...Друг път шА разказвам..
За френските картофи.......Аз купувам само когат шА праЯ пюре или яхния......Демек за готвене са супер......За пържене тц! Почерняват! .....Много "сладост" има в тях,та затва не стват за пържене......Да знаете де,ако не сте пробвали...
.............

Френските картофи стават само за готвене и пюре и затова питах другарките тук, как си пържат картофите, щото не стана нищо от моите, бяха отново на пюре, ама пържено..

Аз картофи ям само селски.Мойто за кво се мори миналата седмица с цял декар.Нямам търпение да излезнат пресните и да ги подпукам всеки ден.

Картофи пържени ти не трябва да ядеш!!! Гле`й си работата с пържено, амаха!!
Ели, да има и червени, но аз купувам от тези които са много светли, чисти и големи. По-скъпи са и ще ги разбереш веднага. А Женски пазар в София...

Ти не си ли на старата визия на форума или не?? Реклами се махат с една програма, те другарките тук ще ти кажат, знаят.
Калинче, сега видях, че ме питаш за озон. Да, зная, но при мен не става защото са много големи херниите. Става за тези които имат много по-малък проблем, а и е много противоречиво . Така чета.