Електронни четци - XIII

• 58 263
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,от днес съм горрд собственик на Nook simple touch with growligh.Обаче екрана ми ае струва малко тъмен.Незнам дали защото досега все чета на телефона.С подсветка всичко е наред, но без нея хартията не е бяла, а ,а по скоро жълъеникаво кавява.Така ли е нормално да бъде или да ги втъщам????

Затова  Киндъла  е най - добрия избор  . Все едно  четеш от истинска книга , много  е приятно .
На нашата лятна почивка   навсякъде си носех Киндълчо , не съм ползвала найлонов  калъф а нормален   кожен калъф- предпазител. Най - накрая  попаднах на добър !
Единствено вечер  е дразнещо ,като  чета  на лампа ...
Bluevelvet, може ли да покажеш какъв е калъфът ти?

# 631
Малко съм притеснена за моя Киндъл 4. Батерията ми падна за 6 дни, като не съм чела повече от обикновено. На 5 ден ми показа една удивителна на батерията и на 6 го намерих изключен. Последният път го заредих от друг компютър, дано там да е проблемът.

# 632
Bluevelvet екранът на четците не е снежнобял, леко жълтее и тъмнее. Нук Гло нямам, но като сравнявам Нук Симпъл с Киндъл Пейпър (с осветление на 0), изглежда че екранът на Нука е по-сив, а на Киндъла по-жълтеникав и леко по-светъл. Така че нормален ти е четецът, не го връщай, а си го ползвай със здраве.  Hug

Ясмина знам какъв е   екрана Киндъла   чета  всеки ден от него . 
Препоръчвам този калъф  http://aksesoari.net/sites/default/files/imagecache/zoom/MLC-Kindle4-04-3.jpg
Преди него  за  по две   седмици имах   от този Не го препоръчвам http://svejo.net/attachments/stories-photos/0217/8334/size_large … ch.jpg?1368297695

# 633
  • Там, където ме обичат
Ясмина знам какъв е   екрана Киндъла   чета  всеки ден от него . 
Преди него  за  по две   седмици имах   от този Не го препоръчвам http://svejo.net/attachments/stories-photos/0217/8334/size_large … ch.jpg?1368297695
Bluevelvet ,
Не съм ползвала този, който си показала, но понеже е Киндъл, реших да покажа другия модел, от който съм много доволна. Магнитчето уж е много тънко, а захваща стабилно. Калъфът е много хубав, и като визия, и като цвят. Peace
http://g-ec2.images-amazon.com/images/G/01/kindle/merch/accessor … 00-272_colors.jpg

# 634
foxysilver  Този калъф  със  пластмасови   ъгли ли е  ? 

# 635
  • Там, където ме обичат
Не. Същия е като на линка. Дори цвета е същия - фуксия.

# 636
Имах  друго  в предвид , какво  задържа или  закрепя  ел. книга  , иначе  цвета много ми харесва  Flutter

# 637
Аз имам такъв калъф, но не пише Киндъл, защото е за Кобо, от Китай го поръчах - ъглите са пластмасови, да, а и задната страна, на мен ми е много удобен, а и четецът все пак се вижда, което аз исках  Wink

# 638
Аз имам такъв калъф, но не пише Киндъл, защото е за Кобо, от Китай го поръчах - ъглите са пластмасови, да, а и задната страна, на мен ми е много удобен, а и четецът все пак се вижда, което аз исках  Wink

Калъф с пластмасови  ъгли пари  да ми дават  няма  да купя , два  смених за 1 месец  при голямо пазене. Над  сто  лева  за  калъфи  , този   ми е трети   не е мръднал . Ъглите се чупят  факт ..
Телефона  по същия начин му  се пукат, чупят ъглите   а съм само със  скъпи калъфи ....за да се запази .
Слагате ли  протектор на екрана , отскоро  съм го  махнала ..тк ми  блести   докато  чета на слънце ..?

Батерията ми държи  с месеци , засега нямам оплаквания .

# 639
Ами вече 6 месеца се ползва ежедневно по няколко часа този калъф и не е мръднал. За 10 долара е, както казах от Китай. Цялата му задна част е пластмасова всъщност, заедно с ъглите и отгоре е покрита с нещо като изкуствена кожа, предполагам. Но нито покритието, нито ъглите имат някакъв проблем към този момент, на тази експлоатация, калъфът е като нов, не ми се снима, за да ви покажа  Peace И Кобото заспива с него като го затворя, което ме устройва.

Вчера ръчках малко из четеце, има браузър, игри като судоко и шах, както и да рисуваш с тъч-пада. Не че ще ги използвам тези неща, просто споделям  Wink Има и една приставка - Покет, синхронизирам го с компютъра и каквото запазя в покета от нета (страници, статии и т.н.), мога да си го чета на Кобото по-късно, което ми хареса  Sunglasses

# 640
  • Там, където ме обичат
Имах  друго  в предвид , какво  задържа или  закрепя  ел. книга  , иначе  цвета много ми харесва  Flutter
Сега разбрах.  Mr. Green Калъфът от вътрешната страна е с нещо като цяла рамка, а материята е много твърда гума. Поне на мен така ми изглежда. Дано съм обяснила свястно.  Peace

# 641
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Вече 3 дена обикалям из местните магазини за електроника и аксесоари и търся подходящ калъф за Киндъла, оказва се, че е голям проблем - не само че няма избор, ами просто калъфите физически липсват. Май всички купуват през интернет... Мислех си, че би било добре нещо на принципа гумена рамка - така имам на телефона, предпазва по-добре от кожения калъф, който преди това използвах, а и няма нужда постоянно да го вадя и прибирам. Нещо такова да сте виждали, моля?

...
Сега разбрах.  Mr. Green Калъфът от вътрешната страна е с нещо като цяла рамка, а материята е много твърда гума. Поне на мен така ми изглежда. Дано съм обяснила свястно.  Peace

Извинявай, би ли дала линк или напътствия? Щом е гума, а не пластмаса - бива. И цветът добре се отличава в чантата. Simple Smile  Предполагам, че има функция "Приспиване" на екрана?

# 642
Вече 3 дена обикалям из местните магазини за електроника и аксесоари и търся подходящ калъф за Киндъла, оказва се, че е голям проблем - не само че няма избор, ами просто калъфите физически липсват. Май всички купуват през интернет... Мислех си, че би било добре нещо на принципа гумена рамка - така имам на телефона, предпазва по-добре от кожения калъф, който преди това използвах, а и няма нужда постоянно да го вадя и прибирам. Нещо такова да сте виждали, моля?

...

Извинявай, би ли дала линк или напътствия? Щом е гума, а не пластмаса - бива. И цветът добре се отличава в чантата. Simple Smile  Предполагам, че има функция "Приспиване" на екрана?

За кой модел на Kindle търсиш калъф?

# 643
Здравейте ! Изчетох темата и мисля,че избрах моя четец.
Чудех се между Киндъл Пейпърлайт и Нуук Глоллайт...и смятам,че първия е по-добрия избор.
Въпреки,че не ми се даваха повече пари,но май повече си заслужава Киндъла.
Та сега искам да ви помоля да ми дадете съвет от къде да си го взема..става въпрос за бг сайт или продавач от продавалника,защото ми е спешно ( до 2-3 дни ми трябва ) и не ми се чака...
В продавалника има доста,но се притеснявам,че ще попадна на кофти продавач затова моля ако някой си е поръчвал от там да ми препоръча човек..
И все пак какво мислите за Нуук-а ? Още не мога да се реша на 100%  newsm78

Благодаря предварително !!! Hug

# 644
Моя Киндъл го купих от -spam099-  /риадър.бг/  дойде с фактурата и  гаранцията  ползвам го  точно 1  год .

Общи условия

Активация на акаунт