Електронни четци - XIII

• 58 273
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
фокси, писах и на теб. Мисля обаче, че е хубаво да проверите колко гаранция дава Амазон, защото съм забелязала, че нашите магазини доста често намаляват гаранционните срокове на техниката.  Peace

# 76
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден. Имам проблем. Увисна ми киндъла. Показва само скрин сейвъра с момченцето дето чете книгата, или реклама, натискам копчето за да влезна в списъка книги и нищо. Рестартирах го и пак нищо, дозаредих го и пак нищо, лаптопа го вижда. Някакъв съвет?

# 77
Добър ден. Имам проблем. Увисна ми киндъла. Показва само скрин сейвъра с момченцето дето чете книгата, или реклама, натискам копчето за да влезна в списъка книги и нищо. Рестартирах го и пак нищо, дозаредих го и пак нищо, лаптопа го вижда. Някакъв съвет?
Как го рестартира? Задържа копчето за пускане 40 сек. ли? Даде ли ти индикация, че се рестартира наново операционната си система?

# 78
да, задържах за малко и той угасна, после натиснах копчето и светна отново скрин сейвъра с дървото. каква индикация трябва да даде?

# 79
да, задържах за малко и той угасна, после натиснах копчето и светна отново скрин сейвъра с дървото. каква индикация трябва да даде?

Не си го рестартирала, само си го загасила (иначе когато има картинка на екрана четеца е в стендбай). Задръж бутона 40 сек. без да го пускаш и тогава ще го рестартираш. Случвало ми се е няколко пъти да забие, не е проблем, оправя се с рестарт по гореописания начин. Докато му тече зареждането на Андроида го остави, мига, светка, сменя екрани, не го пипай, рестарта отнема известно време.

# 80
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ти много!!!! Стана!  Hug Hug Hug

# 81
  • София
Момичета, а можете ли да ме посъветвате какво да избера между kindle и pc pocket book, примерно този: http://www.pocketbook-int.com/bg/products/pocketbook-basic-touch. Иска ми се да е от България заради гаранцията, поизчетох сравнения, но не намерих много за тези два модела като плюсове и минуси. Струва ми се, че pocket book-а чете повече видове формати без конвертиране-дали е така?

# 82
Струва ми се, че pocket book-а чете повече видове формати без конвертиране-дали е така?
Да, така е.

# 83
  • София
Благодаря, а някакви минуси за pocket book-a спрямо kindle? Струва ми се, че kindle e по-разпространен и се чудя защо, ако покета чете повече формати?

# 84
И аз сега навлизам в темата за четците, та въпросът ми е следният: Тези, които имате Киндъл, от къде си сваляте/купувате книги на български да четете? Четох, че  от Читанката може, но пък там няма нови книги  newsm78

# 85
И аз сега навлизам в темата за четците, та въпросът ми е следният: Тези, които имате Киндъл, от къде си сваляте/купувате книги на български да четете? Четох, че  от Читанката може, но пък там няма нови книги  newsm78

Безплатни от Читанка, Рулит, MailBooks...За себе си открих доста, които макар и не нови на пазара, чета с удоволствие.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 16:28 от kusmet

# 86
И аз сега навлизам в темата за четците, та въпросът ми е следният: Тези, които имате Киндъл, от къде си сваляте/купувате книги на български да четете? Четох, че  от Читанката може, но пък там няма нови книги  newsm78
Купувам от Хеликон и/или Мтел. За съжаление се налага да сваля ДРМ защитата, да преформатирам и чак тогава да чета. Но, каквото такова.

Иначе, както по-горе са ти казали освен Читанка има и други места за сваляне на книги. А ако четеш на английски или руски може да намериш почти всичко.

Благодаря, а някакви минуси за pocket book-a спрямо kindle? Струва ми се, че kindle e по-разпространен и се чудя защо, ако покета чете повече формати?
Най-вече заради цената, според мен. Когато преди 4 години се сдобих с моя Киндел (директно от Амазон), беше най-евтиния варианд и сега е така.

# 87
  • София
Благодаря, Ели, май ще се спра на покет бук-а, но пак се изкушавам да не е от Бг, заради цената:) ще ми се да е максимално улеснен, защото времето ми за четене е изключително малко и не ми се иска да го губя в конвертиране и т.н.

# 88
  • Варна
Благодаря, Ели, май ще се спра на покет бук-а, но пак се изкушавам да не е от Бг, заради цената:) ще ми се да е максимално улеснен, защото времето ми за четене е изключително малко и не ми се иска да го губя в конвертиране и т.н.
Конвертирането отнема секунди.

# 89
  • София
Здравейте, момичета  Hug
От повече от година следя темата, макар и не редовно. Доскоро бях с Kindle 4, сега съм с новия Kindle Paperwhite и съм тотално влюбена  Crazy
Имах сериозни съмнения, че няма да ми е удобно с тъч скрин, защото съм свикнала да прелиствам с копчетата, но привикнах буквално след третата страница и сега ми е много комфортно. А подсветката ми е незаменима, защото чета основно нощем и преди се цъклех с разни прикачни лампички, чиито батерии свършваха през вечер  ooooh!

Причината да нахълтам така в темата е, че напоследък съм се запалила да чета разни книги в оригинал, но с немския и руския видях зор. Исках да попитам дали някой има или е срещал някъде немско-български и руско-български речници за Киндъл? С Гугъл ударих на камък, а както се казваше в онзи виц: "Ако Гугъл не знае, питай БГ-Мамма"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт