Електронни четци - XIII

• 58 235
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
....
За кой модел на Kindle търсиш калъф?

За Kindle Paperwhite 2.

# 646
Здравейте ! Изчетох темата и мисля,че избрах моя четец.
Чудех се между Киндъл Пейпърлайт и Нуук Глоллайт...и смятам,че първия е по-добрия избор.
Въпреки,че не ми се даваха повече пари,но май повече си заслужава Киндъла.
Та сега искам да ви помоля да ми дадете съвет от къде да си го взема..става въпрос за бг сайт или продавач от продавалника,защото ми е спешно ( до 2-3 дни ми трябва ) и не ми се чака...
В продавалника има доста,но се притеснявам,че ще попадна на кофти продавач затова моля ако някой си е поръчвал от там да ми препоръча човек..
И все пак какво мислите за Нуук-а ? Още не мога да се реша на 100%  newsm78

Благодаря предварително !!! Hug

Аз съм купувала няколко четеца от myebook.bg

Получих ги на другият ден с фактура и гарационна кара, като дори веднъж ми се наложи да ползвам гаранцията и нямах никакви проблеми.

# 647
Оплаках се, че батерията на Киндъла ми падна за 5-6 дни, но след новото зареждане падна за 24часа до 0. Какво да правя - да го рисетна ли първо или да пиша на Амазон и да го връщам? Само  на 7-8месеца ми е, не съм му се нарадвала дори...

# 648
  • Ямбол
zigizagi, опита ли да смениш зарядното? Може в него да е проблема?
А откъде го зареждаш, от контакт или от компютър?

# 649
Лиляна, от два различни компютъра го заредих. Сега ще го включа със зарядно за телефон, за да видя ще има ли разлика...

# 650
  • Ямбол
И го зареди от контакт.
Светва ли зелено, което да покаже, че се е заредил?

# 651
За съжаление не иска да се зарежда нито от контакт, нито от комп. Лампичката светна за секунда в червено, после нищо не се случва... На екрана стои картинката, че трябва да се зареди.

# 652
Батерията най  вероятно   е развалена , трябва да се пита  дали може да се смени ...

# 653
Вярно ли е, че на Нуук ГлоуЛайт wi-fi бил само за сваляне на книги от Барнс и Ноубъл?  Rolling Eyes Не е ли като обикновения кабелен/рутерен интернет?

# 654
И на Nook Simple Touch затова му е wifi... така или иначе не го ползвам. А и на четец за какво друго ти е интернет Simple Smile през компютър качването на книги става за няма и минута.

# 655
# 656
Изчетох много материал по форумите как се рутва NOOK Simple Touch ,опитах няколко пъти,но така и не успях.Ако може някой ,който го е правил да ми обясни стъпка по стъпка как се прави,ще му бъда много благодарен Simple Smile

# 657
  • Там, където ме обичат
  Ferda,
 ето калъфа
 http://www.amazon.com/Amazon-Kindle-Paperwhite-Leather-Cover/dp/ … words=kindle+case
Има функция "приспиване"

# 658
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Много благодаря, Foxysilver!

# 659
Сега за Нука със светлина да питам как се рестартира?Като натисна копчето отзад и го задържа и колкото и да го държа ми излиза надпис- "наистина ли искам да го изюча?-да или не " .Пускам копчето и пак го задържам и Нука се изключва и росле пак се включва.Това означава ли ,че съм го рестартирала?Питам защото като съм на плажа и от жегата ли от слънцето ли ,виждам все едно няколко страници newsm78 ох как да обясня виждам си нормално страницата на която съм и отдолу между редовете все едно прозират другите страници ,виждат се букви....Като съм вътре на хлад и сянка го няма този проблем!Случвало ли се е на друг?

Общи условия

Активация на акаунт