Домакини 36 / с песен на уста, ще боядисваме яйца

• 35 687
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • UK
Ейййййййййййййй как сте дами Hug Hug Hug

аз тази година Rolling Eyes няма да боядисвам настроение- нула за празници, затова пък свеки и леля ми, щели да ми боядисат Crazy ми, щом искат, нямам против Crazy

Нощни браво за разходката Peace

Бонболинааа обожавам ги тези виненки Heart Eyes

Вио на 4 месеца е станала малка скадка Дея Hug

Титето къде е?

Марче вкусотия Hug

Кажете ми, как да направя баница със спанак, имам (вече го запарих и сега) newsm78

# 571
  • София
Палците свършиха добра работа, мили момичета! На Бояна и хареса страшно много, особено на велоергометъра във физкултурния салон. Laughing Нещата би трябвало да се получат от идната учебна година.
Ще ви изчета сега. После съм на зъбар. А се каня на Морена кроасаните да правя, но ми е едно такова...нямам муза нещо. Ще видим.

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 16:12 от Валенцето

# 572
Марче, да ти е жив и здрав мъжът! Много да се слушате и да се обичате!

# 573
  • гр.Варна
Знам че и в събота може да се боядисват яйцата  HugЕ няма да е по изгрев  Laughing ама когато - тогава.Аз затова и няма да си давам зор в четвъртък.
Честит празник на ММ на Марчелотка.Да ти е жив и здрав и много търпелив.Да те глези и обожава.  bouquet
Валенце- важното е детето да е доволно и спокойно на новото място.Ами ще изтърпите щом трябва още малко. Hug

# 574
Хайде на следобедно кафенце, да почерпя с първите ми курабийки!

Морена, по твоята рецепта ги правих,
Скрит текст:
на мен са ми вкусни, обаче не са така тестени, стоят едни пухкави, не са каквито съм яла от баба ми и майка ми като правеше. Дали трябваше още брашно да сложа, а и маста като я разтопих станаха повече лъжици и сложих половината

Вале, радвам се, че и е харесало училището на дъщеря ти, сигурно и ти си вече по-спокойна, всичко ще е наред!
И аз яйца ще боядисвам в четвъртък, знам, че трябва рано сутрин, ще гледам да го спазя тази година, че досега все съм била на работа и следобяд съм боядисвала. Как ги варите вие яйцата, че на мен много ми се пукат, миналата година половината ми се напукаха? Хем от вечерта ги вадя от хладилника. И боя не съм избрала още-има толкова много видове.
Ма ко, ей такава рибка мрънкам да си купя вече от година, все като ходя за храна за котката и ги заглеждам-много са красиви и не изискват големи грижи. Знам, че носи щастие и пари златна рибка да имаш у дома! Simple Smile Обаче моите вкъщи ме бъзикат, че котката ще обърне аквариума и изяде рибката, та се чудя още дали да взема.
Моите синковци още не са се прибрали, стопли се времето и го удариха само на разходки.

# 575
  • Sofia
Ели, благодаря за кафенцето с курабийки, супер!  Hug
Остава ти ти да експериментираш, с повече брашно, а и други рецепти и да откриеш каквото търсиш.  Simple Smile
А колко брашно ти отиде?  Аз обмислям да ги направя пак в близко време, за да напиша ориентировъчно количество брашно в рецептата.

Радвам се, за вас, Валенце, не остава много в сегашното у-ще и ако сте решили, че наесен ще е в новото Бояна, няма каква да се терзаеш с глупостите им. Изтрайте го само и това е.  Hug

Крем до къде ли е?!  Thinking
Душата, а ти с кръста и гърба?  Hug

# 576
  • София
...............
Душата, а ти с кръста и гърба?  Hug
Олеле, направо съм го закъсала. Сутринта положението беше горе-долу, но след като се раздвижих и се наведох 1005 пъти станА страшно. Скована съм и с болки. Обадих се веднага на един лекар-невролог и той ми каза да започвам Вимово по 1 табл. дневно + Седалгин Нео + Милгама, ако не помогне минавам на инжекции Дипрофос.  Аз съм си виновна, то не бях сандъци с китки, то не беше велико чистене и пране.  Sad Лошото е, че довечера имам и вечеря с едни приятели и как ще отида, ами трудно но трябва да присъствам, пък ако още повече ме стегне ще си тръгна. Пак лошото е, че излизах с колата да купя и подарък на М. Едвам слезнах и после едвам се качих, но се добрах до магазина, купих и веднага се прибрах. Пак лошото е, че участвах в темата за "Козунаците" активно, защото се правя че много зная, а сега изобщо не ми е ясно как ще ги меся, правя, а акъл мога да давам. Изложих се.  Sad  В момента пиша легнала, та не ми е ясно какво изписвам. Олеееееее, закъсах го от главата си,... #Cussing out Не правете като мен, изобщо да не ви интересува как изглежда къщата ви, дали е измита терасата, прозороците...да не ви пука!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не мога да обърна внимание на всяка, защото ми е трудно в момента , но нали знаете , че ви   love001
Ай, доскоро.  Не ми е комфортно, ама хич. Зле съм за сега.

# 577
  • Sofia
изобщо да не ви интересува как изглежда къщата ви, дали е измита терасата, прозороците...да не ви пука!
Ей така хубавичко да го видиш ти това!
Ама се съмнявам де, ти си си вредна...  ooooh!
Мъчно ми е, хайде да се оправяш от тия хапове...  Hug
Аз не си давам много зор, то тая работа свършване няма и не се свършва сама, та ще ме чака, къде ще ходи...  Mr. Green

# 578
  • Germany
Марче, честит празник на мъжът ти! Да е здрав и още дълги години да се обичате! Ти си почивай повече и дано те отпусне бързо!
Аз сутринта чистих и оправях, че два дни не бях пипнала из нас и следобяд се пробвах да подремна, но малкото се раздивя и не можах, та сега съм кисела... А и времето се развали - дъжд и силен вятър и ако не се оправи не знам какво ще ги правя малчуганите тази седмица /ваканция са и двамата/.

# 579
  • Fort Worth, TX
Привет приятелки.В болницата съм.От вчера съм в приключение.Малко да зареди таблета и ще ви пиша.Операцията ще е сряда.

# 580
  • UK
Е браво бе, никой не МЕ отрази ooooh! сърдита съм ви! Crossing Arms

Креми  Hug

# 581
Коконче, не се сърди, не съм правила аз такава баница. Мисля, че може да стане като всяка вита баница, просто в плънката да сложиш задушения спанак. Аз съм вече фенка на баницата на Морена, нека тя да се включи дали може да стане със спанак по нейната рецепта. Обичам аз всякакви зелении, но вкъщи никой друг не ги яде и затова си правя най-много супа, че да си я ям сама.
Креми, дано всичко е наред, ще стискаме дружно всички палци в сряда!
Марче, много лошо си се подредила, ами ти не се спря тия дни. ММ страда и той от кръст, лятото беше свит на буква Г, не можеше да върви и той пиеше като твойте хапчета, после някакви други, но не знам името им. Тези хапове много вредят на стомаха и трябва да пиеш и за стомаха някакви. Него го излекува един рехабилитатор, някакви лепенки му слага на кръста, масажи му прави. Преди време писах тука за упражненията на тибетците-защо не пробваш да ги почнеш и ти-те са вълшебни за дископатии.
Аз съм направила салатата и се курдисвам да гледам "Като две капки вода"-много ги харесвам!

# 582
Креми-стискам палци всичко да е наред!
Марчева-да се оправяш бързо,уж знаеш,че трябва да се пазиш,а се натоварваш! Naughty
Честито рожденик-да е жив и здрав и да се разбирате още дълги години!!!  bouquet
Днес прах,проснах две перални,но уж беше слънчево времето,после се заоблачи и доста трудно изсъхнаха. Готвих за вечеря грах със свинско месо и преди малко хапнахме .Сега и аз гледам тв и същото предаване като Елинор! Wink
Приятна вечер ви пожелавам,после може да мина да ви нагледам пак. Laughing

# 583
  • ул. "Мечтание"
Креми, с теб сме!  Praynig Praynig Praynig

# 584
  • Fort Worth, TX
Маре, дано се кротнеш накрая.Стига чисти и лъска.Медал няма да има само болка в кръста.Да ти е жив и здрав мъжа.
Снощи пак стигнахме до спешното.Сашо направи ужасен ларингоспазъм.Биха му урбазон.Днес м/у приемането в болницата и тичане от кабинет в кабинет  го водих и до лекарката.Добре че болницата и поликлиниката са еьно до друго.Изписаха му нов аб .Явно тръгне ли да се разболява трябва да включвам веднага противоалергичните.За втори път на фона на Зинат ми прави ларингит.
Та така.Сега ще чакам сряда.Имаше вариант да се разбера с доктора и да си спя вкъщи, ама викам пък да не прихвана и да се провали.Много ми се спи.Легнали сме в два.Може пак да пиша, ако ли не утре.

Общи условия

Активация на акаунт