Електронни четци - XIII

• 58 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
А аз пък харесвам първото!  bouquet

# 421

аз поръчах това, което е имитация на оригиналното на амазон за 9 долара, дойде за около седмица, мога да постна линк по-късно

идеално пасва и е доста красиво, за съжаление не може да се сваля

# 422
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Моето пък е като третото, което си показала. Не съм имала други калъфчета и не мога да сравня, но това много си го харесвам.  Peace

# 423
май останах без книжка  Weary
днес екранът е бял и нищо не помага. Пробвах това:
Скрит текст:
Kindle е чудесно устройство за четене на книги, но както всеки продукт и той се чупи. Най-често срещаният проблем с Киндъл е бял екран и липса на всякаква друга функционалност включително възможност за включване от бутона. Ето няколко съвета как да възстановите вашия Kindle без да се налага да посещавате сервиз.

Вариант 1

Включете Kindle да се зареди поне за 30 минути през адаптора, а не през USB кабела към компютъра.
След като заредите устройството го изключете от ел. мрежата и пробвайте да го включите по стандартния начин. Ако няма никаква реакция задръжте бутона за включване за 20-30 секунди след което го пуснете и изчакайте устройството да рестартира.

Вариант 2

ВНИМАНИЕ този метод ще изтрие всички книги от Kindle.

Ако първият вариант не дава резултат можете да изпробвате да възстановите устройството към фабричните настройки. По този начин ще бъдат изтрити всички книги, но тези които са закупени от Амазон ще бъдат синхронизирани отново при наличието на интернет връзка.

Уверете се че вашият Kindle е зареден. Задръжте бутона за включване за 20 секунди след което го пуснете и натиснете бутона Home докато Kindle рестартира. Ще се появи екран, където трябва да въведете с клавиатурата RESET. Когато устройството стартира ще бъде с фабричните настройки, т.е. вече си имате "нов" Kindle.
ако някой може да помогне с координати на сервиз във Варна.

# 424
Някой знае ли защо бутонът за "Направи колекция" не ми е активен и съответно - какво да направя, за да стане работещ? (за Киндъл 4)

# 425
Някой знае ли защо бутонът за "Направи колекция" не ми е активен и съответно - какво да направя, за да стане работещ? (за Киндъл 4)
Ще се активира след като регистрираш Киндела.

# 426
Ще се активира след като регистрираш Киндела.
Стана!  Peace

# 427
На мен пък ми избраха ей такова: http://www.gomarblue.com/kindle-new-paperwhite-2-cover-atlas?sc= … y=51731#webImage4

Като си получа киндъла с кавъра, ще пиша как е Simple Smile

# 428
  • София
И аз съм се насочила към такъв Киндъл - като дойде, би ли споделила отзиви? И колко излиза с доставката?

От немския амазон го поръчах. Намален е сега http://www.amazon.de/gp/product/B00CTUKFNQ/ref=amb_link_18202728 … mp;pf_rd_i=301128
Това новия модел ли е?

# 429
  • Там, където ме обичат
Много съм нещастна, затрих си някъде Киндъла. Cry
Споделям тук, защото знам, че ще ме разберете.

# 430
И аз съм се насочила към такъв Киндъл - като дойде, би ли споделила отзиви? И колко излиза с доставката?

От немския амазон го поръчах. Намален е сега http://www.amazon.de/gp/product/B00CTUKFNQ/ref=amb_link_18202728 … mp;pf_rd_i=301128
Това новия модел ли е?

май да

# 431
  • София
Е как си го "затри"? Изгуби ли го?

# 432
Фокси, има ли вероятност да се намери? Леле, голямо гуш  Hug

# 433
Много съм нещастна, затрих си някъде Киндъла. Cry
Споделям тук, защото знам, че ще ме разберете.

дано ти се присъни къде е  Peace
аз пък поръчах един развален и ще се опитвам от два да сглобя един  Whistling

# 434
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Уууф, Фокси, много гадно...
Припомни си всичките си действия, дано да излезе нещо...

Аз да споделя - може да съм единствената, но намирам Paperwhite за по-неудобен от К3 - този с клавиатурата. Удобство е, че има подсветка, защото не завися от това дали ще имам осветление наоколо или не, но въпреки това - когато имам вариант за външно осветяване ми е по-приятно за четене с него.
Освен това тъч-функцията не действа според очакванията ми - много често със зор селектирам дума за превод. Чета по около час и половина на ден и средно на две седмици свършва батерията - с включен нон стоп wi-fi e, може и в това да е причината, ще пробвам как е без.

Абе да не дрънкам много против книжчицата, да са живи и здрави и двете, барабар с Нукчето на детето  Grinning

Иначе съм решила да оправим и един K3 със счупен екран (има вариант да се вземе екран и батерия и да си ги смениш), защото явно този модел си ми е на сърцето, а все по-трудно ще се намира. И като размер ми е някак най-близо до усещането, че държа истинска книга - особено ако е с подходящ калъф.

Общи условия

Активация на акаунт