Електронни четци - XIII

• 58 217
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Защо не мога да кача снимки на Нуука като са .jpg? Показва, че не може да я отвори защото не поддържа формата. Като .png и .bmp пак не става, а уж всичките са подържани файлове.

Папките (Shelves) открих как се правят, но могат ли да се преместват книгите от една папка в друга в самия четец, а не през компютъра?

# 661
Папките (Shelves) открих как се правят, но могат ли да се преместват книгите от една папка в друга в самия четец, а не през компютъра?
То през компютъра и да искаш не може. Дай на редактиране на колекцията и да си избереш още книги. Така не става ли да избереш тези, които са вече в друга колекция?

# 662
  • Ямбол
Естелче, честит ти четец. Много книги да прочетеш на него.

# 663
Мерси, Лиляна! Тия дни ще пиша повече за него.

То през компютъра и да искаш не може. Дай на редактиране на колекцията и да си избереш още книги. Така не става ли да избереш тези, които са вече в друга колекция?
Направила съм 2 папки - За четене и Прочетени. Как от от папката за четене да преместя книгата в Прочетени?
Май  Rolling Eyes мога да добавям, но не да премествам.

# 664
Ох, не съм направила колекции в моя Нук и не съм сигурна дали е така, но отиди в Прочетени и дай редактиране или да добавиш други. По този начин не те ли изпраща към всички останали (или дори ти да си избереш в коя папка да отидеш?), които не са в Прочетени? От там си избираш коя да включиш в тая папка. Би трябвало.  newsm78

# 665
....
За кой модел на Kindle търсиш калъф?

За Kindle Paperwhite 2.

Аз си взех тоя калъф и съм много доволен, много добра изработка, автоматично включва/изключва киндъла при отваряне и затваряне:

http://www.amazon.de/Inateck-KDP-BK-Mikrofaser-Kunstleder-Etui-S … s=paperwhite+case

# 666
Направила съм 2 папки - За четене и Прочетени. Как от от папката за четене да преместя книгата в Прочетени?

На Покетбука като прочета книга, той автоматично отбелязва, че вече е прочетена и така не се обърквам чела ли съм я, не съм ли. Или на теб ти е по-пригледно като са в отделни папки?

# 667
Предпочитам книгите да са на папки.
Още не съм изчела първата си книга. Познайте коя е.  Grinning

# 668
  • Ямбол
Аз моите прочетени ги трия, не ги трупам нито на четеца, нито на компютъра. Понеже съм ги теглила от Читанка в 95% от случаите, то винаги имам достъп до текста, ако нещо ми дотрябва.
А колекциите ми са по автори и по предназначение, понеже и дъщеря ми чете, имам и за нея колекция, имам и учебници някакви за училище. Имам и такива, които не са в никаква колекция. Гледам да не трупам много книги на четеца, за да не го товаря, но това не означава 5-10 книги, около 200 са, но за мен са си една нормална малка бройка. На компютъра си чакат ред още поне 5 пъти по толкова.

П.П. Естелче, коя ти е първата книга?

# 669
  • гр. София
Мерси, Лиляна! Тия дни ще пиша повече за него.

Май  Rolling Eyes мога да добавям, но не да премествам.

Може да се преместват  Peace Отстрани има отметки - като искаш някоя книга да е в определена колекция - чекваш я, ако искаш да я махнеш от колекцията махаш отметката и тя отива в Библиотеката некласифицирана. После влизаш в тая колекция, в която искаш да я сложиш, слагаш отметка срещу книгата и тя влиза на новото място. Дано ме разбра!  Peace

# 670
  • au bout du monde
Много се дразня на КП , че не ми показва страниците и до къде съм стигнала, само времето в главата и в книгата показва ooooh! Аз обичам странички да гледам и главите.

# 671
  • Ямбол
Като натиснеш меню не ти ли излизат страниците?
Тук май сме го коментирали и мисля, че имаше нещо свързано с конвертирането, но не знам дали важи за този модел.
При мен преди излизаха някакви други числа и пипнах нещо, не помня дали по Киндала или в Калибрето и сега виждам и киндълските страници при натискане на бутон Меню, а иначе ми се виждат само проценти.

# 672
  • au bout du monde
Като натиснеш меню не ти ли излизат страниците?
Тук май сме го коментирали и мисля, че имаше нещо свързано с конвертирането, но не знам дали важи за този модел.
При мен преди излизаха някакви други числа и пипнах нещо, не помня дали по Киндала или в Калибрето и сега виждам и киндълските страници при натискане на бутон Меню, а иначе ми се виждат само проценти.

На модела без подсветка винаги показва страници, независимо в какъв формат е. На този обаче не става. Използвам  send to kindle в последно време да не би да е от това Thinking

# 673
Здравейте
в крайна сметка реших да рискувам и поръчах Kobo Aura.Днес го получих,много съм щастлива  newsm44.
Дизайна му е прекрасен(вземах си розовия),доста е лек,качих няколко книги и сядам да чета  smile3529.
Благодаря на всички които ми отговориха на въпросите,когато се чудих дали да купя точно този четец   bouquet

# 674
На Нуука с подветката също показва страниците - в моменат съм някъде на 260-та от 1304.

Не разбрах защо не мога да качвам снимки, но успях сама да сваля книга - трите части на Милениум.

За преместването на книги в папки ще опитам после и ще пиша.

Лиляна, Властелинът на пръстените ми е сефтето.

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 19:48 от Естел Бързоход

Общи условия

Активация на акаунт