Електронни четци - XIII

• 59 031
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Габрово
Някой пробвал ли е да си зарежда Киндъла със зарядно за телефон?  Whistling Моето зарядно е същия USB кабел като на Киндъла + накрайник за вкарване в контакта. На теория мога да го използвам и за Киндъла, но дали нещо няма да изгърми?  Laughing По-добре първо да питам, после да пробвам.  Blush

# 181
  • София
Аз съм зареждала така, накрайничето е mini USB и още нищо не съм изгърмяла  Grinning.

Естел, знам ли какво да гледаш  newsm78. Най-вече дали ще е в запечатана кутия, след като го предлагат като нов уред, огледай си го хубаво, включи го, изключи го. До началото на юни имаш малко време - шмугни се в някой техно магазин или книжарница, в която ги продават и помоли да разгледаш такъв модел, какъвто планираш да купиш. Така поне предварително ще имаш представа какво да очакваш и когато дойде конкретния ден. Не се сещам за друг съвет.
Знам от колко време мечтаеш за четец, пожелавам ти да го имаш в най-скоро време  Hug.

# 182
Някой пробвал ли е да си зарежда Киндъла със зарядно за телефон?  Whistling Моето зарядно е същия USB кабел като на Киндъла + накрайник за вкарване в контакта. На теория мога да го използвам и за Киндъла, но дали нещо няма да изгърми?  Laughing По-добре първо да питам, после да пробвам.  Blush
Откакто го имам, 3 г. само така го зареждам, даже се зарежда и два пъти по-бързо  Laughing

# 183
  • Габрово
Благодаря, момичета!   bouquet
Отивам да го пъхна в контакта  Grinning

# 184
  • София, България
Привет, имам Киндел. Чета "За писането" на Стивън Кинг в моби формат, от Читанка. На две места има нещо като иконки, предполагам, че е цитат като снимка, но не мога да го отворя. Има ли начин, или да не се занимавам?

# 185
  • ... рееща се.
@радос, в коя глава ориентировъчно ти излизат въпросните иконки? Имам качена книгата на Kindle keyboard(доста остарял модел Mr. Green) и мога да проверя. Но като цяло винаги ми е илюстрирал прикачени снимки и файлове newsm78

# 186
  • Свищов
Откакто го имам, 3 г. само така го зареждам, даже се зарежда и два пъти по-бързо  Laughing
И около 2-3 пъти по-бързо ми пада батерията по този начин...Нямам представа защо.

# 187
Странно, на мен си ми държи 3-5 седмици в зависимост колко съм чела  Rolling Eyes

# 188
  • Свищов
Последно падна за 4 дни при не повече от 8 часа четене сумарно. След зареждане от компютъра не се държи така!

# 189
  • Там, където ме обичат
Трябва ми френско-английски речник за Киндъл, който да работи офлайн.
Как и от къде мога да си намеря такъв  Thinking

# 190
  • София

В Амазоните има, например
http://www.amazon.com/Collins-French-English-Dictionary-Grammar- … dictionary+kindle

# 191
  • Там, където ме обичат

В Амазоните има, например
http://www.amazon.com/Collins-French-English-Dictionary-Grammar- … dictionary+kindle
Пропуснала съм да уточня, че търся безплатен продукт.  Wink
Намерих, ако на някой му трябва , ще изровя линка.  Peace

И още едно питане- не мога да разбера защо не ми се подреждат книгите както искам.  newsm78
Направих си няколко папки т.е. Collections,
Когато обаче задам книга от т.нар. Десктоп да се премести в Collections, копие отива там, но и на Десктопа остава едно. Не знам дали го обясних добре.
Та питането ми е как организирате книгите си?

# 192
Не би трябвало да остава второ копие на екрана, пробвай с рестарт дали ще се оправи  newsm78

# 193
Не си ги сортирала/подредила по колекции, за това е така. Горе над първото заглавие, даваш настрани и там ще видиш.

# 194
  • София, България
@радос, в коя глава ориентировъчно ти излизат въпросните иконки? Имам качена книгата на Kindle keyboard(доста остарял модел Mr. Green) и мога да проверя. Но като цяло винаги ми е илюстрирал прикачени снимки и файлове newsm78

имаше един по средата на книгата, а втория път е почти в самия край. Там, където дава първата и втората чернова на един примерен разказ. Главата се казва Допълнение Част Първа. На 96-тия процент е при мен. Втората чернова ми е като снимка. Има ли някакъв начин да се отварят, или трябва просто да си стоят отворени  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт