Електронни четци - XIII

• 59 034
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Искам да си купя калъф за Nook  препоръчайте ми от къде (скарана съм с поръчките от чужди сайтове ).Когато си регистрирах четеца ми изпратиха един e-mail там струва  5 лири ,обаче като не съм в час  Embarassed   Намирам ги по 35 лв  ,но ми се струва скъпичко.
http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=bg&shipCompa … 9&needQuery=y
Избери си оттук,поръчването е много лесно,само да имаш дебитна или кредитна карта.И на мен ми се струваше много сложно,но се оказа елементарно.Аз си поръчах оттук за Киндъла и съм мноооого доволна.

# 226
Искам да си купя калъф за Nook  препоръчайте ми от къде (скарана съм с поръчките от чужди сайтове ).Когато си регистрирах четеца ми изпратиха един e-mail там струва  5 лири ,обаче като не съм в час  Embarassed   Намирам ги по 35 лв  ,но ми се струва скъпичко.

За кой модел NOOK търсиш калъф?

# 227
И аз за калъф да питам, за Нуук ГлоуЛайт.
От Продавалник ще е. Този хубав ли е? http://olx.bg/originalen-kalf-za-nook-i50361293
Едните калъфи имат като копче отгоре, а другите?  Rolling Eyes

Дина1, погледни тук http://olx.bg/ads/?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%84+Nook+simple+touch+Glowlight

# 228
В момента калъфите за NOOK Glowlight са намалени на 18лв в сайта на myebook Simple Smile

# 229
  • София
Как да форматирам книга от PDF (набран текст) във формат годен за Киндъл?
Пробвах една през Калибре, но през два реда остава 1 празен!?

Изгодни/добри калъфи за Киндъл 4 wi-fi намират ли се?

# 230
За пдф минавам през ABBYY FineReader  Peace

# 231
Моля за малко помощ Embarassed имам книгите които искам да чета на  word документ и как да ги конвертирам в epub newsm78 е с калибре не става пробвах.Предварително благодаря  bouquet

# 232
Моля за малко помощ Embarassed имам книгите които искам да чета на  word документ и как да ги конвертирам в epub newsm78 е с калибре не става пробвах.Предварително благодаря  bouquet
Запиши го като rtf и тогава го конвертирай  Peace

# 233
Мария ,благодаря предварително ,но за такива боси като мен как да го запиша като rtf ? newsm78 Искаш да кажеш като отворя word файла на книгата и после го сейфам на компа и му задавам формат rtf .След това качвам на калибре и в epub ???????????Ще пробвам след обяд и ще пиша станало ли е?!  bouquet

# 234
 Здравейте, от скоро имам киндъл 5 и съм много доволна.  Simple Smile Нося го на всякъде, но много се притеснявам да не го изпусна и да се счупи Sad (прочетох тук, че те са крехки). Бихте ли ми препоръчали калъф, който да не скрива елегантния външен вид на четеца? baby_neutral
 Благодаря, предварително  bouquet!

# 235
Благодаря ,Мария!  bouquet

# 236
# 237
  • Ямбол
Вчера получих на пощата си реклама от един български вестник за електронния му вариант. Спомням си, че в темите за четците сме обсъждали възможност да се теглят или направо да се получават на устройството вестници и списания и после е много удобно да се четат някъде навън.
Някой знае ли за безплатни такива български издания, но не онлайн, а с възможност да се теглят за четец?

# 238
Вчера получих на пощата си реклама от един български вестник за електронния му вариант. Спомням си, че в темите за четците сме обсъждали възможност да се теглят или направо да се получават на устройството вестници и списания и после е много удобно да се четат някъде навън.
Някой знае ли за безплатни такива български издания, но не онлайн, а с възможност да се теглят за четец?
В списъка на Калибре има два гледам, пробвай ги ако искаш  Peace

# 239
  • Ямбол
мαрия, много благодаря. Стана и даже си изтеглих и качих новините.бг.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт