Електронни четци - XIII

• 58 897
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, имам kindle 4 wifi  трябва ли да го заредя преди да започна да го използвам?

# 406
Ако си има заряд в него го използвай, и го включи когато ти излезе съобщението за зареждане.

# 407
здравейте, четецът ми е Kindle 3 , батерията му е паднала докато не съм го ползвала и сега като го сложа да се зарежда, светва за няколко секунди и изгасва. Някаква идея?

# 408
  • Свищов
От къде го зареждаш? Пробвай от контакта, а не от компютъра. Рестарт на устройството работи ли?

# 409
За нещастие нямам зарядно за контакт, след многократно пъхане и вадене на кабела към четеца на ентия път забрави да изгасне на 14-тата секунда  Crazy и позареди за около 30 мин. и пак изгасна. Докато търсих, открих това
Скрит текст:
Цитат
First, disconnect the Kindle from computer and plug it back in using a different USB port. You can also try using a different USB cable, if available. If it is still not working, follow these next steps:

Restart Kindle by pressing Home and selecting Menu. Then select Settings using the 5-way controller and press Menu. Use the 5-way controller to select Restart.
Connect the Kindle to a USB port on the back of your computer.
Restart your computer with the Kindle connected to it and make sure the computer is plugged in.
If these steps do not resolve the issue, you can restart your Kindle. Unplug your Kindle from the outlet or computer, press the power button for 20 seconds, and wait for 5-10 minutes.

Please contact us if you continue to experience problems with your Kindle.
Болднатото даде резултат, успях да го включа и сега пак го сложих да зарежда. Засега свети оранжевата лампа. Уф, трети ден му се занимавам.

# 410
  • София
Имам този Киндъл. Изтеглих Дивергенти /PDF/ от Замунда, но на екрана не излиза текст, а тук-таме по някоя цифра. Конвертирах го в MOBI, но много неприятно разкъсва редовете. Какво мога да направя?

# 411
Имам този Киндъл. Изтеглих Дивергенти /PDF/ от Замунда, но на екрана не излиза текст, а тук-таме по някоя цифра. Конвертирах го в MOBI, но много неприятно разкъсва редовете. Какво мога да направя?
В Mailbooks я има в mobi.Поискай я оттам или помоли някой да ти я прати.Не се мъчи с pdf.

# 412
Здравейте ,когато прехвърлям книги от компютъра на kindle слагам ги в папка documents нали?ЗА какво служи папката".active-content-data" и файла "DONT_HOLT_ON_REPAIR"?

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 16:14 от keishabuchanan

# 413
Някъде срещали ли сте българо-английски или българо-испански речник за киндъл? Че ми се иска да си кача нещо такова Simple Smile

# 414
Здравейте!
Дали някой знае (търсих, но не намерих инормация), как да добавя бг клавиатура на Киндъл, без да кирилизирам целият интерфейс?
Нужно ми е, за да търся книги от списъка, чиито заглавия са на български.
Или пък да търся текст в книгите.

# 415
  • Свищов
Значи се получи с рестарт? Супер!

# 416
почти го бях отписала, но успя, съживи се  Party
какво ли му беше станало  Thinking

# 417
почти го бях отписала, но успя, съживи се  Party
какво ли му беше станало  Thinking
Забил е. Случва се понякога и на най-добрите устройства  Wink. Оправя се с рестарт, което и си направила.

Здравейте ,когато прехвърлям книги от компютъра на kindle слагам ги в папка documents нали?ЗА какво служи папката".active-content-data" и файла "DONT_HOLT_ON_REPAIR"?
Да, слагаш ги в documents.

# 418
# 419

Общи условия

Активация на акаунт